Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız allah seni ne yedin de bakem

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:60 dk

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :15 dk
Elaalemi:80dk
[/QUOTE]

Canim.be her turlu elestiriye acigim zaten dogru beslenemedigim icin bu haldeyim onunla ilgili sikinti yok ama ben benim menulerim sahane demiyorum ki boyle birsey yaziliyo ben.zaten ogrenme asamasindayim neyse uzatmayi gerektiricek bi durum.yok zaten sagol sende

günaydın kızlar dünki menüm
03:00 da (gece) haşlanmış 2 adet patates ve 2 adet haşlanmış yumurta
yoğurt,yeşil zeytin,peynir
akşam da tavuk but ve salata turşu ve komposto
1..5 litre su

Gunaydin kizlar
Mavi boncukkk canim aslinda kaloriye gurunca benim menulerim 1200 asmaz cok gpzukebilir ama kalori olarak kacamaksiz olunca dengeliyorum. Sizin menuler gercekten bana cok cok az geliyor. Simdi mantiken ortalama 75 kg bir insan gunluk 650 700 kaloriye birden kendini dusurunce sagliksiz ve kastan kilo veriyor. Bunu ben soylemiyorum uzmanlar soyluyor. 1000 kalorinin altina dusmeden saglikli beslenmek en guzeli . Genel olrak fikrimi soyluyorum yanlis anlasilmak istemem. Sizin menuler az olunca ben yazmaya utaniyom

@ParteMoralll @htc71 K kova01 kaptinn BitmeyenUmidim SekerPancarii edan18 ve nickiji yazamadigim hatunlar menume yorum yapinnn

Yemedigim borek icin bi ovgu bekliyordum baltim kimse ovmemiss beni

Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece o

tatlım nasıl ki sen kızların menülerine beslenme sekillerine yorum yapıyosun diğerleride sana yapabilir ortada bi menü olmasa bile. çünkü sana defalarca söylendi emziriyosun yetersiz besleniyosun diye söylenen seylere sakın darılma ben ilk geldiğimde ne laflar yemiştim burda

6 miinak dilim kabak tatlısı halbuki oraya kadar ne güzeldi menü

günaydın kızlar dünki menüm
03:00 da (gece) haşlanmış 2 adet patates ve 2 adet haşlanmış yumurta
yoğurt,yeşil zeytin,peynir
akşam da tavuk but ve salata turşu ve komposto
1..5 litre su

patates baya tok tutmuştur kuzum gün içinde acıktın mı hiç ? ben begendim iftardan sonra ara öğün yapmadın mı hiçyogurt ayran süt vs olsa iyi olrms sankim bide su 2 litre olssun artııkk

günaydın canıımm ben akşam giremedim ondan yeni baktım kacırdıgım menülere ya bende kalori saymak istiyorum program indirdim bana 1600 kalori hesapladı o da cok değil mi

Afiyet olsun kuzum aksam olmamis tabi kendine uygun bisilerde yapsaydin keske kiz tavuk salatasi falann

6 miinak dilim kabak tatlısı halbuki oraya kadar ne güzeldi menü

Oysaki ben senin lokumuna laf etmemistim
haklisin cnm ama cok guzeldi yine yerdim zor ttum kendimi tatliyi cok seviiimmmmmmm

günaydın canıımm ben akşam giremedim ondan yeni baktım kacırdıgım menülere ya bende kalori saymak istiyorum program indirdim bana 1600 kalori hesapladı o da cok değil mi
Niden girmiooosunnnn ben bekledom o kadannnn
Kalori saysan varya cok guzel kilo verirsin ben bir ara yapiyordum simdilerde kafamdan hesapliyom ezberlemisimde azicik
1600 cok degil iste sen 1200 yesen dengeli guzel rahatlikla kilo verirsin benim gunluk kalori miktarim 1800 dusun

@ParteMoralll partis daha iyi bilir ama cesit onemli degil bi cesit yemek zorunlu degil protein diyetinde tavuğun yanina ayran falan yapilabilir dimi partis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…