- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.601
MasallahhhEvt yaa koca kiz oldu helede 1 yastan sonra inanamiyosun mayista ki fotograflari kucuck kizimin simdi kocaman oldu bu ayin 30 21 aylik olucaz
Detoks cay tarzi seylermi emzirmeyi birakinca 5 de 5 diyeti varya onu yapim dedim patatesi tamaamladim sonra ki ben pertbiraktim hic bana gore degil
Ayyyyyyy dimeeeeee bu yaz daha guzel kocaman elimi tutup geziyo daha da buyucek ay yirimmmm onlariiiiiiMasallahhhyaza benimkide yasina yaklaşır binde zayıflarim güzelce gezeriz ana kız
Canım işe giderken yetişmek için öyle oldu, öğlende kalkıp salatamı yapamayınca yine çantamdaki yedek lavaşa kaldım.Bol lavaşli bir menu olmuş
Bidir bidir gezecekler bizde yanında fit ohhh bakan bi daha bakarAyyyyyyy dimeeeeee bu yaz daha guzel kocaman elimi tutup geziyo daha da buyucek ay yirimmmm onlariiiiii
Persembeleri yaparsin daha hafif gecer.bende saf protein yaparım galiba yaparsamda digerleri de bana göre değil
Ben bunyaz bile bi havalardaydim artik ucarmiyim bilmiyorumBidir bidir gezecekler bizde yanında fit ohhh bakan bi daha bakarbu bebisin anasimi bu diye yoksam ablasımi dirler içlerinden ahahahaa
Hakkımız o kadar uğraşıyoruzBen bunyaz bile bi havalardaydim artik ucarmiyim bilmiyorum
Mikemmel arada masum kacamaklar olsunnnSabah: tb ekmeğine tost,haşl. Yumurta,domates,salatalık,zeytin,1çk tahin pekmez
Ara:1ceviz,1kuruerik
Öğle:kurufasülye
Ara:mandalina,1avuç kuruyemiş,2ısırık yulaflı granola,1/2 çikolatalı protein bar(sporcuların yediklerinden)
Akşam: tavuk mantar sote 4 kaşık,ıspanak 2kaşık,salata,yoğurt
Spor:50 dk fitnessblender,10 dk karın egzersizi
Ay ne desem bilemedim yanına patates salatası falan da yap kuzum ondan yersin
begendimmmmSabah:1 dilim ekmek tavada yumurta 3 zeytin 2 çatal ucuyla peynir
Ara: kahve kayısili su
Ogle: yarım porsiyon k.fasulye 2 kaşık pilav
Ara:kahve yeşil çay
Aksam: 2 tabak çorba 1 küçük lokum
masallah cnm suncacik seyle doyuyorsun hemde bebis emziriyorsun. Bana cok az geliyor ya17 ocak 2017 menum
Sabah yok hastane isim vardi
Oglen
havuç sote yogurtlu
1 dilim patatesli borek
Aksam
Brokoli yogurtlu buyuk kase
Havuç sote
Ara sekersiz cay
Su 2 yi gecti
Bugun biraz kosturmacaliydi pek yemeye firsatim olmadi
ohhh yarasin vitamin kas olsunnAyy sekerim biz kofteyi yogurdukmu iki kilodan yoguruyok azcik yarim kilo kadar ayiriyok kendimize dolaba koyuyorum canin istedik ce izcik sikimlik yiyoruz bide her baharat oldugundan acili ya metobolizmaya faydasi olsun diye yiyorum..
