- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.041
Menü şahaneKizlarrrr spirumu bitirdim geldimm
Sabah menum
1 yumurta lof peynire kirilmiz
Kirmizi yesil biber
1 catal peynir
1 dilim tb ekmegiii
Ara
1 minicik cokoprens
ogle
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Aksam
1 kase merximek corba
1.5 porsiyon ton balikli salata
Simdi cay iciyorum 2 3 cig fibdik atarim agzima 2 tanecikte kan uzumu biterr
Vee sporummm
30 dk yuruyus
20 dk egzersiz
10 dk bisiklet
Kizlar egzersiz beni bir yoruyor sormayin agrilarim devam ediyor ama yilmicammmyarin da spor tatili cok sevincliyim
kan sekerim icinnn kiizzzöhmm öhmm ay orda bir çokoprens görür gibi oldumgüzel cnm menün beğendim kız sizin evde egzersiz aletleri mi var bisiklet vs
Su saat olayini iyiki bulmusum buyuk bi sprundan kurtulduk yaa kizspor listesi güncel 21.42
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk
Selcanmehmetcan:60 dk
edan18 :45 dk+45 dk
Poncikbirgelincik:15dk+20dk
Kova01:60 dk
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
htc71 : 45 dk+30
munter :15 dk+60 dk
Elaalemi:80dk
Menü şahane
Spor dese harika afferın kiz
spor listesi güncel 22.10
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
edan18 :45 dk+45 dk
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45dk
munter :15 dk+60 dk
Elaalemi:80dd
Saati kim ekledi kızlar çok mantıklı geldi
Ayy ne güzel keşkem benim de olsa ne gezerrr annem babam ne yapsın pisikletikan sekerim icinnn kiizzzsag ol cinimmmmm
iwit canim eliptik pisikletim varBaska spor aleti youuuhhh
Su saat olayini iyiki bulmusum buyuk bi sprundan kurtulduk yaa kizcok mu zikiyimmm neee
sag ol benissss
ovuldummm sonunda nihayett
Ben ekledim ben ben bennnnnn
Kiyma varsa sabah kiymali yumurta yiyebilirsin tatlis cesitli olurKorusun korusun
Ben simdi tavuk gögsü aldırdım kuzum hasliyorum onu 2 tane de yumurta haslasam yeter mi yarın için acebaa
Evet tatlim kalori saydim ben 18 kilomu falan hep kalori sayarak verdim 1200 kalori aldim bazen 1000 kalori aldim yazio diye program indirdim ondan hesapliyodum canim❤ay ben çok sevmem zaten de ben masum birşey sanmıştım oysakuzum kalori dedin de sen kalori sayıyorsun demi tlfa uygulama mı indirdin
Kız kestane deyince aklıma masum düşünceler geliyor hiç kötü olceğini düşünmediydim
Yatmadim tatliko
kan sekerim icinnn kiizzzsag ol cinimmmmm
iwit canim eliptik pisikletim varBaska spor aleti youuuhhh
Su saat olayini iyiki bulmusum buyuk bi sprundan kurtulduk yaa kizcok mu zikiyimmm neee
sag ol benissss
ovuldummm sonunda nihayett
Ben ekledim ben ben bennnnnn
Ayy cok şiş hissediyorum kendimi kiz hic boyle olmazdim ben galiba spor odem yaptim bende ama inecek elbet o odemDimi bencede kandiriyo
OyleyimBi avucsun sana ne detoksu
Töbee diiiDiyorsun beni burada kalp krizi mi geçirmemi istiyorsun
Yaa aslinda bende o programi indirdim cumartesiden itibaren bendemi oyle denesemki kalori saysam dimi sekercim bu kaloriyi sayarken ayda kac kilo verdinEvet tatlim kalori saydim ben 18 kilomu falan hep kalori sayarak verdim 1200 kalori aldim bazen 1000 kalori aldim yazio diye program indirdim ondan hesapliyodum canim❤
Tövbe tövbe inşallah dua ediyorum hepimiz içinTöbee diiihepimiz incecik olicizzz
Aksamki form biskuvi olmasa guzel aslinda canim tabi biberin boyutu buyuk degilseSabah: 2 dilim ekmek küçük bi parça omlet 2 çatal peynir 4 zeytin
Ogle: çorba 3 fındık köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Aksam: çorba 3 kaşık kereviz 1 küçük yağ biberi
2.5 litre su içtim 1 bardak kayısı su kayısıyi yedim saat 3 gibi de 2 form biskuvi yedim
Bugün çok fazla oldu farkındayım
Canim benimki 2 sene oldu ya pek hatirlamiyorum ama 3 ayda 13 kilomu vermistim yani ayda 4 kilo vermisim ortalama sonrasinda kacamaklarim falan oldu arada kalori sayimini biraktigim oldu ama sıkıştığımda hep kalori saymaya geri dönüyorumYaa aslinda bende o programi indirdim cumartesiden itibaren bendemi oyle denesemki kalori saysam dimi sekercim bu kaloriyi sayarken ayda kac kilo verdin
Geçmiş olsun canimm iyi mi simdi anneannenBeni nasıl unuursun partisim
Olur canım
Babamgildeyim fıstığım 2 gündür Annem yok Anneannem ameliyat oldumemlekete gitti babamla kardeslerime yemek falan hazırla yika topla derken anca geliyorum eve gelince de çocuğu uyut falan yeni boş kaldım
spor listesi güncel
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
edan18 :45 dk
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk
munter :15 dk
Elaalemi:80dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?