Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bol lavaşli bir menu olmuş
Canım işe giderken yetişmek için öyle oldu, öğlende kalkıp salatamı yapamayınca yine çantamdaki yedek lavaşa kaldım.
Hiçbir şey yemesem akşam coşacaktım. Ne yazık ki bu şekilde oldu. Yarına daha hazırlıklıyım şimdiden yoğurdumu hazırladım:)

Ben bunyaz bile bi havalardaydim artik ucarmiyim bilmiyorum
Hakkımız o kadar uğraşıyoruz hele sen masllahin var kuzum 22 kilo dile kolay ben 12 kilo nasıl vereceğim diye düşünürdüm çoksukurr kurtuldum 62 bile olsam gayet iyi oluyor artık allah ne verdiyse elimden geleni yapicam bir kac ay daha

Mikemmel arada masum kacamaklar olsunnn
Ay ne desem bilemedim yanına patates salatası falan da yap kuzum ondan yersin

canim pattis salatasi yapmaya vaktim olmadi ani felisti hersey

Sabah:1 dilim ekmek tavada yumurta 3 zeytin 2 çatal ucuyla peynir

Ara: kahve kayısili su

Ogle: yarım porsiyon k.fasulye 2 kaşık pilav

Ara:kahve yeşil çay

Aksam: 2 tabak çorba 1 küçük lokum
begendimmmm

17 ocak 2017 menum
Sabah yok hastane isim vardi
Oglen
havuç sote yogurtlu
1 dilim patatesli borek
Aksam
Brokoli yogurtlu buyuk kase
Havuç sote
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecti
Bugun biraz kosturmacaliydi pek yemeye firsatim olmadi
masallah cnm suncacik seyle doyuyorsun hemde bebis emziriyorsun. Bana cok az geliyor ya sanirim ben cok yiyorum

Ayy sekerim biz kofteyi yogurdukmu iki kilodan yoguruyok azcik yarim kilo kadar ayiriyok kendimize dolaba koyuyorum canin istedik ce izcik sikimlik yiyoruz bide her baharat oldugundan acili ya metobolizmaya faydasi olsun diye yiyorum..
ohhh yarasin vitamin kas olsunn
sen bu cig kofteye biraz ara ver bence bak beni dinle miktar az olabilir ama bulgurlu sisirie o

kiz sende cok az yiyonnn oglen ne oyleee begenmedimmm yaaa

begendim cnm aksam hafif gecmisss

Guzel cnm yalniz dunde sordum o lavasin boyutu neeeeee
SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :15 dk
Elaalemi:80dk

Oohoo yaza cok var oluruz yaaaaa yaza tatlllerrrrr dondonlar ohhh gezmeler

Selam kizlarrr
Menum
sabah
Kirmizi yesil karisik bir tabak biber
3 4 dilim Beyaz peynir 3 zeytin 1 tk takin pekmez
1.5 dlm ekmek

Ara 1 maddlen bitter

Ogle
1.5 porsiyon Tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek

Ara 1 madlen sutlu cikolata

Aksam
2 kupa yesil cay
50 ml sut
Yarim dilim kek
6 7 minnacik dilim kabak tatlisi
3 dilim ananas

15 dk egzersiz

Not: madlen cikolatalar cok kucuk karelerden 5 8 kalori falan bi tanesi

Aksam yemegi yemedim acikmamiatim misafirlerim geldi ayip olmasin kendi yaptiginden yemedi gibi olmamasi icin yarim dilim kek yedim borek yapmistimmm nefisti ama dayandim yemedim
Gelen arkadasim kabak tatlisi getirmisti pek severim az sekerlitdi o yuzden ondan yedim

Eve gelir gelmez mutfaga girsigim icin sporu zar zor 15 dk yapabildim

Tatlim ya sen cok yedigin icin bizimkiler sana az geliyo bence

Sagol kuzum Ivit ben tavuk etini daha çok seviyorum tavuk etinden yaparım diyeti yoğurt yiyebliyo muyuz yaninda

Canim ben etin yaninda yogurt hic yemediydim gecen tavuktan tiksindim dediydimya @SekerPancari71 yogurtla yeseydin demisti yeniliyor galiba bakim duruma göre acikmazsam bulanti olmazsa yogurt yemem sankim beni kilo vermemi engelliyo gibi hissediyorum. . Bende bi arastiriyimda uygulayim bari yeniliyormu yenmiyormu

Su meshur bi test var kisinin kanina gore uygun beslenme listesi hazirlaniyo ingilterrde yapiliyo bu biraz pahali birsey orda yapilan testlerde turk insanina mayanin dokundugu tespit edilmis yani mayali hersey ekmek.yogurt vb yogurt da hakli olabilirsin yani

Kiz tabi yenilir siz proteini tavukmu sanionz sadece

Kiz tabi yenilir siz proteini tavukmu sanionz sadece

Yok kiz bilimm :))yoğurt kalsiyum ya ondan saf protein detoksu yaptigimda yogurt denemedim sekerpancari denediyse bi de onun fikrini alalim dedim :))) kizz cahalimm bi baska topikte 1haftada 3kg verdiren protein diyeti(et tavuk sevenler buraya) diye topik var orda protein diyetini nasil uyguladigini anlatmis buraya alintiyi bilmiyorum :))) tam anlamiyla oylemis bek eksik uyguladim birde kizlar oraya bakin fikir edinin diyet hakkinda..

Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece o

Deryacim sen emziriyorsun ya partem ondan hassas toksinler bebege gecmesin diye partem bizden daha tecrubeli o konuda senin de beslenme yonunde dikkate etmeni hatta parteye gore sen az besleniyorsun o bakimdan yorum yapmistir.. ben burda partemden burdaki kizlardan duya duya gore gore cok sey öğreniyorum yani zoruna gitmesin oluyymu tatlimmm... simdi ben neler yedigimi soylesem butun kizlardan kirbac yerimm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…