Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O gecekilerle bütün gün nasıl durdun kuzu az gibi geldi

O makarna da neymiş orda öyle
Ama güzel kuzum akşam ekmek yememissin köfte boyutları nasıldı
Sporda harikeee

İyi olur kuzum eğer menülerini ayarlayamiyosan git bencede

Seninde menun guzel haa maşallah

Seninde menun guzel haa maşallah

O gecekilerle bütün gün nasıl durdun kuzu az gibi geldi

Ekmek yemedim canim bugun acayip yoruldum ve ezginlik var bi yatsam uyicam aciktimda bide bi yerde isim vardi 4km yurudum dönüşte halim yoktu otobusnen dondum yoksa yine yururdum.bide böyle beslendigimde canim tatlilar cekiy ama yemicegim boyle beslenirsem gidermi bu kilolar merak ediyorum cuma gunu gorecegim..

Kızlar bu hafta ilk 3 e gitmemiz lazım uyarınin silinmesi için oyüzden perşembe bişeyler yapalım diyorum detoks konusunda uzman olanlar bi fikir versin :)
Ayrıca edan18 kuzum senin yüzden ikiye bölüncek o yüzden daha dikkatli olman lazım bu hafta. Yarın çarşamba iki gün çok dikkatli sıfır kacamak la besleniyoruz.
Yeni uyelerden listeye gircek olan varsa yarın bildirirm onlarda bizimle detoks yapar perşembe

Bence gayet iyi menun sporunla dengelemisin hatta yakmisindir :)

Oruç vücuda çok iyi geliyo ama ben ramazanda hep kilo almisimdr herkeste farkli yani etkisi inşallah sana iyi gelir zayıflarsn beybisi

Bence saf protein diyet cok ise yariyor bana digerleri hic iyi gelmedi.. ben orucumya uygulayabilirmiyim acep bence uygulanirr bi denesem kesin 700-1kg gidiyor kastan degil yagdan

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 :
munter :
Elaalemi:

Oruç vücuda çok iyi geliyo ama ben ramazanda hep kilo almisimdr herkeste farkli yani etkisi inşallah sana iyi gelir zayıflarsn beybisi

İnşallah canim gunler uzamadan borcumdanda kurtuluyum dedim evet 6 gunum kaldi bitmesine. Karabugday detoksu uyguladim yarim kilo gitmisti ertesi gun köfte neymm yedim fazlasi geldi protein detoksta hemen gelmiy bunu cok denedim kisiden kisiye degisebilir ama

Bence saf protein diyet cok ise yariyor bana digerleri hic iyi gelmedi.. ben orucumya uygulayabilirmiyim acep bence uygulanirr bi denesem kesin 700-1kg gidiyor kastan degil yagdan
Olabilir kuzum kızlarda fikirlerini söylesin onu yapalım bu hafta olmadi sen oruçla yapabilcen mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…