- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.541
O gecekilerle bütün gün nasıl durdun kuzu az gibi geldiSlmm kizlar menum
Gece4:00 te yarim tabak yesil fasulye 4yk yoğurt iki marul bi mandalina
17:45 te iki tabak mercimek corba 4yk yogurt ,az yağlı su boregi iki isirimlik cok yagli olunca ben sevmim yemezdim canim çekti, iki sıkımlik kofte, tatli olarak bir elmaya tarçın döktüm yedimm
Spor 60dk yürüyüş yaptim 2-2.5su tamamlanacak suan sekersi cayim icim esim biskuvit cubuk kreker cesitleri getirmis bi biskuvit ve cubuk kreker yedim yaa ben daha aclik hissediyorum en iyisi midemi cayla doldurum puffyemicim artik evet yorumlari beklimm
O makarna da neymiş orda öyleIyi akşamlar canlar kızımı uyuttum yeni
Menumu yazayım evde değildim bende annemlerdeydim bugün öğleden sonra oraya geçtik
Menüm
Sabah 1 yumurta 3dilim sucuk kk kasar 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yk kıymalı makarna salata
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 köfte 1 bardak ayran
Su 2 litreye tamamlana cak
Spor 45 dakika leslie 3mil
İyi olur kuzum eğer menülerini ayarlayamiyosan git bencedeÇok tecrübesizim sağlıklı kilo vermede. Daha önce çok değişik bi diyetle 2 haftada 5kg vermiştim tabi hemen geri aldım sağlıksızdı. Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bu böyle olmayacak çok düzensiz besleniyorum
İvittt bugünkü menüüm
Sabah: 1dilim ekmek peynir zeytin klasik
öğle: 2 tane sarma, yoğurt
Ara:badem yeşilçay
Akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık bakla
Sımdı ders calısıyom kuzucuklar birazdan yeşil çay tarhana yerim
Su 1 1.5 lt daha içeceğimm spor da yapcam bakalımm
İvittt bugünkü menüüm
Sabah: 1dilim ekmek peynir zeytin klasik
öğle: 2 tane sarma, yoğurt
Ara:badem yeşilçay
Akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık bakla
Sımdı ders calısıyom kuzucuklar birazdan yeşil çay tarhana yerim
Su 1 1.5 lt daha içeceğimm spor da yapcam bakalımm
Kofteler kizimin avucu kadar minnak minnakO makarna da neymiş orda öyle
Ama güzel kuzum akşam ekmek yememissin köfte boyutları nasıldı
Sporda harikeee
Eh iyi madem hadiKofteler kizimin avucu kadar minnak minnakmakarna da az yedim kız 4yk cik
O gecekilerle bütün gün nasıl durdun kuzu az gibi geldi
Iyi akşamlar canlar kızımı uyuttum yeni
Menumu yazayım evde değildim bende annemlerdeydim bugün öğleden sonra oraya geçtik
Menüm
Sabah 1 yumurta 3dilim sucuk kk kasar 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yk kıymalı makarna salata
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 köfte 1 bardak ayran
Su 2 litreye tamamlana cak
Spor 45 dakika leslie 3mil
Oruç vücuda çok iyi geliyo ama ben ramazanda hep kilo almisimdrEkmek yemedim canim bugun acayip yoruldum ve ezginlik var bi yatsam uyicam aciktimda bide bi yerde isim vardi 4km yurudum dönüşte halim yoktu otobusnen dondum yoksa yine yururdum.bide böyle beslendigimde canim tatlilar cekiy ama yemicegim boyle beslenirsem gidermi bu kilolar merak ediyorum cuma gunu gorecegim..
Inşallah canım yarın göreceğim bakalım her sabah tartilmadan duramiyorumBence gayet iyi menun sporunla dengelemisin hatta yakmisindir :)
Kızlar bu hafta ilk 3 e gitmemiz lazım uyarınin silinmesi için oyüzden perşembe bişeyler yapalım diyorum detoks konusunda uzman olanlar bi fikir versin :)
Ayrıcaedan18 kuzum senin yüzden ikiye bölüncek o yüzden daha dikkatli olman lazım bu hafta. Yarın çarşamba iki gün çok dikkatli sıfır kacamak la besleniyoruz.
Yeni uyelerden listeye gircek olan varsa yarın bildirirm onlarda bizimle detoks yapar perşembe
Benimde minnak minnak yanlarda simitlerim varEh iyi madem hadiaynanın karsisinda durdum gidima bakıyorum ne güzel duruyo yumuk tumuk
Oruç vücuda çok iyi geliyo ama ben ramazanda hep kilo almisimdrherkeste farkli yani etkisi inşallah sana iyi gelir zayıflarsn beybisi
Olabilir kuzum kızlarda fikirlerini söylesin onu yapalım bu hafta olmadi sen oruçla yapabilcen mi kiBence saf protein diyet cok ise yariyor bana digerleri hic iyi gelmedi.. ben orucumya uygulayabilirmiyim acep bence uygulanirr bi denesem kesin 700-1kg gidiyor kastan degil yagdan
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 :
munter :
Elaalemi:
Yakinda incecik olcez hiç biri kalmicak hiç biriiBenimde minnak minnak yanlarda simitlerim varama ben sevmiyim onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?