- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.921
Kilosu kaç acaba mankenin birde boyu merak ettim doğrusuAslında hedefi yukarda tutmak en iyisi ama ben bu kadar olamicami düşündüğüm için pek şaapmiyorum niyeyse
Okucan mi kız hepsiniKizlar eslesmeyi okuyom cok heyecanliii bakim beji kimle eslestirdinizzzzzzzzzz
17475 deyim kizlar seneye gelirim araniza
Kilosu tahminen 45 falandir boyunda 1.75 civari olabilir tamamen salladimKilosu kaç acaba mankenin birde boyu merak ettim doğrusu
Norsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..Okucan mi kız hepsini
Aaa niye oyle diyosun kiz ben 23 kilo verdim cocuk dogurdum vucudum o kadar yumusakti kii anca toparladim ama hala umidim var olabiliriz yeterki isteyelimm yaaAslında hedefi yukarda tutmak en iyisi ama ben bu kadar olamicami düşündüğüm için pek şaapmiyorum niyeyse
Ben okudum hipsini sende okiciksinnKizlar eslesmeyi okuyom cok heyecanliii bakim beji kimle eslestirdinizzzzzzzzzz
17475 deyim kizlar seneye gelirim araniza
Ahh canim aksam olmamis tabiiKızlar ben akşam yine batırdım, niye böyle oluyor tutamadım ağzımı
Kahvaltı
Yarım lavaş, 1 kk peynir, 3 az. Yağlı zeytin, yarım kaşık kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Öğlen müsli, yoğurt
Akşam 1.5 poğaca
Spor sabah 15 dakika, akşam 25 dakika işten dönüş, akşam 20 dakika spor
Su 2 lt
Yaptigim eslesmeleri yaziyorum gerisini kendiniz tamamlarsiniz
@ParteMoralll ==>munter
SekerPancarii ==> kaptinn
BitmeyenUmidim ==> @mutlurabia
@kova01 ==> @edan18
@poncikbirgelincik==> E elaalemi
Kilosu tahminen 45 falandir boyunda 1.75 civari olabilir tamamen salladimama kaslı olduğunu düşünürsek kilosu 50 de olabilir malum bizim yaglarla onun kaslar kiyaslanamz
Eweeeeeeetttttt memnunuuuussssseslesmlerden memnunmusunz geriye kalanlari eslestir istersenkaptinn
Hic bisey dapdar kotun içinde guzel görünen bacaklarin ve sıkı bi karnin yerini tutamass benceHiçbirşey sarımsaklı yoğurtlu mantının yerini tutmaz Cansı
Ayyyy ne kadan güzel menu afiyet olsun cinimmmm ve saglikliMenum
Sekersiz nescafe
Kahvalti:2 dilim çavdar ekmegi, 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 haşlanmis patatesten yagsiz salata, sekersiz cay
Ara:yarim elma
Aksam: yarim kase domates çorbası, 1 tabak diyet besamelli karnabahar brokoli, bir kucuk parca tavuk, salata, yogurt, aci biber
Su 1 litre devam ediyorum icmeye
Sporda dinlenme günüm
18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?