Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsin gece az yemissin kizz yogurt da yeseydin bi kase bide salata neyim yapaydin corbanin yaninakaynana gibi kınadım seni bah

Kiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadi valla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum

Kizlar @ParteMoralll ile eslestirin beniii eslestirdiniz mi nettinoz cok jeyecanli inss icimi okumussunuzdur ilerleyen sayfalarda mi aceppp okuyup gelecem bekleyin
hahahah seni gaza getirmek icin sectim

Norsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..
Kizzzzz askkkolsunnnnnnnn senlede oluruzz ben onu gaza getirmek istedim yeni diyeeee
Yaaa yasassssinnn yupppppiiiii hahahahhoooohihihi cok sevindimmmmmmm
Esimmmmmm uzmannn doktoruuummmm gel yamacimaaaa
Yalnizz rakibiizzz
Eweeeeeeetttttt memnunuuuusssss

Esimi degistiysenizzzz cok pis bosuusucazzzzzz dombilikkkk hatunlarr geliyom az kaldi
Hahaha kiz gule gule okuyorm allah seni napsin
Kiz ne esii rakiben oo
Giskanmaaaa senlede oluruzzz
Ayyyy ahahahgahajajahahhahagah:d munter kiz birlikte hareket etmiceniz rakip olacaniz

Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsin gece az yemissin kizz yogurt da yeseydin bi kase bide salata neyim yapaydin corbanin yaninakaynana gibi kınadım seni bah

Kiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadi valla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum

İmmm aci biber demekkkk
Menü pek güzel kuzum beğendim

Kiz Allah seniii bizde de bazen oluyo kiz maas gec yatinca benim pazar kuruyo evde

18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
Kız bu börekler nerden geliyo menu iyi kuzum yoğurt salata eksik sankim

Ayyyy ahahahgahajajahahhahagah:d munter kiz birlikte hareket etmiceniz rakip olacaniz
koptumm yaaa

Kız allah seni bende heyecan yaptım burda
bak heycan katiyorum goruysun

Su an elinden alasim var

Sen kendi rakibinin neysiniii beğanmiyirsin
Kiskancc kiskanccc
yoook rakip oldukkk :d

Bu bilekleri boş yere sakatlandim ayy yok agirlik kaldirmaktan degilde jillian pushup diye bi hareket var o sakatladi benim bilekleri bileklerim agrimasa şinav da cekerim de olmii kilo vermen bitsin sende istersen agirlikla devam edersin kuzum

Hem benle rakip olmak istiysin hem pisskevut yiysin

Kizzzzz askkkolsunnnnnnnn senlede oluruzz ben onu gaza getirmek istedim yeni diyeeee

Yalnizz rakibiizzz

Hi hi hi anladim tabi seni hayırlı olsun yeni rakiben kiz bizde senle bu rakipleri yeneriz ins dimi munter kiz benim rakibemin ismi niydi @062 ismini degistirdin bilim ama küçük telden yazim geriye donemimm..rakibemm

Su an elinden alasim var
vermimmmm vermimmmm benim oooo

ayy gulmekten patlicemmn

Yalnizz rakibiizzz

Rakippppp kardesligii ossun bizimkiiii

Hi hi hi anladim tabi seni hayırlı olsun yeni rakiben kiz bizde senle bu rakipleri yeneriz ins dimi munter kiz benim rakibemin ismi niydi @062 ismini degistirdin bilim ama küçük telden yazim geriye donemimm..rakibemm
Bizidegil @mutlurabia yeniceksin tabi bireyselimizde olur araamizda

18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
gayet güzel canm o börek yerine ekmek yeseydın keşke neyse olsun bugunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…