Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım kader ortağım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 1 gun once aha da öyle basım ağrıyor kızlar bana didi hiç birinde olmuyormuş bizde niye oluyor acep
Hic bilmiyom canisiiii herkesin ayri alarmi var

tatlimmm sen cok cig kofte yiyon her hafta menulerinde goruyommm heves ediyom menun guzel cnm afiyet olsun.

munter kuzum 4. gün istirahat diyo ama sen yaptın mı yoksa atlayıp devam mı ettin
canim ben 3. Gun yapamadim cok fenaydimya o yuzden 4. Gunu ona saydim atladim. 1 gun ara verdim erken yoldu istirahatim .

Kızlar benim tarti sürekli değişiyor aynı yerde ilk 66.5 sonra 66.3 sonrada 66 tartiyor ondan sonrada hep 66 gösteriyor neden aceba bilgisi olan var mi

1 kere tartilmak en makbulu cnm ne cikarsa bahtina

beni spor listesinde unutmayın haa, salı dediniz çok pis heveslendim. Gerçi bugün sabah sporumu yapamadım ama olsun...

Bende cok oburum. Gece gunduz devam yiyecek bir seyler dusunurummm bu yuzden lendime kiziyorum insanlar 1 lokma ekmem bulamiyor ben gece kahvaltida yiyeceklerimi dusunuyorum

Bu pis bogazlilik başa bela yesek yesekde hiç kilo almasak ni guzelll olurdu
Gecen sozde bi kiz vardi zayif ama kuru degl diyo yiyorm yiyorm almiyorm iki lahmacun yedim geldim diyo ben neee sen onlardanmisin dedim kiz sasirdi hahahahaha dedim ben size gicik oluyorum keske bende olsam ahh ahhhhh

Gecen sozde bi kiz vardi zayif ama kuru degl diyo yiyorm yiyorm almiyorm iki lahmacun yedim geldim diyo ben neee sen onlardanmisin dedim kiz sasirdi hahahahaha dedim ben size gicik oluyorum keske bende olsam ahh ahhhhh
Ahahaaa Biz soğuk su içelim partisim bize göre değil öyle şiyler bu arada 5 6 lahmacun yeme kapasitesine sahibim bende ama yemiyorum zayıf olmak güzel öyle avutak kendimizi

Ahahaaa Biz soğuk su içelim partisim bize göre değil öyle şiyler bu arada 5 6 lahmacun yeme kapasitesine sahibim bende ama yemiyorum zayıf olmak güzel öyle avutak kendimizi
Ben Lahmacun hic sevmem ama mantiyi 3 tabak yiyorum hemde tabak taşiyo gece yarisi koca pide yiyorm kapasitemm cok geniss

bnm en yakın arkadasım öyle ve sürekli bişeyler alıp yanıma geliyo

bende yerim cok rahat yanınada salata ayran. utanıp bırakıyodum yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…