- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.561
Bence daha iyi olur hem tok tutar et kavurup yimeyi düşünüyorum tavuktan tiksindim bide yogurt yerimOlabilir kuzum kızlarda fikirlerini söylesin onu yapalım bu hafta olmadi sen oruçla yapabilcen mi ki
Neler yiyorsun canım o günde bende saf protein yapayim diyorum emzirdigimden detox falan yapmadım hiçBence saf protein diyet cok ise yariyor bana digerleri hic iyi gelmedi.. ben orucumya uygulayabilirmiyim acep bence uygulanirr bi denesem kesin 700-1kg gidiyor kastan degil yagdan
Ayyy oruc kafama vurdun dinde oyledimm :))))Oldu mu şimdi bu
Neler yeniyor onda peynir fln var mı ki ay hiç bilmiyorum ben yaBence daha iyi olur hem tok tutar et kavurup yimeyi düşünüyorum tavuktan tiksindim bide yogurt yerim
Ben düzelttim bile canım ossunAyyy oruc kafama vurdun dinde oyledimm :))))
Evet evetYakinda incecik olcez hiç biri kalmicak hiç birii
Neler yiyorsun canım o günde bende saf protein yapayim diyorum emzirdigimden detox falan yapmadım hiç
Tamam canim bende bu bakayim arastirayum perşembe bende ondan yaparımSabah kahvaltini iki yumurta peynir caynan yapinn
Ogle aksam ister tavuk hasla yada saf et kofte yap ye bol su iciyon ben ysnlarinda bi iki marul yapragi yediydim boyle yapmistim bide yine arastirslim @ParteMoralll da saf proteinli beslendigin hatırlıyorum hatta tavuk gogusunden kofte yaptığını hatırlıyorum yani et turunde ne gibi cesit olacagini arkadaşlar bir fikir verirse bide canim cok hafif tuzlu yedim di
Sagol kuzumSabah kahvaltini iki yumurta peynir caynan yapinn
Ogle aksam ister tavuk hasla yada saf et kofte yap ye bol su iciyon ben ysnlarinda bi iki marul yapragi yediydim boyle yapmistim bide yine arastirslim @ParteMoralll da saf proteinli beslendigin hatırlıyorum hatta tavuk gogusunden kofte yaptığını hatırlıyorum yani et turunde ne gibi cesit olacagini arkadaşlar bir fikir verirse bide canim cok hafif tuzlu yedim di
saydım gitti o kadar yürüdümSPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :
Elaalemi: 80 dk
Say tabiki kızspor süresi olarak işe yürümelerimi de sayayım mı??
Sporun mikemmel bu arada tebrik ederim canımsaydım gitti o kadar yürüdüm
Bu aksamki en begendigim menuuIyi akşamlar canlar kızımı uyuttum yeni
Menumu yazayım evde değildim bende annemlerdeydim bugün öğleden sonra oraya geçtik
Menüm
Sabah 1 yumurta 3dilim sucuk kk kasar 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yk kıymalı makarna salata
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 köfte 1 bardak ayran
Su 2 litreye tamamlana cak
Spor 45 dakika leslie 3mil
neden bölünüyor canmKızlar bu hafta ilk 3 e gitmemiz lazım uyarınin silinmesi için oyüzden perşembe bişeyler yapalım diyorum detoks konusunda uzman olanlar bi fikir versin :)
Ayrıcaedan18 kuzum senin yüzden ikiye bölüncek o yüzden daha dikkatli olman lazım bu hafta. Yarın çarşamba iki gün çok dikkatli sıfır kacamak la besleniyoruz.
Yeni uyelerden listeye gircek olan varsa yarın bildirirm onlarda bizimle detoks yapar perşembe
Ne yapilicaksa detoks olarak ben de hazirim yapmayaa galiba bu hafta listeye giriyoru.Kızlar bu hafta ilk 3 e gitmemiz lazım uyarınin silinmesi için oyüzden perşembe bişeyler yapalım diyorum detoks konusunda uzman olanlar bi fikir versin :)
Ayrıcaedan18 kuzum senin yüzden ikiye bölüncek o yüzden daha dikkatli olman lazım bu hafta. Yarın çarşamba iki gün çok dikkatli sıfır kacamak la besleniyoruz.
Yeni uyelerden listeye gircek olan varsa yarın bildirirm onlarda bizimle detoks yapar perşembe
Geçen hafta listede bildirim yapmadı olarak gözüktün ya kuzum ondan bildirim yapmayan üyenin gelecek haftaki yuzdesi 2 ye bölünüyor listedeneden bölünüyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?