- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.201
Aslında birçok şeyi biliyoruz ama yinede doğru diyorsunBendeniz Prof. Dok. Diyetisyen Hedefben diyete başlayalı da 2 ay oliiyyy
Afiyet olsun kuzum gayet guzel menün aksama yogurt salata ekleyebilirdin sankimMenüm
Sabah 1haslanmis yumurta 3 4 zeytin 1tk tahin 1.5 yk tulum peynir 1 dilim ekmek birer tutam maydanoz dereotu ve domates
Öğlen 1 elma (kahvaltıyi geç yaptım acikmadim)
Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim
Ara 1 portakal
Su 2.5 litreye tamamlanacak
Spor 45 dakika
Bn cumartesi 2 sefer yaptigima göre 4 gün spor yapmamisimbu haftada bz pembeyiz rahat takilabilirz
ivitt biraz kasikladim ama tulum yedim mi ya 1 ya 1.5 yiyorum cok muAfiyet olsun kuzum gayet guzel menün aksama yogurt salata ekleyebilirdin sankimbide bir bucuk yemek kasigi tulum fazla degel mi giz kaşıkladın mi peyniri nöörrdün
Ohh evlere hizmetTekrarliyorum biraz erken yemissinama liste guzel spor ve su harika sporunu ben ekledim listeye sen zahmet etme kuzum.
Şöyle bir düşündüm hesaplama yaptim kafamda bir bucuk kasik ni kadar olur diyeivitt biraz kasikladim ama tulum yedim mi ya 1 ya 1.5 yiyorum cok mu
Bence guzel idolümsüm verdigin kiloyla ve guncel kilonlaMenüm
Sabah 1haslanmis yumurta 3 4 zeytin 1tk tahin 1.5 yk tulum peynir 1 dilim ekmek birer tutam maydanoz dereotu ve domates
Öğlen 1 elma (kahvaltıyi geç yaptım acikmadim)
Aksam
5gibi 2 tavuk but yedim
Ara 1 portakal
Su 2.5 litreye tamamlanacak
Spor 45 dakika
Evet yaa bencede guzel olurkızlar profile hedef ve güncel kilolarımızı yazsak mı ki, böylece birgirimizin durumunu hatırlarız :)) hem profilde kiloyu değiştirmek insana büyük motivasyon veriyor, deneyimle sabit :)
Tursu yedim mi bende de ödem oluyorKızlar bu arada ben tursu hergun yiyorum zayiflarkende yedim hep pek odem sorunum yok benim yapmiyo bana cok faydali bence turşu tabi fazlasi tansiyon ama daha bugun dinledim tvde zayiflamak isteyenlerde tursu yeyin korkmadan diyollaaa
Siz yemiyo msn diyette tursu hic?
Ben kışın tursusuz yemek yimem vallaAy ben yiyorumpatlican turşusunu çok severim
Ay bende hic olmiyii cok severim tursuyu sansliyimTursu yedim mi bende de ödem oluyoryemiyorum hic yersemde accik nadir o da
Sizi bu hale getirenPembikler
Balığı turşusuz yemem ben de, hamsi yanına beyaz lahana turşusu, yanına sumaklı soğan işte mutluluğun resmi abidinBen kışın tursusuz yemek yimem valla
Oy kuzuum eklrim de bitmedi seninki diye seetmediydimOhh evlere hizmetbenimkisini niye eklemiyon morum diye mi
Ayy ben cok cesit olmayinca gozum doymuyo ve daha cok yiyorum bende cesit bol miktar az bebegim lavas yok ben kagidin icinde yaptigim icin oyle yazdim hatta garnitür bile koymadim sevmiyoruz diye aynen et + iki kasik pilav+ tursu salata ayranSekerPancarii canım turşu çok severim hatta iki gündür ana yemek olarak domates turşusunu ocakta cız bız edip yiyorum :) vurgulamak istediğim turşu değildi fazla çeşit birarada gibi geldi, fazla yerken ben bir tane fazla hakkı veriyorum kendime. Böylece diyorum ki en kötü biraz fazla hareket eder eritirim. Ama üçleyince psikolojik olarak eritemeyeceğimi düşünüyorum. Örneğin pilav+kağıt kebabı ya da pilav+turşu benim için okey ama üçü birarada olunca sıkıntı oluyor. Kağıt kebabında lavaş var diye biliyorum, pilava itirazımda ondan. Yoksa sadece et +iki kaşık pilav+turşuda okey
Ne çok konuştum
Düşündüm taşındım karar verdimŞöyle bir düşündüm hesaplama yaptim kafamda bir bucuk kasik ni kadar olur diyebir kasik yi bence iyi bir kasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?