- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.941
Evettt5 kilo agirla yapiommm
sag olll kralicemmmm bunu sizden duymak beni onure ettiiiBöreği yemediğin için seninle gurur duyuyorum
Bu cok uzun heyecanli heyecanli gelirken okuyamadimmmmm ali tiladimmmm hedefe ulasinca rahat okocimmmm1.Kategori: Yağsız etler Sığır eti; Kızartılmış veya ızgarada, özellikle biftek, fileto, bonfile ve kapamalık parçalarına izin verilir. Dana eti; Önerilen parçalar dana rosto, biftek ve eğer kolesterol düzeyiniz izin veriyorsa dana karaciğerdir. Not: Kuzu eti önerilmez. Bu etleri kullanırken yağsız pişirmeye özen gösterin. Kızartma tavanızın dibine birkaç damla sıvı yağ döküp bunu kâğıt havluyla tavanın zeminine yedirin. Önerilen pişirme şekli ızgaradır. Yağlı kâğıtta da pişirilebilir. Haşlamada yapabilirsiniz.
2. Kategori: Sakatatlar Bu kategoride yalnızca ciğer (dana, sığır ya da kümes hayvanlarının ciğeri ) ve dil yenilebilir.
3. Kategori: Balık Bu besin gurubunda hiçbir kısıtlama ya da sınırlama yoktur. Ton balığı konservesi yağsız olmak koşulu ile yenilebilir. Limon suyu dökülebilir. Çeşitli otlar kullanılabilir. Fırın, ızgara, yağlı kağıtta pişirilebilir.
4. Kategori: Deniz Ürünleri Kabuklular ve yumuşakçalar bu guruba girer; karides, yengeç, midye, ıstakoz, kerevit vb.
5. Kategori: Kümes Hayvanları Ördek ve kaz gibi düz gagalılar dışında, derisi alınmak kaydıyla bütün kümes hayvanları yenilebilir. Pişirme sırasında etin kurumasını önlemek için deriyi en son tabağınızdayken ayırın. Kanat haricinde tavuğun her yerini yiyebilirsiniz. Beyaz eti en az yağ içeren kısmıdır. Hindi etinin her şekli; dilimlenerek tavada ya da butları fırında, mantar ve sarımsakla pişirilebilir.
6. Kategori: Az Yağlı ya da Yağları Ayıklanmış Jambon Son yıllarda, yüzde 2-4 arasında değişen yağ oranıyla en yağsız et ve balıklardan daha az yağlı olan, hafif tütsülenmiş tavuk ve hindi etleri marketlerde bolca bulunuyor. Bunlara izin var hatta kolay erişilmeleri nedeniyle rahatlıkla yiyebilirsiniz.
7. Kategori: Yumurtalar Yumurtalar katı, rafadan, çılbır ya da yapışmaz tavada omlet olarak pişirilebilir, unutulmaması gereken tek şey tereyağı ya da sıvı yağ kullanılmaması gerektiğidir. Farklı lezzetler yakalamak için içerisine peynir, jambon vb. konulabilir. Dilerseniz omletinizin içerisine kavrulmuş soğan, ince kıyılmış maydanoz da ilave edebilirsiniz. Yalnız kolesterol seviyesi yüksek olan kişilerin özellikle yumurtanın sarısını yerken dikkatli olmaları gerekir. Gün aşırı yenilmesi gerekir. Beyazı ise serbest, istenildiği kadar yenilebilir.
8. Kategori: Yağsız Süt Ürünleri ( yoğurt, beyaz peynir ve diğer süt ürünleri ) Yağsız meyveli yoğurtlara da izin vardır. Ancak günde bir kutu yenebilir.
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TOPLAMDA 1KG'YU GEÇMEMELİ.SÜT TERCİHEN 1 BRD.LA SINIRLANDIRILMALI.
ÇAY,KAHVE,BİTKİÇAYLARI,AYRAN,KEFİR DIŞINDA EN AZ 1,5 LT SU İÇMEYİ UNUTMAYIN.
