- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #174.981
Ay ben seni unuttumSen kendi rakibinin neysiniii beğanmiyirsin
okudum bile
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee senbiraktin ondan yavasliyor takildin birden gitcek sende iyi rakipsinnn benim iyi rakip olacagimi dusunmen benii cok sevindirik yaptiii
kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnn
sabah oglen begendimmm aksamm begenmedim erit onu hemen
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimm
tatlim senin miden neden bulaniyorr
yesigin bir sey mi dokunuyor aclik mi dokunuyor acaba
Hamismisin kiz yoksa
menun guzel
nacizane tavsiyem
Gece sebze ve kahvaltilik ye ekmeginide guzel ye aksam once limonlu iliksu ic 15 dk sonra 1.5 2 kase corbani ic bol salata ye kenara cekilgecenin ilerleyen dakikalarinda kuruyemis az miktarda tabi saglikli atistirmaliklar ye veeee en en en onemlisi 2.5 litre su ic cnmm bu cokk onemli
Cok guzel canimmm
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll
cok sirinsin sen yaaaa
Rakipmi oldukkiz @ParteMoralll beni ezer gecerrrr tecrube ondaa kilo verme ondaaa ne etcem bennn es olak biz @ParteMoralll
kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnn
tabi tabiii
Beni unuttun haaAy ben seni unuttumbittin kizm sen en az 1 kilo vercem hafta
Bende çok severim hergün kullanıyorum pul biber aci biber sosu falanBagirsaklari çalıştırır aci biber favorim ahahahha igrencimsaol bibigimm
Kiz Allah seniiibizde de bazen oluyo kiz maas gec yatinca benim pazar kuruyo evde
Kız kestane kalorili miiiEsim cok guzel kestane almis
Hani şu Salçalık biberler var ya kırmızı kocaman onlardan. Yazın buzluga atıyo kışın kızartıyoruz yada salatada falan kullanıyoruz çok güzel oliiyyyYağ biberi ne gi
Bu hafta isin kolay hadi iyisin
Esim cok guzel kestane almis
Ayy gulmekten koptum yaa parte ezmez mirah etme ama kafasina koyarsa kesin ezerr dikkat et kolay gel gelsin saaaa :)))
Coook hemideeeKız kestane kalorili miii
Ben her sabah ondan yirimmmmm bayilirim onaa hele kozlenmisineeeeHani şu Salçalık biberler var ya kırmızı kocaman onlardan. Yazın buzluga atıyo kışın kızartıyoruz yada salatada falan kullanıyoruz çok güzel oliiyyy
Evet canim kalorili öğün yerine yenilebilir anca o da sayili yaniKız kestane kalorili miii
Ahahahhaahha
Beni unuttun haabeniiii beniiu beniii bittin kizim sen bu hafta 100 gr anca veririm ben
Aci biber turşusu yidim ben ama pul biber falan da cok kullanirimBende çok severim hergün kullanıyorum pul biber aci biber sosu falan
Amaaa ben onu zararsız birşey zannedirdim
Her sey guEl olcak hisseditorummmiyi birer rakip olcaz bizzzzzz
esin sana komplooo kuruyooooooooo
sag ol cmmmmmm
Coook hemideeesislikte yapiyor ayricaaa ama cok leziz bayilirimm
Canim bu arada coook coook gecmis olsun Rabbim acil sifalar versinnn
Belli de olmaz yaniAhahahhaahhaya hiç heyecanı kalmadı ama
Bu maas benim icimi kurittubeni kurutacagi yerde yanlis yerde
Kız şoklardayım şu anEvet canim kalorili öğün yerine yenilebilir anca o da sayili yani
Ayy guzel olmaz mii bayilirimmmmHani şu Salçalık biberler var ya kırmızı kocaman onlardan. Yazın buzluga atıyo kışın kızartıyoruz yada salatada falan kullanıyoruz çok güzel oliiyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?