Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence saf protein diyet cok ise yariyor bana digerleri hic iyi gelmedi.. ben orucumya uygulayabilirmiyim acep bence uygulanirr bi denesem kesin 700-1kg gidiyor kastan degil yagdan
Neler yiyorsun canım o günde bende saf protein yapayim diyorum emzirdigimden detox falan yapmadım hiç

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :
Elaalemi:

Neler yiyorsun canım o günde bende saf protein yapayim diyorum emzirdigimden detox falan yapmadım hiç

Sabah kahvaltini iki yumurta peynir caynan yapinn
Ogle aksam ister tavuk hasla yada saf et kofte yap ye bol su iciyon ben ysnlarinda bi iki marul yapragi yediydim boyle yapmistim bide yine arastirslim @ParteMoralll da saf proteinli beslendigin hatırlıyorum hatta tavuk gogusunden kofte yaptığını hatırlıyorum yani et turunde ne gibi cesit olacagini arkadaşlar bir fikir verirse bide canim cok hafif tuzlu yedim di

Tamam canim bende bu bakayim arastirayum perşembe bende ondan yaparım

Sagol kuzum Ivit ben tavuk etini daha çok seviyorum tavuk etinden yaparım diyeti yoğurt yiyebliyo muyuz yaninda

menümü geçte olsa vereyim bende
sabah 1 lavaş
ara
1 muz
öğlen 1 lavaş

akşam
3 kaşık makarna, tost makinasında tavuk , salata, 1 tabak bamya

su 2 lt
spor işe 25 dakika yürüme işten 25 dakika gelme, 30 dakika hafif tempolu akşam sporu

son iki gün istediğim gibi gitmiyor ( düzenli beslenemedim (

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :
Elaalemi:80dk

Bu aksamki en begendigim menuu

neden bölünüyor canm

Ne yapilicaksa detoks olarak ben de hazirim yapmayaa galiba bu hafta listeye giriyoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…