- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.001
Ay evet bende bayılırım kokusu falan şahaneBen her sabah ondan yirimmmmm bayilirim onaa hele kozlenmisineeee
Çok sıkışınca iç kuzum hergün kullanmıyoruz sonuçta rahatlarsn birazkaptinn bende sinameki vard bi bakim da bi fincan kadar icim cok fena sisim patlicam cohh yimedim de belki yarin tartida fark eder
Ayy gulmekten koptum yaa parte ezmez mirah etme ama kafasina koyarsa kesin ezerr dikkat et kolay gel gelsin saaaa :)))
Yine yeni yeniden
Cok yirsik evet bende bayilirm cigggggg kizarmisss herturluuuuuuKız kestane kalorili miii
Olucaz tabisiii kizzz
Her sey guEl olcak hisseditorummmiyi birer rakip olcaz bizzzzzz
esin sana komplooo kuruyooooooooo
sag ol cmmmmmm
Coook hemideeesislikte yapiyor ayricaaa ama cok leziz bayilirimm
Canim bu arada coook coook gecmis olsun Rabbim acil sifalar versinnn
evet yaYine mi
Yani 5 tane falan yersen sorun olmaz tabi kuzum 140 kalori civari falan orta boy 5 kestaneKız şoklardayım şu an
Gizildir iminim diseydin dişlerini sıkarakbu hafta cok sey degilim ama haftaya kesn ezerde fistik ezmesi yaparim
kizzzz bide diyo cok guzel askmmm
kestaneler ben boyle baktim
Cok yirsik evet bende bayilirm cigggggg kizarmisss herturluuuuuu
Olucaz tabisiii kizzz
evet yabihtimmmm
Bizden habersiz detoks muBelli de olmaz yanibelki dinlenme iyi gelecek belki sizden habersiz detoks yapip 2 kilo verecem benim isim belli olmaz
Seni kandiiriyooAhahahhaahhaya hiç heyecanı kalmadı ama
Kız şoklardayım şu an
Gizildir iminim diseydin dişlerini sıkarak
Saha yaptim giz kaldiramam suan detoksu hazir degilemBizden habersiz detoks mu
Bende çok sevmim çok şükürAci biber turşusu yidim ben ama pul biber falan da cok kullanirim
Korusun korusunAyy guzel olmaz mii bayilirimmmmsen goru Yarabb
ay ben çok sevmem zaten de ben masum birşey sanmıştım oysaYani 5 tane falan yersen sorun olmaz tabi kuzum 140 kalori civari falan orta boy 5 kestane
Kız kestane deyince aklıma masum düşünceler geliyor hiç kötü olceğini düşünmediydimSeni kandiiriyoo
niye kizzz cok yimeyinci bisey olmaz
unutuyo bazen nolcak gecen ay goturuyodum adamcagizz hakli
Dimi bencede kandiriyoSeni kandiiriyoo
niye kizzz cok yimeyinci bisey olmaz
unutuyo bazen nolcak gecen ay goturuyodum adamcagizz hakli
Bi avucsun sana ne detoksuSaha yaptim giz kaldiramam suan detoksu hazir degilem
ay ben çok sevmem zaten de ben masum birşey sanmıştım oysakuzum kalori dedin de sen kalori sayıyorsun demi tlfa uygulama mı indirdin
Kız kestane deyince aklıma masum düşünceler geliyor hiç kötü olceğini düşünmediydim
evettDimi bencede kandiriyo
Diyorsun beni burada kalp krizi mi geçirmemi istiyorsunHic bisey dapdar kotun içinde guzel görünen bacaklarin ve sıkı bi karnin yerini tutamass bence
Ahh canim aksam olmamis tabiineyse yarini sebze agirlikli gecirirsin canim karbonhidrat tuketmezsin dengeler❤
Kuzu o pogacalar nerden çıktı öyle
okudum bile
bebisimmmm sende gayet iyisinn ulee demeeee senbiraktin ondan yavasliyor takildin birden gitcek sende iyi rakipsinnn benim iyi rakip olacagimi dusunmen benii cok sevindirik yaptiii
kiz niye pogaca yidin hadi 1 tane yedin yarimi niye yedinnn
sabah oglen begendimmm aksamm begenmedim erit onu hemen
aynen canimmm ayrica 3 yas yaslandimm
tatlim senin miden neden bulaniyorr
yesigin bir sey mi dokunuyor aclik mi dokunuyor acaba
Hamismisin kiz yoksa
menun guzel
nacizane tavsiyem
Gece sebze ve kahvaltilik ye ekmeginide guzel ye aksam once limonlu iliksu ic 15 dk sonra 1.5 2 kase corbani ic bol salata ye kenara cekilgecenin ilerleyen dakikalarinda kuruyemis az miktarda tabi saglikli atistirmaliklar ye veeee en en en onemlisi 2.5 litre su ic cnmm bu cokk onemli
Cok guzel canimmm
borek olmasaymis keskeee diferleri gayet guzelll
cok sirinsin sen yaaaa
Rakipmi oldukkiz @ParteMoralll beni ezer gecerrrr tecrube ondaa kilo verme ondaaa ne etcem bennn es olak biz @ParteMoralll
kiz sen o minnak vicutunla niler yapisinnnn
off açıkcası çok pişman da değilim tadı çok güzeldiyemesem gece kalkıp yerdim aklımda kalırdı.
ama nasıl eriticem onu düşünüyorum, off ne güzzel demişler şu hayatta ne sevdiysem ya günah ya kilo aldırıyor. Hayatımın şu ana kadar ki özeti
hahahaa bak gene yemeklere tatlılara gitti aklınyaaaaaa kiz biz abartiok sanki baklava gelmis hahaahahahahahah olaaydi ya fistikli neyse benim devreler cizirtiyo
evett
Çok geçmiş olsun.inşallah temiz çıkar sonucuCanm gögsünde birşey varmış heralde onu alıp bakacaklarmış
teşekkür ederimCanım İnan hatırlayamadım kusura bakmasağlıcakla büyüt
estağfurullahSen benimtanıyorsunda ben seni hatırlayamadım csnım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?