Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 13 kilo aldim cocuk dogdu 10gun sonra tartildim hic dogurmamis gibiyim sut olsun sut olsun diye ne verdilerse agzima yedim sen ayni hataya dusme
Bende 24 kilo aldim dogumdan 3 5 gün sonra tartildigimda 12 kilosu gitmisti ödem cokmus demekki ama emzirirken geceli gündüzlü o kadar yedim 1 bucuk sene ve sadece 3 kilo aldim diyet yapsaymisim hemen gidermis kilo

Ay ben evet sonra bebem olunca kim bilir kaç kilo alcam
Siz kaç kilo aldınız hamileyken kizlar
Ben 9.5
Ahahah kuzuuum çok mu seviyosun
Iviiiiit sevmemmmi cayla beek guzel
Ben anliyorbende oyle yapiyorkestanegizil ketaneçizik kestanekebap kestanekestaneguzel kestane

Bizde soba var onda yapiyoz
ohhhhh daha guzel missssssssssss

Onu arastirmak lazım kuzum neler süt yapıyo doktora sormak lazım hersey yenmez ki
Ayy bak ama tatli süt yapmaz derler ama ben bi kabak tatlisi yedigimde patlicak kadar süt dolardim yaa yoksa su ve yesillik cok süt yapiyo diyolar bide bana yesil sogan cok sut yapardi

Akşamki lavasi yemesydin keske kuzum yada yarim yeseydin gerisi cok iyi menunun spor da harika❤❤❤‍

Menum
Sabah 2 tatli kaşığı aliç marmelatı kahve (spora enerji)
Kahvalti: 2 dilim cavdar ekmegi, 1 soganli yumurta ve kahvaltiliklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 3 kaşik yulaf ezmesi üstüne biraz süt, 1 minik yerli muz
Aksam: yarim tabak kagit kebabi, 2 kasik şehriye pilavi, salata, 2 bardak ayran, cok az tursu
1 kupa yesil çay
1 litre su bucuga tamamlicam
Spor
Sabah
20 dk twist shape
Aksam
25 regular squat
25 prisoner squat
30 lateral squat
22 lunge with twist
22 tick tock lunges
22 lunge jumps
30 crunch(mekik çeşiti)
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi

Pilavı görmüyorum çok şahane bi menu sporunu yazmış miydin sen kuzu

Pilavı görmüyorum çok şahane bi menu sporunu yazmış miydin sen kuzu
Pilav goz hakki saol bebegim listeye mi yazmadim dksini kiz daha yeni yapcam yazdiklarimi aha yapiyom yazarim birazdan twist shapeyi sabah yaptim da diger hareketleri şimdi yapcam esim bu hafta nobetci gunduzleri evde spor zor oluyo uyyo şimdi bende hemen sporumu yapcam

Afiyet olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…