- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.021
Beni nasıl unuursun partisim
Olur canımBana uyar arkadasda isterse o gecmisti zaten aklimdan
Babamgildeyim fıstığım 2 gündür Annem yok Anneannem ameliyat olduhe bugün pek ugramadı bende farkındayım onun
Cok Geçmiş olsun canım ne ameliyatı olduBeni nasıl unuursun partisim
Olur canım
Babamgildeyim fıstığım 2 gündür Annem yok Anneannem ameliyat oldumemlekete gitti babamla kardeslerime yemek falan hazırla yika topla derken anca geliyorum eve gelince de çocuğu uyut falan yeni boş kaldım
spor listesi güncel
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :45 dk
Poncikbirgelincik:15dk+20dk
Kova01:60 dk
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk+30
munter :15 dk
Elaalemi:80dk
Ya havuç sote yogurtluydu salata yerine de brokoli hasladiydimKız bu börekler nerden geliyomenu iyi kuzum yoğurt salata eksik sankim
Bana iyi gibi geldi canim fazlasi ne kiSabah: 2 dilim ekmek küçük bi parça omlet 2 çatal peynir 4 zeytin
Ogle: çorba 3 fındık köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Aksam: çorba 3 kaşık kereviz 1 küçük yağ biberi
2.5 litre su içtim 1 bardak kayısı su kayısıyi yedim saat 3 gibi de 2 form biskuvi yedim
Bugün çok fazla oldu farkındayım
Bence gayet guzel bi menu palamutlar cok yagda kizarmadiysaMenüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 3 4 dilim sucukla 1 yumurta 2ck tahin 1ck recel kk kasar (geç yedim öğlen acikmadim )
Öğle 1 bardak sahlep 2ceviz
Akşam 3 dilim palamut bol yeşillik 3 lokma ekmek yarım dilim kadar olmamıştır 1 yk ciğer
Su 1 litre 2 ye tamamlanacak
Spor 30 dakika (belki yatmadan biraz daha yaparım)
Kalp ten canım damar tikaliymis çok şükür eve çıkmış Babam bide 2 erkek kardeşim var.benim ev 5 dakika yurume mesafesinde yemejleriyke falan ilgilenince hiç bakamadimCok Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu
malesfff hazirimmmmmhahahaa bak gene yemeklere tatlılara gitti aklınzaten bizde hazır devreler hemen cızırdamaya
Gecmis olsunn cnmm rabbim sifaaa versinnBeni nasıl unuursun partisim
Olur canım
Babamgildeyim fıstığım 2 gündür Annem yok Anneannem ameliyat oldumemlekete gitti babamla kardeslerime yemek falan hazırla yika topla derken anca geliyorum eve gelince de çocuğu uyut falan yeni boş kaldım
spor listesi güncel
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
PEMBE TAKİM
Kiz bunun nesi cok iyice abartin ac gezinnnnSabah: 2 dilim ekmek küçük bi parça omlet 2 çatal peynir 4 zeytin
Ogle: çorba 3 fındık köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Aksam: çorba 3 kaşık kereviz 1 küçük yağ biberi
2.5 litre su içtim 1 bardak kayısı su kayısıyi yedim saat 3 gibi de 2 form biskuvi yedim
Bugün çok fazla oldu farkındayım
Beni nasıl unuursun partisim
Olur canım
spor listesi güncel
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
PEMBE TAKİM
3 dilim palamutMenüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 3 4 dilim sucukla 1 yumurta 2ck tahin 1ck recel kk kasar (geç yedim öğlen acikmadim )
Akşam 3 dilim palamut bol yeşillik 3 lokma ekmek yarım dilim kadar olmamıştır 1 yk ciğer
ALLAH kolaylik versin cnmmmKalp ten canım damar tikaliymis çok şükür eve çıkmış Babam bide 2 erkek kardeşim var.benim ev 5 dakika yurume mesafesinde yemejleriyke falan ilgilenince hiç bakamadim
öhmm öhmm ay orda bir çokoprens görür gibi oldumKizlarrrr spirumu bitirdim geldimm
Sabah menum
1 yumurta lof peynire kirilmiz
Kirmizi yesil biber
1 catal peynir
1 dilim tb ekmegiii
Ara
1 minicik cokoprens
ogle
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Aksam
1 kase merximek corba
1.5 porsiyon ton balikli salata
Simdi cay iciyorum 2 3 cig fibdik atarim agzima 2 tanecikte kan uzumu biterr
Vee sporummm
30 dk yuruyus
20 dk egzersiz
10 dk bisiklet
Kizlar egzersiz beni bir yoruyor sormayin agrilarim devam ediyor ama yilmicammmyarin da spor tatili cok sevincliyim
Kuzum ekmek pilav Kızartma aynı gün yedimBana iyi gibi geldi canim fazlasi ne ki
Cinimm güzel olmus menun sporda hergün yapiyosun çok guzelMenüm
Çok zor oluyo annesiz valla bnmde annem yoktu evde bi kaç gün valla 5 yaş yaşlandım resmen 2 erkekleKalp ten canım damar tikaliymis çok şükür eve çıkmış Babam bide 2 erkek kardeşim var.benim ev 5 dakika yurume mesafesinde yemejleriyke falan ilgilenince hiç bakamadim
Valla canım ben tavukla yumurta yicem bi tek azar azar yemeyi düşünüyorumKizlar yarin simdi bu detoksa gore nasil bir menu belirlediniz kafanizda ffikir edinmek acisindan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?