Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :
Poncikbirgelincik:
Kova01:60 dk

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk
munter :15 dk
Elaalemi:80dk

günaydın kızlar dünki menüm
03:00 da (gece) haşlanmış 2 adet patates ve 2 adet haşlanmış yumurta
yoğurt,yeşil zeytin,peynir
akşam da tavuk but ve salata turşu ve komposto
1..5 litre su
Oruç mu tutuyorsun canim Allah kabul etsin guzel menun canim afiyet olsun

@ParteMoralll partis daha iyi bilir ama cesit onemli degil bi cesit yemek zorunlu degil protein diyetinde tavuğun yanina ayran falan yapilabilir dimi partis

oo cok iyi keşke bugünden başlasaydım ben

ama bnm lokumum 1 taneydi senin 6 tane
o zaman bana 1200 civari olur dediğin gibi

Gunaydin kizlar ben kac günden beri diyetimi bozmuyorum dün tatli falan vardi evde agzima surmedim ve aksam 5 den sonra bisey yemedim 1 bucuk litre suyumu ictim sporumu yaptim ama bugun arti çıktım Sporda dinlenme günüm bugün kaslar dinlensinbakalim neler olacah

günaydın canıımm ben akşam giremedim ondan yeni baktım kacırdıgım menülere ya bende kalori saymak istiyorum program indirdim bana 1600 kalori hesapladı o da cok değil mi

Bence cok degil ben once senin yaslarda gittigimde 1600 sonra 1400 sonra en son 1200 kalorilik verdi aslinda dengeli beslendikce ve kalori azdan baslaninca kilo verilmiyor once coktan baslaniyor coktan derken tatliymis yagli besinlerden bahsetmiyorum 10kasik sebze yoyorsan 8 kasırga inecek . munter canim ben şimdi oruc oldugum icin bu kadar az kalori alıyorum gece yiyip yatiyom kilo olmasin diye bi de canima yetti yee yee kg verme hic yok dur bakalim gercektende yavas yavas kendimi frenledigimi düşünüyorum... munter sende burda katildikca goreceksin yanlislari dogrulari sen belki yiyerek zayiflicaksin baktın kg gitmiyorsa var bi yerde yanlislik onu duzelteceksinn taamm coh konustumm beee

patates baya tok tutmuştur kuzum gün içinde acıktın mı hiç ? ben begendim iftardan sonra ara öğün yapmadın mı hiçyogurt ayran süt vs olsa iyi olrms sankim bide su 2 litre olssun artııkk
akşama doğru baya acıktım cannım çalıştıgım için zor oluyr fazla mide bulantım oluyor iftardan sonra araöğün yapamadm çok yorgundum erken uyudum

patates baya tok tutmuştur kuzum gün içinde acıktın mı hiç ? ben begendim iftardan sonra ara öğün yapmadın mı hiçyogurt ayran süt vs olsa iyi olrms sankim bide su 2 litre olssun artııkk
akşama doğru baya acıktım cannım çalıştıgım için zor oluyr fazla mide bulantım oluyor iftardan sonra araöğün yapamadm çok yorgundum erken uyudum

Ben benim menumle ilgili birsey soylemedim ki canim hatta sana da birsey demedim 2 li bi dialogdu sadece o
Burda konu menu olunca malesef ikili diyalogdan cikiyo olay. Cok alingansin.
Yenir tabi cnm :) sutte icilir nesxafede icilir sutlu :)
beni nasilda tanisimisin herkes istedigi gibi anlayabilir sikinti yok. Cansin

Valla efferin kiz zayifsin sen gulumm bi tecik tsdaydin nefsini korlemek icin..bende yürüyüş yapim ancak oruc bitsin o gonderdigim spor hareketler vardiya onlrdan yapcam vucudum sikilassin...

Dikkaaat ettt seenn menulerini elestirdikce guzellestiriyosun bravo cnm ama dun kotuydu daha dikkatli ol şu misafirleri atlatman laziimm
@ParteMoralll partis daha iyi bilir ama cesit onemli degil bi cesit yemek zorunlu degil protein diyetinde tavuğun yanina ayran falan yapilabilir dimi partis
Evtttttttt kizzlarrrrrrrrrrrr
Hahh vermissin cevabi zati
delurtecek bu selcan bini yogurta takmis heh peynir bile yemeyin siz tavuk yiyin catlak BitmeyenUmidim

Gabah datlisi yidigin icin ve ben gabbah datlisi çoh sevdigim icin borek yemedin diye ovmedim siniii

hainn sportif cilizzzz

oo cok iyi keşke bugünden başlasaydım ben

ama bnm lokumum 1 taneydi senin 6 tane
o zaman bana 1200 civari olur dediğin gibi
6 tanecikkk minicikkk minnakk minissstiiii

Harikasin cnmm spor yapma dinlen yarinda dinlen
kilo verme isi kafasina gore takiliyor bende sismanlamis hissediyommm tartilmadim tartilmicam
ben olsam börek yerdim
bayılırım her türlüsüne annem didi ki zayıfla sonra sana kıymalı börek yapcam didi

annen sana kiymali borek yapsin yee sis koca gobegin ciksin 10 gunde veremeyecennn

Konus canim konisss ben seviremmm

acaba sen yedikce mi zayıflıyosun
persembe dinlenme değil miydi senin kuzu

Panpikimmm hemen uzulmeeeeee spor bugun dinleeeennn sisiriyo biliyosn

maşallah kız bence cok değili bence hoş değil anladm naptım ki acaba diyorum
o zaman ben 1400den baslıyorum çünkü 1600 zaten dolduramıyorum 2 gün demedim

kız tm anladım aynı mesaj 3. ye okudum farklıdırlar diye
ay ivit calısırken cok zor oluyo bide bnm uykm geliyo kahve iiçemediiğim için açlık sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…