- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.641
Gunaydin canimmHerkese günaydın
noldu giz
Oruç mu tutuyorsun canim Allah kabul etsingünaydın kızlar dünki menüm
03:00 da (gece) haşlanmış 2 adet patates ve 2 adet haşlanmış yumurta
yoğurt,yeşil zeytin,peynir
akşam da tavuk but ve salata turşu ve komposto
1..5 litre su
Gabah datlisi yidigin icin ve ben gabbah datlisi çoh sevdigim icin borek yemedin diye ovmedim siniiiMisafirlere yapmaktan kendime yapamadim
Borek yemedimmmmmm gormuyonuz mu kiz
@ParteMoralll partis daha iyi bilir ama cesit onemli degil bi cesit yemek zorunlu degil protein diyetinde tavuğun yanina ayran falan yapilabilir dimi partis
Oysaki ben senin lokumuna laf etmemistim
haklisin cnm ama cok guzeldi yine yerdim zor ttum kendimi tatliyi cok seviiimmmmmmm
Niden girmiooosunnnnben bekledom o kadannnn
Kalori saysan varya cok guzel kilo verirsin ben bir ara yapiyordum simdilerde kafamdan hesapliyom ezberlemisimde azicik
1600 cok degil iste sen 1200 yesen dengeli guzel rahatlikla kilo verirsin benim gunluk kalori miktarim 1800 dusun
Gabah datlisi yidigin icin ve ben gabbah datlisi çoh sevdigim icin borek yemedin diye ovmedim siniii
günaydın canıımm ben akşam giremedim ondan yeni baktım kacırdıgım menülereya bende kalori saymak istiyorum program indirdim bana 1600 kalori hesapladı o da cok değil mi
evet canım bugün 3. günüm inşallahOruç mu tutuyorsun canim Allah kabul etsinguzel menun canim afiyet olsun
akşama doğru baya acıktım cannım çalıştıgım için zor oluyr fazla mide bulantım oluyor iftardan sonra araöğün yapamadm çok yorgundum erken uyudumpatates baya tok tutmuştur kuzum gün içinde acıktın mı hiç ? ben begendim iftardan sonra ara öğün yapmadın mı hiçyogurt ayran süt vs olsa iyi olrms sankim bide su 2 litre olssun artııkk
akşama doğru baya acıktım cannım çalıştıgım için zor oluyr fazla mide bulantım oluyor iftardan sonra araöğün yapamadm çok yorgundum erken uyudumpatates baya tok tutmuştur kuzum gün içinde acıktın mı hiç ? ben begendim iftardan sonra ara öğün yapmadın mı hiçyogurt ayran süt vs olsa iyi olrms sankim bide su 2 litre olssun artııkk
Burda konu menu olunca malesef ikili diyalogdan cikiyo olay. Cok alingansin.Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece o
Yenir tabi cnm :) sutte icilir nesxafede icilir sutlu :)Yok kiz bilimm :))yoğurt kalsiyum ya ondan saf protein detoksu yaptigimda yogurt denemedim sekerpancari denediyse bi de onun fikrini alalim dedim :))) kizz cahalimm bi baska topikte 1haftada 3kg verdiren protein diyeti(et tavuk sevenler buraya) diye topik var orda protein diyetini nasil uyguladigini anlatmis buraya alintiyi bilmiyorum :))) tam anlamiyla oylemis bek eksik uyguladim birde kizlar oraya bakin fikir edinin diyet hakkinda..
