- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.581
Bol lavaşli bir menu olmuşmenümü geçte olsa vereyim bende
sabah 1 lavaş
ara
1 muz
öğlen 1 lavaş
akşam
3 kaşık makarna, tost makinasında tavuk , salata, 1 tabak bamya
su 2 lt
spor işe 25 dakika yürüme işten 25 dakika gelme, 30 dakika hafif tempolu akşam sporu
son iki gün istediğim gibi gitmiyor( düzenli beslenemedim (
Sende saf protein yapalbilirsin canım detox niyetine ben öyle yapmayı planlıyorumNe yapilicaksa detoks olarak ben de hazirim yapmayaa galiba bu hafta listeye giriyoru.
Bakalim emzirenler için uygunsa yaparsın sende kuzum yarın bakarım giriyo musun listeye :)Ne yapilicaksa detoks olarak ben de hazirim yapmayaa galiba bu hafta listeye giriyoru.
Bende yaparim yapimi kolay birsey gibi ama saf protein yiyince nasil bir etki oluyo siz biliyormusunuzSende saf protein yapalbilirsin canım detox niyetine ben öyle yapmayı planlıyorum
Aynen öyle kuzumGeçen hafta listede bildirim yapmadı olarak gözüktün ya kuzum ondan bildirim yapmayan üyenin gelecek haftaki yuzdesi 2 ye bölünüyor listede
Senin bebisin kac aylikti cnm emzirenlere saf protein onermiolar ama eger yemek yiyosa cok sorun olmaz gbi bak istersen cok sk emzirenlere uygunmudur blmemSende saf protein yapalbilirsin canım detox niyetine ben öyle yapmayı planlıyorum
Benim bebegim 13 aylik ek gida da aliyo uygun olurmu acabaSenin bebisin kac aylikti cnm emzirenlere saf protein onermiolar ama eger yemek yiyosa cok sorun olmaz gbi bak istersen cok sk emzirenlere uygunmudur blmem
Aynen oglum uyudu uykumda olsa sirf kendine vakit ayirmak icin uyuyasim gelmyo sende de oyle oluyomuKizim uyudu iki gundur beni cok zorluyo.simdi biraz anne saattii
Büyüdü bayagi partisim 17 aylık oldu yiyor her ogun günde 5 defa emiyor çok sık değil düşkünlüğü yok pek onuda benim zorumla emiyorSenin bebisin kac aylikti cnm emzirenlere saf protein onermiolar ama eger yemek yiyosa cok sorun olmaz gbi bak istersen cok sk emzirenlere uygunmudur blmem
1 gunden bisey olmaz bence. Uygun olup olmamasi sutun gitmesjnden degil cocuga toksinlerin gecmesindennBenim bebegim 13 aylik ek gida da aliyo uygun olurmu acaba
Seninki ne sıklıkla emiyor canımBenim bebegim 13 aylik ek gida da aliyo uygun olurmu acaba
Oo buyumus baya masallahBüyüdü bayagi partisim 17 aylık oldu yiyor her ogun günde 5 defa emiyor çok sık değil düşkünlüğü yok pek onuda benim zorumla emiyor
Ben buraya ilk geldigimde senin kuzu 17 aylikti benimki 1 yaş şimdi benimki oldu 17 aylık zaman çok çabuk geçiyorOo buyumus baya masallah
Ben hiç detox yapmadım şimdiye kadar sen yaptım mi canım emzirirkenOo buyumus baya masallah
Benimki bayaa emiyo yaaa duşkun yanii sayisini bilmiyorum ama bazen oyun da yapiyoSeninki ne sıklıkla emiyor canım
Benimki sadece uyku sersemiyken emiyorsabah uyanınca öğlen uyuyunca uyanınca belki akşam uykusunda bide kendim yatmadan önce emziriyorum uyanıkken actirip oyun yapıyor emimiyor hiçBenimki bayaa emiyo yaaa duşkun yanii sayisini bilmiyorum ama bazen oyun da yapiyo
Evt yaa koca kiz oldu helede 1 yastan sonra inanamiyosun mayista ki fotograflari kucuck kizimin simdi kocaman oldu bu ayin 30 21 aylik olucazBen buraya ilk geldigimde senin kuzu 17 aylikti benimki 1 yaş şimdi benimki oldu 17 aylık zaman çok çabuk geçiyor
Detoks cay tarzi seylermi emzirmeyi birakinca 5 de 5 diyeti varya onu yapim dedim patatesi tamaamladim sonra ki ben pertBen hiç detox yapmadım şimdiye kadar sen yaptım mi canım emzirirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?