- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.421
Bendemi yemek.koligim bugun den yarin aksam ne yesem diye dusunuyorumgece de ohh yarin kahvaltini sunu bunu yerim diye hayal ediyorum
Hahahahah kiz ben bagra bagra ben pis bogazin diyorum zatenGaliba sende öylesinn canısı
Yimem kiz bende kendime yarim patatesi mikrodalgada küp küp dograyip yumusattim sonra kavurup yumurta kirdim yidimyeme yemeöğle yemeğinde fırında baharatlı kızartırsın kendine azıcık
Bende bekarken sabah ise gittgimde annemi arardim aksama ne varher gun rutin boyleydi. menuyu begenmezsem sunu bunu aliyim diyodum ben hep ayniydim ahahahah
yani haklilar cnmmm
Hahahahah kiz ben bagra bagra ben pis bogazin diyorum zatencok severim yemek yemeyi zevkleeeeee yermm.
Yapmasinida severim yemesinide.
Ihtiyac icin yemem yani
canım patates kızartması istediYimem kiz bende kendime yarim patatesi mikrodalgada küp küp dograyip yumusattim sonra kavurup yumurta kirdim yidim
Evet ben hergün yapıyorum beni size yazsınlar.nasıl bildiriliyor.günlük mü? Haftalık mı?
her gün yaptğımızı yazıyoruz beybsiEvet ben hergün yapıyorum beni size yazsınlar.nasıl bildiriliyor.günlük mü? Haftalık mı?
Bence çoktan attın ağzına bir taneKızıma patates kizarttim ve ben yimedim sadece bi tane attim agzima göz hakkitebrik bekliyorum cik gizil görünüyoooooooo boyle bakiyom pattise kizim yerken
Ben ayçiçek yağı bile almıyorum patates kızartması yapmıyorum oğlum anca anneanne veya halasında yiyor ya da burger king e gidinceay ben hiç dayanamam tebrik ederim kuzum
nası duruyon bn gördüm mü saldırıyorum bayılırım patates kızartmassına
Ben ayçiçek yağı bile almıyorum patates kızartması yapmıyorum oğlum anca anneanne veya halasında yiyor ya da burger king e gidince
bende alicam pil bi cikayim dışarıbravo kuzum napıyonda hemencik veriyon
bn tartıya pil alcma öyle tartılcm geçcen wc ye girmeden bide cıktıktan sonra tartıldım aynı gösterdi bişiler oluyo tartıma eksik olmalıydı
cok gizil oliiiyy canım bişey istediğinde anneee buzlukta bu var mııydıııı diyorum o anlıyo zaten
Yemek icinyemek için mi yaşarız yaşamak için mi yeriz
bence iki kasik pilav gozun doyar.kızlar yemekte pilav varmış. sizde pilav mı ekmek mi
Bendede var osorun hatta bi kilo bile farkediyorKızlar benim tarti sürekli değişiyor aynı yerde ilk 66.5 sonra 66.3 sonrada 66 tartiyor ondan sonrada hep 66 gösteriyor neden aceba bilgisi olan var mi
Evet canımhadi inşallah canım ne zaman başlıyosun okula pazartesi mi
Yemek icin
bence iki kasik pilav gozun doyar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?