beni nasilda tanisimisinDeryacim sen emziriyorsun ya partem ondan hassas toksinler bebege gecmesin diye partem bizden daha tecrubeli o konuda senin de beslenme yonunde dikkate etmeni hatta parteye gore sen az besleniyorsun o bakimdan yorum yapmistir.. ben burda partemden burdaki kizlardan duya duya gore gore cok sey öğreniyorum yani zoruna gitmesin oluyymu tatlimmm... simdi ben neler yedigimi soylesem butun kizlardan kirbac yerimm :)))
Valla efferin kiz zayifsin sen gulumm bi tecik tsdaydin nefsini korlemek icin..bende yürüyüş yapim ancak oruc bitsin o gonderdigim spor hareketler vardiya onlrdan yapcam vucudum sikilassin...Gunaydin kizlarben kac günden beri diyetimi bozmuyorum dün tatli falan vardi evde agzima surmedim ve aksam 5 den sonra bisey yemedim 1 bucuk litre suyumu ictim sporumu yaptim ama bugun arti çıktım Sporda dinlenme günüm bugün kaslar dinlensin bakalim neler olacah
Dikkaaat ettt seenn menulerini elestirdikce guzellestiriyosun bravo cnmGunaydin kizlar
@06Derya canim aslinda kaloriye gurunca benim menulerim 1200 asmaz cok gpzukebilir ama kalori olarak kacamaksiz olunca dengeliyorum. Sizin menuler gercekten bana cok cok az geliyor. Simdi mantiken ortalama 75 kg bir insan gunluk 650 700 kaloriye birden kendini dusurunce sagliksiz ve kastan kilo veriyor. Bunu ben soylemiyorum uzmanlar soyluyor. 1000 kalorinin altina dusmeden saglikli beslenmek en guzeli . Genel olrak fikrimi soyluyorum yanlis anlasilmak istemem. Sizin menuler az olunca ben yazmaya utaniyom
@ParteMoralll @htc71@kova01 kaptinn BitmeyenUmidim SekerPancarii @edan18 ve nickiji yazamadigim hatunlar menume yorum yapinnn
Yemedigim borek icin bi ovgu bekliyordum baltim kimse ovmemiss beni
Evtttttttt kizzlarrrrrrrrrrrr@ParteMoralll partis daha iyi bilir ama cesit onemli degil bi cesit yemek zorunlu degil protein diyetinde tavuğun yanina ayran falan yapilabilir dimi partis
delurtecek bu selcan biniHahh vermissin cevabi zati
Gabah datlisi yidigin icin ve ben gabbah datlisi çoh sevdigim icin borek yemedin diye ovmedim siniii
6 tanecikkk minicikkk minnakk minissstiiiioo cok iyi keşke bugünden başlasaydım ben
ama bnm lokumum 1 taneydi senin 6 tane
o zaman bana 1200 civari olur dediğin gibi
Harikasin cnmm spor yapma dinlen yarinda dinlenGunaydin kizlarben kac günden beri diyetimi bozmuyorum dün tatli falan vardi evde agzima surmedim ve aksam 5 den sonra bisey yemedim 1 bucuk litre suyumu ictim sporumu yaptim ama bugun arti çıktım Sporda dinlenme günüm bugün kaslar dinlensin bakalim neler olacah
ben olsam börek yerdim
bayılırım her türlüsüne annem didi ki zayıfla sonra sana kıymalı börek yapcam didi
Bence cok degil ben once senin yaslarda gittigimde 1600 sonra 1400 sonra en son 1200 kalorilik verdi aslinda dengeli beslendikce ve kalori azdan baslaninca kilo verilmiyor once coktan baslaniyor coktan derken tatliymis yagli besinlerden bahsetmiyorum 10kasik sebze yoyorsan 8 kasırga inecek .munter canim ben şimdi oruc oldugum icin bu kadar az kalori alıyorum gece yiyip yatiyom kilo olmasin diye bi de canima yetti yee yee kg verme hic yok dur bakalim gercektende yavas yavas kendimi frenledigimi düşünüyorum... munter sende burda katildikca goreceksin yanlislari dogrulari sen belki yiyerek zayiflicaksin baktın kg gitmiyorsa var bi yerde yanlislik onu duzelteceksinn taamm coh konustumm beee
Gunaydin kizlarben kac günden beri diyetimi bozmuyorum dün tatli falan vardi evde agzima surmedim ve aksam 5 den sonra bisey yemedim 1 bucuk litre suyumu ictim sporumu yaptim ama bugun arti çıktım Sporda dinlenme günüm bugün kaslar dinlensin bakalim neler olacah
Panpikimmm hemen uzulmeeeeee spor bugun dinleeeennn sisiriyo biliyosnGunaydin kizlarben kac günden beri diyetimi bozmuyorum dün tatli falan vardi evde agzima surmedim ve aksam 5 den sonra bisey yemedim 1 bucuk litre suyumu ictim sporumu yaptim ama bugun arti çıktım Sporda dinlenme günüm bugün kaslar dinlensin bakalim neler olacah
maşallahBence cok degil ben once senin yaslarda gittigimde 1600 sonra 1400 sonra en son 1200 kalorilik verdi aslinda dengeli beslendikce ve kalori azdan baslaninca kilo verilmiyor once coktan baslaniyor coktan derken tatliymis yagli besinlerden bahsetmiyorum 10kasik sebze yoyorsan 8 kasırga inecek .munter canim ben şimdi oruc oldugum icin bu kadar az kalori alıyorum gece yiyip yatiyom kilo olmasin diye bi de canima yetti yee yee kg verme hic yok dur bakalim gercektende yavas yavas kendimi frenledigimi düşünüyorum... munter sende burda katildikca goreceksin yanlislari dogrulari sen belki yiyerek zayiflicaksin baktın kg gitmiyorsa var bi yerde yanlislik onu duzelteceksinn taamm coh konustumm beee
akşama doğru baya acıktım cannım çalıştıgım için zor oluyr fazla mide bulantım oluyor iftardan sonra araöğün yapamadm çok yorgundum erken uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?