- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.901
Ne arasınGunaydin tatlis aman sakin yimeee sabretttsalata falan da yapmistir insallah kuzii
Olur rakibem
kız ben de varımÖzledim sizleri fıtığım kimseler kalmamış @sarraf mezun mu oldu nerelerde
Ya ben seni tanıyorum ama Denizli'deydin hediyelik eşya dükkanın vardıKovayı tanımıyorum moon nerede eski kaptanız
Ne oldu canım niye ameliyat olacakmış?Yok kuzum ben iyiyim. Teyzem yarn ameliyata girecekmişevde tekim babam okulda annem de ablamın beybisine bakıyor ordan teyzemlere gitmişler kendi kendime düşünmekten deliricem
Canm gögsünde birşey varmış heralde onu alıp bakacaklarmışNe oldu canım niye ameliyat olacakmış?
Canım İnan hatırlayamadım kusura bakmaYa ben seni tanıyorum ama Denizli'deydin hediyelik eşya dükkanın vardıbenim geçen yıl Yen'i bebeğim olmuştu mersindeydim o zaman
Bence başlangıçta ağırdan al kuzum sonra 2. Gün perte çıkmaKızlar bugün ip aldımartık ne kadar atlayabilirsemm
Sen benimtanıyorsunda ben seni hatırlayamadım csnım kusura bakma
Olur rakibem
kız ben de varım
Bu resmî gördüm ya artık gece uyumam ben yagider ayak bunuda buraya bırakayım siz mesajı alırsınız
Öyle yapcam artık kuzuBence başlangıçta ağırdan al kuzum sonra 2. Gün perte çıkma
Canim Merhaba ilk önce ben yeni takım kaptanıBu resmî gördüm ya artık gece uyumam ben ya
Sayıyla git bence bak internette ip atlama programları falan var sayı arttirarak gidersen çok zorlanmazsinÖyle yapcam artık kuzuartık ne kadar dayanabilirsem o kadarı kafi
Hayırlı olsun kaptanlığın canımCanim Merhaba ilk önce ben yeni takım kaptanı
Ve bende buna çok uzağım o yüzden dertleniyoruz işte bakıp bakıp
Hadi ya tamam bakarım kuzu ona göre uygularım sağollSayıyla git bence bak internette ip atlama programları falan var sayı arttirarak gidersen çok zorlanmazsin
Aslında hedefi yukarda tutmak en iyisi ama ben bu kadar olamicami düşündüğüm için pek şaapmiyorum niyeyseHayırlı olsun kaptanlığın canımsorma of of bu gece uykum haram bana
Bir kaptanin göreviiiiiiHadi ya tamam bakarım kuzu ona göre uygularım sağoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?