Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evettt 5 kilo agirla yapiommm

deme kizzz nasil yaoiyon ben 500 ml su sisesi ile kol hareketi yapamiyommm zannimca sen superwomen olabilirsin

munter le ol sennn oldun mu soyle geriden geliyom

eweettt benimle benimleeee osssunnnnn

Böreği yemediğin için seninle gurur duyuyorum
sag olll kralicemmmm bunu sizden duymak beni onure ettiii

Bu cok uzun heyecanli heyecanli gelirken okuyamadimmmmm ali tiladimmmm hedefe ulasinca rahat okocimmmm cok zekiyim yeeeaaaaa

Ayy saol bebegim eşim kendine almıştı 5 er kilo agirlik iki tane kendisinden cok ben kullaniyorum zamaninda 10 kilo ağırlıkla deadlitf(ölüm kalkışı) da cok yaptim agirlikla yapinca sonuc daha cabuk aliniyo biraz kas yapiyo ama cok az büyük kaslar yapmak cok zor zaten evde

Ya kan verdim ondan ac gitmem gerekti benim tsh degerim yuksek cikti da doktor ilac basladi sen de kilo veremiyorum diyorsun ya bi baktir derim

Ben hastanelerden biktim ya bi gittimi ya 1ay suruy ya iki uc hafta sevmim rabbim yoklugunuda gostermesinde bu gidisle yakinda gidecem pifff

Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsin gece az yemissin kizz yogurt da yeseydin bi kase bide salata neyim yapaydin corbanin yaninakaynana gibi kınadım seni bah

18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
Afiyet olsun canim böreğin yerine tahilli ekmek yeseydin keske 2 dilim kadargerisi guzel

Kuzu o pogacalar nerden çıktı öyle

Kuzum oruç mu vurdu acaba niye öyle oldun ki

Okucan mi kız hepsini
okudum bile

Norsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee sen biraktin ondan yavasliyor takildin birden gitcek sende iyi rakipsinnn benim iyi rakip olacagimi dusunmen benii cok sevindirik yaptiii

kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnn
sabah oglen begendimmm aksamm begenmedim erit onu hemen

Ben okudum hipsini sende okiciksinngozler boyle oluyo sonra
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimm

tatlim senin miden neden bulaniyorr
yesigin bir sey mi dokunuyor aclik mi dokunuyor acaba
Hamismisin kiz yoksa
menun guzel

nacizane tavsiyem
Gece sebze ve kahvaltilik ye ekmeginide guzel ye aksam once limonlu iliksu ic 15 dk sonra 1.5 2 kase corbani ic bol salata ye kenara cekil gecenin ilerleyen dakikalarinda kuruyemis az miktarda tabi saglikli atistirmaliklar ye veeee en en en onemlisi 2.5 litre su ic cnmm bu cokk onemli

Cok guzel canimmm
18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll

Efferin kiz güzel hayirdir sabah niye yok hastede ne isi var hastamisin neyin vaa
cok sirinsin sen yaaaa

Kiz ne esii rakiben oo

Rakipmi olduk kiz @ParteMoralll beni ezer gecerrrr tecrube ondaa kilo verme ondaaa ne etcem bennn es olak biz @ParteMoralll

kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…