Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun kuzum gayet guzel menün aksama yogurt salata ekleyebilirdin sankim bide bir bucuk yemek kasigi tulum fazla degel mi giz kaşıkladın mi peyniri nöörrdün

Bence guzel idolümsüm verdigin kiloyla ve guncel kilonla

SekerPancarii canım turşu çok severim hatta iki gündür ana yemek olarak domates turşusunu ocakta cız bız edip yiyorum :) vurgulamak istediğim turşu değildi fazla çeşit birarada gibi geldi, fazla yerken ben bir tane fazla hakkı veriyorum kendime. Böylece diyorum ki en kötü biraz fazla hareket eder eritirim. Ama üçleyince psikolojik olarak eritemeyeceğimi düşünüyorum. Örneğin pilav+kağıt kebabı ya da pilav+turşu benim için okey ama üçü birarada olunca sıkıntı oluyor. Kağıt kebabında lavaş var diye biliyorum, pilava itirazımda ondan. Yoksa sadece et +iki kaşık pilav+turşuda okey
Ne çok konuştum

Tursu yedim mi bende de ödem oluyor yemiyorum hic yersemde accik nadir o da

Ayy ben cok cesit olmayinca gozum doymuyo ve daha cok yiyorum bende cesit bol miktar az bebegim lavas yok ben kagidin icinde yaptigim icin oyle yazdim hatta garnitür bile koymadim sevmiyoruz diye aynen et + iki kasik pilav+ tursu salata ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…