Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hani börek falan vardı hatırlarsın sımdı

hatırladım ki
kuzu aman diyim bak ne kaldı nişanına yeme öyle şeyler. ben cok pişmanım mesela nişanda 56 kiloydum ama niye 54 e düşmedim diye üzülüyorum şimdi. elbisenin altından bacaklarım popom kocaman cıkmıştı resimlerde. kollarımı zaten güpürle sakladıydım ama ben kolları açık istediğim gbii bi elbise giymeyi cok isterdim meselaa

kız ben 55 te olsam benım kollar gıtmıyor yaa kafayı yıcem

Zayıflamam lazım farkındayım ama dun aksam haberlerde gordum galıba ben yemekolik oldum dün aksamdan sabah kahvaltıda ne yıcegımı dusunerek uyuyorum mutlu oluyorum bı doktora mı gıtsem napsam

Oyle bi yazmisin ki gorende obezite sanicak

o nedir yahu bozma psikolojini öyle şeylerle aklına yemek geldiğinde hemen bi bardak su iç

Kızlar benim tarti sürekli değişiyor aynı yerde ilk 66.5 sonra 66.3 sonrada 66 tartiyor ondan sonrada hep 66 gösteriyor neden aceba bilgisi olan var mi

alıştıra alıştıra iniyodur bnmkide de bi halelr var yenisini mi alsam diyorum zaten bu böğürüyo bütün ev duyuyo kilomu annem wc nin kapıda gülerek karşılıyo beni

Bendemi yemek.koligim bugun den yarin aksam ne yesem diye dusunuyorum gece de ohh yarin kahvaltini sunu bunu yerim diye hayal ediyorum

Kızıma patates kizarttim ve ben yimedim sadece bi tane attim agzima göz hakkitebrik bekliyorumcik gizil görünüyooooooooboyle bakiyom pattise kizim yerken

Kızıma patates kizarttim ve ben yimedim sadece bi tane attim agzima göz hakkitebrik bekliyorumcik gizil görünüyooooooooboyle bakiyom pattise kizim yerken

ay ben hiç dayanamam tebrik ederim kuzum
nası duruyon bn gördüm mü saldırıyorum bayılırım patates kızartmassına

işiniz gücünüz yimik yimik bn arıyorum annemi ne var yemekte diyorum o kadar
Bende bekarken sabah ise gittgimde annemi arardim aksama ne var her gun rutin boyleydi. menuyu begenmezsem sunu bunu aliyim diyodum ben hep ayniydim ahahahah
ivit ivit
beynim yandı iş yerindekiler kızıyo sen kilolu değilsin diyolar
yani haklilar cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…