İvittt bugünkü menüüm
Sabah: 1dilim ekmek peynir zeytin klasik
öğle: 2 tane sarma, yoğurt
Ara:badem yeşilçay
Akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık bakla
Sımdı ders calısıyom kuzucuklar birazdan yeşil çay tarhana yerim
Su 1 1.5 lt daha içeceğimm spor da yapcam bakalımm
begendim cnmIyi akşamlar canlar kızımı uyuttum yeni
Menumu yazayım evde değildim bende annemlerdeydim bugün öğleden sonra oraya geçtik
Menüm
Sabah 1 yumurta 3dilim sucuk kk kasar 1 dilim ekmek
Öğlen 4 yk kıymalı makarna salata
Akşam 1 kase mercimek çorba 4 köfte 1 bardak ayran
Su 2 litreye tamamlana cak
Spor 45 dakika leslie 3mil
Guzel cnm yalniz dunde sordum o lavasin boyutu neeeeeemenümü geçte olsa vereyim bende
sabah 1 lavaş
ara
1 muz
öğlen 1 lavaş
akşam
3 kaşık makarna, tost makinasında tavuk , salata, 1 tabak bamya
su 2 lt
spor işe 25 dakika yürüme işten 25 dakika gelme, 30 dakika hafif tempolu akşam sporu
son iki gün istediğim gibi gitmiyor( düzenli beslenemedim (
Oohoo yaza cok var oluruz yaaaaaHakkımız o kadar uğraşıyoruzhele sen masllahin var kuzum 22 kilo dile kolay ben 12 kilo nasıl vereceğim diye düşünürdüm çoksukurr kurtuldum 62 bile olsam gayet iyi oluyor artık allah ne verdiyse elimden geleni yapicam bir kac ay daha
Ayy dime öyle canım kalıyorOohoo yaza cok var oluruz yaaaaayaza tatlllerrrrr dondonlar ohhh gezmeler
Tatlim ya sen cok yedigin icin bizimkiler sana az geliyo benceSelam kizlarrr
Menum
sabah
Kirmizi yesil karisik bir tabak biber
3 4 dilim Beyaz peynir 3 zeytin 1 tk takin pekmez
1.5 dlm ekmek
Ara 1 maddlen bitter
Ogle
1.5 porsiyon Tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek
Ara 1 madlen sutlu cikolata
Aksam
2 kupa yesil cay
50 ml sut
Yarim dilim kek
6 7 minnacik dilim kabak tatlisi
3 dilim ananas
15 dk egzersiz
Not: madlen cikolatalar cok kucuk karelerden 5 8 kalori falan bi tanesi
Aksam yemegi yemedim acikmamiatim misafirlerim geldi ayip olmasin kendi yaptiginden yemedi gibi olmamasi icin yarim dilim kek yedimborek yapmistimmm nefisti ama dayandim yemedim
Gelen arkadasim kabak tatlisi getirmisti pek severim az sekerlitdi o yuzden ondan yedim
Eve gelir gelmez mutfaga girsigim icin sporu zar zor 15 dk yapabildim
Sagol kuzumIvit ben tavuk etini daha çok seviyorum tavuk etinden yaparım diyeti yoğurt yiyebliyo muyuz yaninda
Su meshur bi test var kisinin kanina gore uygun beslenme listesi hazirlaniyo ingilterrde yapiliyo bu biraz pahali birsey orda yapilan testlerde turk insanina mayanin dokundugu tespit edilmis yani mayali hersey ekmek.yogurt vb yogurt da hakli olabilirsin yaniCanim ben etin yaninda yogurt hic yemediydim gecen tavuktan tiksindim dediydimya @SekerPancari71 yogurtla yeseydin demisti yeniliyor galiba bakim duruma göre acikmazsam bulanti olmazsa yogurt yemem sankim beni kilo vermemi engelliyo gibi hissediyorum. . Bende bi arastiriyimda uygulayim bari yeniliyormu yenmiyormu
Kiz tabi yenilir siz proteini tavukmu sanionz sadeceCanim ben etin yaninda yogurt hic yemediydim gecen tavuktan tiksindim dediydimya @SekerPancari71 yogurtla yeseydin demisti yeniliyor galiba bakim duruma göre acikmazsam bulanti olmazsa yogurt yemem sankim beni kilo vermemi engelliyo gibi hissediyorum. . Bende bi arastiriyimda uygulayim bari yeniliyormu yenmiyormu
O cok yemis olabilir ama seninde menulerin ornek degilTatlim ya sen cok yedigin icin bizimkiler sana az geliyo bence
Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece oO cok yemis olabilir ama seninde menulerin ornek degil
Kiz tabi yenilir siz proteini tavukmu sanionz sadece
Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?