- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.521
Oy kuzum sen orucluydun unuttuk Biz onuuCok şükür karnim doydu yosa benimde cekerdi zati buzlugumda mantilar varr...hala cekiyormu bisey ye geçer
Yeme tabi tohatlarimBi daha yemem ki o bile çok geldi
yoook cekse olur amaanCok şükür karnim doydu yosa benimde cekerdi zati buzlugumda mantilar varr...hala cekiyormu bisey ye geçer
Bu işte bi terslik var senin anlatman gerekiyoduKizimi yatirmaya geldim masal anlatiyo banao anlatirken bende menumu yazim eşim gündüzleri evde bu hafta pek gelemiyorum gunduz
Bi gun ben bi gun kizim anlatiyoBu işte bi terslik var senin anlatman gerekiyodu
Maşallah pek güzel olmuş bugün menu kuzumMenum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati sekersiz nescafe(spora enerji)
Kahvalti: yarim kavrulmuş patatesli 1 yumurta, 1 bucuk dilim cavdar ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay, kizima pattis kizarttigimda bi tane attim agzima goz hakkiii
Öğle: yarim elma, 1 minik yerli muz
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak besamel soslu(az yagli ve tambugdayunundan) karnabahar brokoli, salata, yogurt, turp
Yedi otlu bitki cayi
Spor
Sabah
40 dk twist shape
Aksam
20 regular squat
30 jump squat
30 goblet squat
23 lunge with twist
23 tick tock lunges
23 alternating lateral lunges
35 crunches
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Bence cok guzel olmus menunMenum
Kahvalti: yarim kavrulmuş patatesli 1 yumurta, 1 bucuk dilim cavdar ekmegi ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay, kizima pattis kizarttigimda bi tane attim agzima goz hakkiii
Akşam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak besamel soslu(az yagli ve tambugdayunundan) karnabahar brokoli, salata, yogurt, turp
Yedi otlu bitki cayi
Spor
Sabah
40 dk twist shape
Aksam
20 regular squat
30 jump squat
30 goblet squat
23 lunge with twist
23 tick tock lunges
35 crunches
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Ay kuzu senın menunu okumayı cok seviyom ya hep bi mızmız oluyonSlmm kizlar menum
Gece4:00 te yarim tabak yesil fasulye 4yk yoğurt iki marul bi mandalina
17:45 te iki tabak mercimek corba 4yk yogurt ,az yağlı su boregi iki isirimlik cok yagli olunca ben sevmim yemezdim canim çekti, iki sıkımlik kofte, tatli olarak bir elmaya tarçın döktüm yedimm
Spor 60dk yürüyüş yaptim 2-2.5su tamamlanacak suan sekersi cayim icim esim biskuvit cubuk kreker cesitleri getirmis bi biskuvit ve cubuk kreker yedim yaa ben daha aclik hissediyorum en iyisi midemi cayla doldurum puffyemicim artik evet yorumlari beklimm
gayet guzel canım her zamankı gıbıMenum
Yedi otlu bitki cayi
Spor
Sabah
40 dk twist shape
Aksam
20 regular squat
30 jump squat
30 goblet squat
23 lunge with twist
23 tick tock lunges
35 crunches
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi
Ay kuzu senın menunu okumayı cok seviyom ya hep bi mızmız oluyonbence güzel canım ben beğendim abartılı birşey yok
Sabah: tb ekmeğine tost,haşl. Yumurta,domates,salatalık,zeytin,1çk tahin pekmez
Ara:1ceviz,1kuruerik
Öğle:kurufasülye
Ara:mandalina,1avuç kuruyemiş,2ısırık yulaflı granola,1/2 çikolatalı protein bar(sporcuların yediklerinden)
Akşam: tavuk mantar sote 4 kaşık,ıspanak 2kaşık,salata,yoğurt
Spor:50 dk fitnessblender,10 dk karın egzersizi
gayet güzel canım bugun zaten az yemıssın bence 1 lokumcukdan da bısey olmazSabah:1 dilim ekmek tavada yumurta 3 zeytin 2 çatal ucuyla peynir
Ara: kahve kayısili su
Ogle: yarım porsiyon k.fasulye 2 kaşık pilav
Ara:kahve yeşil çay
Aksam: 2 tabak çorba 1 küçük lokum
inşallah şubat sonu hedeflerimize ulaşcaz balım azimle dağ delinirmişVicdan azabi cekince pek mizmiz oluyom bide kilo alinca :)))
Ne yalan söyleyeyim bi ara elim ayağım titredi elma yedimAksam az oluyo acikirsin sanki
Çok tecrübesizim sağlıklı kilo vermede. Daha önce çok değişik bi diyetle 2 haftada 5kg vermiştim tabi hemen geri aldım sağlıksızdı. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bu böyle olmayacak çok düzensiz besleniyorumAksam az oluyo acikirsin sanki
Öğle yi begenmedi beeeen ama iyi menu likeİvittt bugünkü menüüm
Sabah: 1dilim ekmek peynir zeytin klasik
öğle: 2 tane sarma, yoğurt
Ara:badem yeşilçay
Akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık bakla
Sımdı ders calısıyom kuzucuklar birazdan yeşil çay tarhana yerim
Su 1 1.5 lt daha içeceğimm spor da yapcam bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?