- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.461
bu arada bnm gibi olanları görmek beni cok mutlu ettiBen Lahmacun hic sevmem ama mantiyi 3 tabak yiyorum hemde tabak taşiyogece yarisi koca pide yiyorm kapasitemm cok geniss
Olur olur :))o zaman haftya spor listesine alırız senide
su an bnmde cekti. hazırda bekliyomusum
bnm en yakın arkadasım öyle ve sürekli bişeyler alıp yanıma geliyo
bn bi kere 4 tabak yemiştim arkadaslarım yuh dedi diye utanıp yememiştim devamını: D
bu arada bnm gibi olanları görmek beni cok mutlu etti
sen daha yeni yedin gozun doymuomu
yak yak
insan utaniyo harbiden
aman cok yer yandiiii gizel bisey olsaydii bari
Kızlar öğünümü takdim edeyim: Sabah kahvaltılık 2 filim ekmek köfte (küçük)
Saat 15 te : 1 kase yayla çorbası bol salata 3kaşık güveç akşamda 1 portakal yerim saat 18 gibi
Gel kizzBende manti ve pideciyim her gun ger saat yerim o derece
Lahmacun sevmem kofte ekmek severimmm balik ekmek severim tavuk izgara ekmek severim
Fark ettimde ekmegon arasinda et olan her seyi severmisim
Cok erken yiyosun bence.Kızlar öğünümü takdim edeyim: Sabah kahvaltılık 2 filim ekmek köfte (küçük)
Saat 15 te : 1 kase yayla çorbası bol salata 3kaşık güveç akşamda 1 portakal yerim saat 18 gibi
Yemeeeeeee bak bizzzz yemiyoruzzzzzzzzzzzzzAyyy mantı dediniz lahmacun dediniz canımı çektirdiniz ama canım tatlı çekti %33 protein barın (çikolatalı şekersiz) yarısını yedim bi de yulaflı granoladan iki ısırık.hep sizin yüzünüzden
aahahhahahahBende manti ve pideciyim her gun ger saat yerim o derece
Lahmacun sevmem kofte ekmek severimmm balik ekmek severim tavuk izgara ekmek severim
Fark ettimde ekmegon arasinda et olan her seyi severmisim
ımmmm su couk leziz su içmek ister misinAyyy mantı dediniz lahmacun dediniz canımı çektirdiniz ama canım tatlı çekti %33 protein barın (çikolatalı şekersiz) yarısını yedim bi de yulaflı granoladan iki ısırık.hep sizin yüzünüzden
Gel kizzbende
Kavurmali kasarli kol kadar pidebugun kotu birgun sanirim
Ben pideyi kavurmali kasarli karisik seviyormmmmmmbn en son sevdicekin doğum günüsünde yemiştim kıymalı pide ayy
yanında ayran salata
BencedeBen pideyi kavurmali kasarli karisik seviyormmmmmmayy susalim
Ayyy mantı dediniz lahmacun dediniz canımı çektirdiniz ama canım tatlı çekti %33 protein barın (çikolatalı şekersiz) yarısını yedim bi de yulaflı granoladan iki ısırık.hep sizin yüzünüzden
ayy onu unutmusummmm mangalda cizbizzzz ufffffaahahhahahah: D sucuk ekmek bayılırım
bendeeeBen pideyi kavurmali kasarli karisik seviyormmmmmmayy susalim
Bend3 tarcinli kek yaptimmm oda cok guzel kokuyorr mikemmelllAllah im korusun annem cevizli lokum yapmış ev buram buram kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?