Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü şahane
Spor dese harika afferın kiz

spor listesi güncel 22.10

SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :45 dk+45 dk
Poncikbirgelincik:15dk+20dk
Kova01:60 dk

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45dk
htc71 : 45 dk+30
munter :15 dk+60 dk
Elaalemi:80dd

Saati kim ekledi kızlar çok mantıklı geldi

öhmm öhmm ay orda bir çokoprens görür gibi oldum güzel cnm menün beğendim kız sizin evde egzersiz aletleri mi var bisiklet vs
kan sekerim icinnn kiizzz sag ol cinimmmmm
iwit canim eliptik pisikletim var Baska spor aleti youuuhhh

Su saat olayini iyiki bulmusum buyuk bi sprundan kurtulduk yaa kiz cok mu zikiyimmm neee
Menü şahane
Spor dese harika afferın kiz

sag ol benissss
ovuldummm sonunda nihayett

Ben ekledim ben ben bennnnnn

Ayy ne güzel keşkem benim de olsa ne gezerrr annem babam ne yapsın pisikleti he kız valla iyi akıl ettin kurtuldukkk oleyyyy yaşasınn

Korusun korusun
Ben simdi tavuk gögsü aldırdım kuzum hasliyorum onu 2 tane de yumurta haslasam yeter mi yarın için acebaa
Kiyma varsa sabah kiymali yumurta yiyebilirsin tatlis cesitli olur ogleyi de süt falan icerek gecirirsin aksam da tavuk yanina ayran ohh mis

Evet tatlim kalori saydim ben 18 kilomu falan hep kalori sayarak verdim 1200 kalori aldim bazen 1000 kalori aldim yazio diye program indirdim ondan hesapliyodum canim❤

Evet tatlim kalori saydim ben 18 kilomu falan hep kalori sayarak verdim 1200 kalori aldim bazen 1000 kalori aldim yazio diye program indirdim ondan hesapliyodum canim❤
Yaa aslinda bende o programi indirdim cumartesiden itibaren bendemi oyle denesemki kalori saysam dimi sekercim bu kaloriyi sayarken ayda kac kilo verdin

Aksamki form biskuvi olmasa guzel aslinda canim tabi biberin boyutu buyuk degilsegöz hakki o biber seni yeniyim diye çoh eleştirmiyom dermişim ben fesat miyim o kadan

Yaa aslinda bende o programi indirdim cumartesiden itibaren bendemi oyle denesemki kalori saysam dimi sekercim bu kaloriyi sayarken ayda kac kilo verdin
Canim benimki 2 sene oldu ya pek hatirlamiyorum ama 3 ayda 13 kilomu vermistim yani ayda 4 kilo vermisim ortalama sonrasinda kacamaklarim falan oldu arada kalori sayimini biraktigim oldu ama sıkıştığımda hep kalori saymaya geri dönüyorum

Geçmiş olsun canimm iyi mi simdi anneannen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…