- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.441
evet kuzum çok tenkssss ugrastırdım senide
iyi yapmissin tebriklerhe ilk geleni biz alcaz listeye neyse avans vermiş olalım
aynen öyle yaptım 2 kaşık pilav yedim koşarak yemekhaneden uzaklastım daha yemiyeyim diye
aman ne ugrastimevet kuzum çok tenkssss ugrastırdım senide
Evet canım
Hic bilmiyom canisiiii herkesin ayri alarmi varCanım kader ortağım aynı kaderi paylaşıyoruzbenimde 1 gun once aha da öyle basım ağrıyor kızlar bana didi hiç birinde olmuyormuş bizde niye oluyor acep
Cok sukur menu yazmaya sira geldi
Gece 03:00 de iki haslanmis yumurta iki yemek kaşığı sebzeli kavrulmus kiyma yani lahmacunun kiymali sosu,bi tane lavas
Aksam 17:45 bir porsiyon yesil fasulye, 3-4 ev yapimi sadece ince bulgurdan yapilmis çiğ köfte, marul,turp,cin biberi, iki bardak civik ayran koyu degildi
21:00 da 3tane kucuk kestane
23:00 yarim ayva,yarim armut,2kucucuk mandalina
2,5lt su icildi 40dk yürüyüş yapildi
Bugun orucumun ilk gunuydu yarin ins daha hafif atlatirim...
canim ben 3. Gun yapamadim cok fenaydimya o yuzden 4. Gunu ona saydim atladim. 1 gun ara verdim erken yoldu istirahatim .munter kuzum 4. gün istirahat diyo ama sen yaptın mı yoksa atlayıp devam mı ettin
Kızlar benim tarti sürekli değişiyor aynı yerde ilk 66.5 sonra 66.3 sonrada 66 tartiyor ondan sonrada hep 66 gösteriyor neden aceba bilgisi olan var mi
Unuturmuyuz hiç canımbeni spor listesinde unutmayın haa, salı dediniz çok pis heveslendim. Gerçi bugün sabah sporumu yapamadım ama olsun...
Aynen yaBende cok oburum. Gece gunduz devam yiyecek bir seyler dusunurummm bu yuzden lendime kiziyorum insanlar 1 lokma ekmem bulamiyor ben gece kahvaltida yiyeceklerimi dusunuyorum
Bu pis bogazlilik başa belaAynen ya
Gecen sozde bi kiz vardi zayif ama kuru deglBu pis bogazlilik başa belayesek yesekde hiç kilo almasak ni guzelll olurdu
AhahaaaGecen sozde bi kiz vardi zayif ama kuru degldiyo yiyorm yiyorm almiyorm iki lahmacun yedim geldim diyo ben neee sen onlardanmisin dedim kiz sasirdi hahahahaha dedim ben size gicik oluyorum keske bende olsam ahh ahhhhh
Ben Lahmacun hic sevmem ama mantiyi 3 tabak yiyorum hemde tabak taşiyoAhahaaaBiz soğuk su içelim partisim bize göre değil öyle şiyler bu arada 5 6 lahmacun yeme kapasitesine sahibim bende ama yemiyorum zayıf olmak güzel öyle avutak kendimizi
su an bnmde cekti. hazırda bekliyomusumCanim manti cekiyo
ekledim kuzuum paylaşmıştım akşam cıkarken bi daha paylaşırımbeni spor listesinde unutmayın haa, salı dediniz çok pis heveslendim. Gerçi bugün sabah sporumu yapamadım ama olsun...
Gecen sozde bi kiz vardi zayif ama kuru degldiyo yiyorm yiyorm almiyorm iki lahmacun yedim geldim diyo ben neee sen onlardanmisin dedim kiz sasirdi hahahahaha dedim ben size gicik oluyorum keske bende olsam ahh ahhhhh
bende yerim cok rahat yanınada salata ayran. utanıp bırakıyodum yemeyiAhahaaaBiz soğuk su içelim partisim bize göre değil öyle şiyler bu arada 5 6 lahmacun yeme kapasitesine sahibim bende ama yemiyorum zayıf olmak güzel öyle avutak kendimizi
Ben Lahmacun hic sevmem ama mantiyi 3 tabak yiyorum hemde tabak taşiyogece yarisi koca pide yiyorm kapasitemm cok geniss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?