SİRKE(BALSAMİK ,ELMA VEYA ÜZÜM)
KOKULU OTLAR(maydanoz,dereotu,nane gibi otlar yiyeceklere tat verme amaçlı az miktarlarda tüketebilirsiniz,fazlası sebzeye gireceğinden izinli değil),
BAHARATLAR,
LİMON SUYU(tatlandırma amaçlı az miktarda örn:günde 1 kaşık)
TUZ (çok çok azaltın)
CinimmmmmmmAyyyy ne kadan güzel menu afiyet olsun cinimmmm ve saglikli
Ya kan verdim ondan ac gitmem gerekti benim tsh degerim yuksek cikti da doktor ilac basladi sen de kilo veremiyorum diyorsun ya bi baktir derimEfferin kiz güzel hayirdir sabah niye yok hastede ne isi var hastamisin neyin vaa
Yaaa yasassssinnn yupppppiiiii hahahahhoooohihihi cok sevindimmmmmmm
Esimmmmmm uzmannn doktoruuummmm gel yamacimaaaa
Ayy saol bebegimdeme kizzz nasil yaoiyon ben 500 ml su sisesi ile kol hareketi yapamiyommm zannimca sen superwomen olabilirsin
eweettt benimle benimleeee osssunnnnn
sag olll kralicemmmm bunu sizden duymak beni onure ettiii
Bu cok uzun heyecanli heyecanli gelirken okuyamadimmmmm ali tiladimmmm hedefe ulasinca rahat okocimmmmcok zekiyim yeeeaaaaa
Ayyyy ahahahgahajajahahhahagah:dKiz ne esii rakiben oo
Ya kan verdim ondan ac gitmem gerekti benim tsh degerim yuksek cikti da doktor ilac basladi sen de kilo veremiyorum diyorsun ya bi baktir derim
Gecmis olsun kuzumYok kuzum ben iyiyim. Teyzem yarn ameliyata girecekmişevde tekim babam okulda annem de ablamın beybisine bakıyor ordan teyzemlere gitmişler kendi kendime düşünmekten deliricem
Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsinMenu gece bir tabak mercimek çorbası
Aksam kucuk bi lavas az et kavurmasi ve kiyma kavurmasi kucuk kase yogurt iki piskuvut bulantim coktu bunlardan azar yedim ve sekersiz cayy birazdan bi soda ilac içerim basim boynum ağrıyor...
2lt su tamamlanacak 25dk yürüyüş
Afiyet olsun canim böreğin yerine tahilli ekmek yeseydin keske 2 dilim kadar18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
Kız allah seni bende heyecan yaptım burdaKizlar @ParteMoralll ile eslestirin beniii eslestirdiniz mi nettinoz cok jeyecanli inss icimi okumussunuzdurilerleyen sayfalarda mi aceppp okuyup gelecem bekleyin
Deme öyle deme sende bu haftayı kilo vermiş olarak bitiriceksinNorsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..
Kuzu o pogacalar nerden çıktı öyleKızlar ben akşam yine batırdım, niye böyle oluyor tutamadım ağzımı
Kahvaltı
Yarım lavaş, 1 kk peynir, 3 az. Yağlı zeytin, yarım kaşık kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Öğlen müsli, yoğurt
Akşam 1.5 poğaca
Spor sabah 15 dakika, akşam 25 dakika işten dönüş, akşam 20 dakika spor
Su 2 lt
Bende bu anne olduğu sürece biraz zorAaa niye oyle diyosun kiz ben 23 kilo verdim cocuk dogurdum vucudum o kadar yumusakti kii anca toparladim ama hala umidim var olabiliriz yeterki isteyelimm yaa
Manti mi gözleme mii hangisini yaptiBende bu anne olduğu sürece biraz zor
Kuzum oruç mu vurdu acaba niye öyle oldun kiMenu gece bir tabak mercimek çorbası
Aksam kucuk bi lavas az et kavurmasi ve kiyma kavurmasi kucuk kase yogurt iki piskuvut bulantim coktu bunlardan azar yedim ve sekersiz cayy birazdan bi soda ilac içerim basim boynum ağrıyor...
Su an elinden alasim varYaaa yasassssinnn yupppppiiiii hahahahhoooohihihi cok sevindimmmmmmm
Esimmmmmm uzmannn doktoruuummmm gel yamacimaaaa
Sen kendi rakibinin neysiniii beğanmiyirsinSu an elinden alasim var
okudum bileOkucan mi kız hepsini
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee senNorsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..
kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnnKızlar ben akşam yine batırdım, niye böyle oluyor tutamadım ağzımı
Kahvaltı
Yarım lavaş, 1 kk peynir, 3 az. Yağlı zeytin, yarım kaşık kahvaltılık sos
Ara sütlü nescafe
Öğlen müsli, yoğurt
Akşam 1.5 poğaca
Spor sabah 15 dakika, akşam 25 dakika işten dönüş, akşam 20 dakika spor
Su 2 lt
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimmBen okudum hipsini sende okiciksinngozler boyle oluyo sonra
tatlim senin miden neden bulaniyorrMenu gece bir tabak mercimek çorbası
Menum
Sekersiz nescafe
Kahvalti:2 dilim çavdar ekmegi, 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 haşlanmis patatesten yagsiz salata, sekersiz cay
Ara:yarim elma
Aksam: yarim kase domates çorbası, 1 tabak diyet besamelli karnabahar brokoli, bir kucuk parca tavuk, salata, yogurt, aci biber
Su 1 litre devam ediyorum icmeye
Sporda dinlenme günüm
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
cok sirinsin sen yaaaaEfferin kiz güzel hayirdir sabah niye yok hastede ne isi var hastamisin neyin vaa
Kiz ne esii rakiben oo
kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnnAyy saol bebegimeşim kendine almıştı 5 er kilo agirlik iki tane kendisinden cok ben kullaniyorum zamaninda 10 kilo ağırlıkla deadlitf(ölüm kalkışı) da cok yaptim agirlikla yapinca sonuc daha cabuk aliniyo biraz kas yapiyo ama cok az büyük kaslar yapmak cok zor zaten evde
KesinlikleHiçbirşey sarımsaklı yoğurtlu mantının yerini tutmaz Cansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?