- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.401
vall takip edemiyorum. ay iviiittt hafta sonunu hatırladm şimdiiii
hani börek falan vardı hatırlarsın sımdı
hatırladım ki
kuzu aman diyim bak ne kaldı nişanına yeme öyle şeyler. ben cok pişmanım mesela nişanda 56 kiloydum ama niye 54 e düşmedim diye üzülüyorum şimdi. elbisenin altından bacaklarım popom kocaman cıkmıştı resimlerde. kollarımı zaten güpürle sakladıydım ama ben kolları açık istediğim gbii bi elbise giymeyi cok isterdim meselaa
Oyle bi yazmisin ki gorende obezite sanicakhatırladım ki
kuzu aman diyim bak ne kaldı nişanına yeme öyle şeyler. ben cok pişmanım mesela nişanda 56 kiloydum ama niye 54 e düşmedim diye üzülüyorum şimdi. elbisenin altından bacaklarım popom kocaman cıkmıştı resimlerde. kollarımı zaten güpürle sakladıydım ama ben kolları açık istediğim gbii bi elbise giymeyi cok isterdim meselaa
Günaydın kızlar- 300gr daha gitmiş
kız ben 55 te olsam benım kollar gıtmıyor yaa kafayı yıcem
Zayıflamam lazım farkındayım ama dun aksam haberlerde gordum galıba ben yemekolik oldumdün aksamdan sabah kahvaltıda ne yıcegımı dusunerek uyuyorum mutlu oluyorum bı doktora mı gıtsem napsam
Oyle bi yazmisin ki gorende obezite sanicak
Kızlar benim tarti sürekli değişiyor aynı yerde ilk 66.5 sonra 66.3 sonrada 66 tartiyor ondan sonrada hep 66 gösteriyor neden aceba bilgisi olan var mi
Bendemi yemek.koligim bugun den yarin aksam ne yesem diye dusunuyorumkız ben 55 te olsam benım kollar gıtmıyor yaa kafayı yıcem
Zayıflamam lazım farkındayım ama dun aksam haberlerde gordum galıba ben yemekolik oldumdün aksamdan sabah kahvaltıda ne yıcegımı dusunerek uyuyorum mutlu oluyorum bı doktora mı gıtsem napsam
bana sor en kendimi öyle hissediyorum fotolara baktıkca he şimdi daha kiloluum o ayrı tabi elbiseyle alakalıysa demek
Bendemi yemek.koligim bugun den yarin aksam ne yesem diye dusunuyorumgece de ohh yarin kahvaltini sunu bunu yerim diye hayal ediyorum
kiloyla kafayi yedik
Kızıma patates kizarttim ve ben yimedim sadece bi tane attim agzima göz hakkitebrik bekliyorum cik gizil görünüyoooooooo boyle bakiyom pattise kizim yerken
Ay bende bayilirim kizzzay ben hiç dayanamam tebrik ederim kuzum
nası duruyon bn gördüm mü saldırıyorum bayılırım patates kızartmassına
yeme yemeAy bende bayilirim kizzzsuan sabrim sınanıyo bi tane pattis kizarttim bitiremedi kizim bana bakiyo patatesler
Bende bekarken sabah ise gittgimde annemi arardim aksama ne varişiniz gücünüz yimik yimikbn arıyorum annemi ne var yemekte diyorum o kadar
yani haklilar cnmmmivit ivit
beynim yandı iş yerindekiler kızıyo sen kilolu değilsin diyolar
o nedir yahu bozma psikolojini öyle şeylerle aklına yemek geldiğinde hemen bi bardak su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?