Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy gulmekten koptum yaa parte ezmez mirah etme ama kafasina koyarsa kesin ezerr dikkat et kolay gel gelsin saaaa :)))
bu hafta cok sey degilim ama haftaya kesn ezerde fistik ezmesi yaparim
Yine yeni yeniden
kizzzz bide diyo cok guzel askmmm
kestaneler ben boyle baktim
Kız kestane kalorili miii
Cok yirsik evet bende bayilirm cigggggg kizarmisss herturluuuuuu
Olucaz tabisiii kizzz
evet ya bihtimmmm

bu hafta cok sey degilim ama haftaya kesn ezerde fistik ezmesi yaparim

kizzzz bide diyo cok guzel askmmm
kestaneler ben boyle baktim

Cok yirsik evet bende bayilirm cigggggg kizarmisss herturluuuuuu

Olucaz tabisiii kizzz
evet ya bihtimmmm
Gizildir iminim diseydin dişlerini sıkarak

Yani 5 tane falan yersen sorun olmaz tabi kuzum 140 kalori civari falan orta boy 5 kestane
ay ben çok sevmem zaten de ben masum birşey sanmıştım oysa kuzum kalori dedin de sen kalori sayıyorsun demi tlfa uygulama mı indirdin

Seni kandiiriyoo

niye kizzz cok yimeyinci bisey olmaz
unutuyo bazen nolcak gecen ay goturuyodum adamcagizz hakli
Kız kestane deyince aklıma masum düşünceler geliyor hiç kötü olceğini düşünmediydim

yaaaaaa kiz biz abartiok sanki baklava gelmis hahaahahahahahah olaaydi ya fistikli neyse benim devreler cizirtiyo
Dimi bencede kandiriyo
evett

Ahh canim aksam olmamis tabii neyse yarini sebze agirlikli gecirirsin canim karbonhidrat tuketmezsin dengeler❤

Kuzu o pogacalar nerden çıktı öyle

off açıkcası çok pişman da değilim tadı çok güzeldi yemesem gece kalkıp yerdim aklımda kalırdı.
ama nasıl eriticem onu düşünüyorum, off ne güzzel demişler şu hayatta ne sevdiysem ya günah ya kilo aldırıyor. Hayatımın şu ana kadar ki özeti

pişman değilim bi daha olsa bi daha yerim

Sabah: 2 dilim ekmek küçük bi parça omlet 2 çatal peynir 4 zeytin

Ogle: çorba 3 fındık köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata

Aksam: çorba 3 kaşık kereviz 1 küçük yağ biberi

2.5 litre su içtim 1 bardak kayısı su kayısıyi yedim saat 3 gibi de 2 form biskuvi yedim

Bugün çok fazla oldu farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…