- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.961
Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsingece az yemissin kizz yogurt da yeseydin bi kase bide salata neyim yapaydin corbanin yanina kaynana gibi kınadım seni bah
Kizlar @ParteMoralll ile eslestirin beniii eslestirdiniz mi nettinoz cok jeyecanli inss icimi okumussunuzdurilerleyen sayfalarda mi aceppp okuyup gelecem bekleyin
Kizzzzz askkkolsunnnnnnnnNorsun okumayipta :))) rakibesini gorunce sok olcak o rakibi ben cok isterdim ama ben çürük rakip olurum munter den iyi rakip olur..
Yalnizz rakibiizzzYaaa yasassssinnn yupppppiiiii hahahahhoooohihihi cok sevindimmmmmmm
Esimmmmmm uzmannn doktoruuummmm gel yamacimaaaa
Hahaha kiz gule gule okuyorm allah seni napsinEweeeeeeetttttt memnunuuuusssss
Esimi degistiysenizzzz cok pis bosuusucazzzzzz dombilikkkk hatunlarrgeliyom az kaldi
GiskanmaaaaKiz ne esii rakiben oo
Piskevit araya girmeyeydi keske tatlis afiyet olsun Allah kabul etsingece az yemissin kizz yogurt da yeseydin bi kase bide salata neyim yapaydin corbanin yanina kaynana gibi kınadım seni bah
İmmm aci biber demekkkkMenum
Sekersiz nescafe
Kahvalti:2 dilim çavdar ekmegi, 1 az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 haşlanmis patatesten yagsiz salata, sekersiz cay
Ara:yarim elma
Aksam: yarim kase domates çorbası, 1 tabak diyet besamelli karnabahar brokoli, bir kucuk parca tavuk, salata, yogurt, aci biber
Su 1 litre devam ediyorum icmeye
Sporda dinlenme günüm
Kiz Allah seniiiKiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadivalla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum
Bagirsaklari çalıştırır aci biber favorim ahahahha igrencimİmmm aci biber demekkkk
Menü pek güzel kuzum beğendim
Kız bu börekler nerden geliyo18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
Kız allah seni bende heyecan yaptım burda
Su an elinden alasim var
Kiskancc kiskancccSen kendi rakibinin neysiniii beğanmiyirsin
yoook rakip oldukkkokudum bile
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee senbiraktin ondan yavasliyor takildin birden gitcek sende iyi rakipsinnn benim iyi rakip olacagimi dusunmen benii cok sevindirik yaptiii
kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnn
sabah oglen begendimmm aksamm begenmedim erit onu hemen
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimm
tatlim senin miden neden bulaniyorr
yesigin bir sey mi dokunuyor aclik mi dokunuyor acaba
Hamismisin kiz yoksa
menun guzel
nacizane tavsiyem
Gece sebze ve kahvaltilik ye ekmeginide guzel ye aksam once limonlu iliksu ic 15 dk sonra 1.5 2 kase corbani ic bol salata ye kenara cekilgecenin ilerleyen dakikalarinda kuruyemis az miktarda tabi saglikli atistirmaliklar ye veeee en en en onemlisi 2.5 litre su ic cnmm bu cokk onemli
Cok guzel canimmm
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll
cok sirinsin sen yaaaa
Rakipmi oldukkiz @ParteMoralll beni ezer gecerrrr tecrube ondaa kilo verme ondaaa ne etcem bennn es olak biz @ParteMoralll
kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnn
Bu bilekleri boş yere sakatlandimokudum bile
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee senbiraktin ondan yavasliyor takildin birden gitcek sende iyi rakipsinnn benim iyi rakip olacagimi dusunmen benii cok sevindirik yaptiii
kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnn
sabah oglen begendimmm aksamm begenmedim erit onu hemen
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimm
tatlim senin miden neden bulaniyorr
yesigin bir sey mi dokunuyor aclik mi dokunuyor acaba
Hamismisin kiz yoksa
menun guzel
nacizane tavsiyem
Gece sebze ve kahvaltilik ye ekmeginide guzel ye aksam once limonlu iliksu ic 15 dk sonra 1.5 2 kase corbani ic bol salata ye kenara cekilgecenin ilerleyen dakikalarinda kuruyemis az miktarda tabi saglikli atistirmaliklar ye veeee en en en onemlisi 2.5 litre su ic cnmm bu cokk onemli
Cok guzel canimmm
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll
cok sirinsin sen yaaaa
Rakipmi oldukkiz @ParteMoralll beni ezer gecerrrr tecrube ondaa kilo verme ondaaa ne etcem bennn es olak biz @ParteMoralll
kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnn
Hem benle rakip olmak istiysin hem pisskevut yiysinKiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadivalla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum
Hi hi hi anladim tabi seni hayırlı olsun yeni rakiben kiz bizde senle bu rakipleri yeneriz ins dimihahahah seni gaza getirmek icin sectim
Kizzzzz askkkolsunnnnnnnnsenlede oluruzz ben onu gaza getirmek istedim yeni diyeeee
Yalnizz rakibiizzz
Hahaha kiz gule gule okuyorm allah seni napsin
Giskanmaaaasenlede oluruzzz
Yağ biberi kizartmisManti mi gözleme mii hangisini yapti
Gısgançlik miikoptumm yaaa
bak heycan katiyorum goruysun
Kiskancc kiskanccc
yoook rakip oldukkk:d
Yağ biberi ne giYağ biberi kizartmis
vermimmmm vermimmmm benim ooooSu an elinden alasim var
ayy gulmekten patlicemmnKiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadivalla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum
hahahah seni gaza getirmek icin sectim
Kizzzzz askkkolsunnnnnnnnsenlede oluruzz ben onu gaza getirmek istedim yeni diyeeee
Yalnizz rakibiizzz
Hahaha kiz gule gule okuyorm allah seni napsin
Giskanmaaaasenlede oluruzzz
Kiz yesilligim yok salata yapardim yohsa sanirim ayin 22-23ne kadar eve yesillik girmicek maasimiz yatmadivalla sistim kabiz oldum eve yesllik girmeyince fakirliktan piskuvit yedim dermisimm oda tutmadi ne bahane etsemm aksamki konusmalari yuttum
Bizidegil @mutlurabia yeniceksinHi hi hi anladim tabi seni hayırlı olsun yeni rakiben kiz bizde senle bu rakipleri yeneriz ins dimimunter kiz benim rakibemin ismi niydi @062 ismini degistirdin bilim ama küçük telden yazim geriye donemimm..rakibemm
Bu hafta isin kolay hadi iyisinvermimmmm vermimmmm benim oooo
ayy gulmekten patlicemmn
Rakippppp kardesligii ossun bizimkiiii
gayet güzel canm o börek yerine ekmek yeseydın keşke neyse olsun bugunluk18.01.2017 menum
Sabah yok hastanedeydim
Oglen
1 dilim borek
Havuc sote yogurtlu
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara 1 portakal yarim mandalina
Aksam
Haslanmis brokoli
Kiyma kavurmasi soganli
Ara yesilcay
Su 2 .5
Spor 1 saat yuruyuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?