- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.361
Bence salam disinda digerleri gayet iyi hosgeldin bu aradaBugün ki menümü sizlerle paylaşıyorum,final haftam ve kilomun şokundan dolayı elim ayağıma dolaştı ve o yüzden tam olarak hazırlıklı değilim ama yinede paylaşıyım,
Sabah
Öğle
- 3 dilim macar salam
- 4-5 adet salatalık
- 4-5 adet çeçil peyniri
- 3 adet minnik domates
- 1,5dilim tam buğday ekmeği
Akşam
- Türk kahvesi şekersiz
- haslanmıs tavuk
2 lt su içerek günü tamamlarım diye düşünüyorum ve bir fincan daha kahve içmem gerekecek sabahlarım çünkü.
- 4 yemek kaşığı ıspanak
- 2 adet galete
- 1 dilim buğday ekmeği
- 1 fincan nescafe(ders calısıyorum ayakta durmam içinnn ama yarından sonra içmem söözz)
Kuzum iyi gibi ama kaç kilosun boyun kaç kaç yasindasin bunlardan bahsetmedin sanırım ona göre yorum yapalım bizdeBugün ki menümü sizlerle paylaşıyorum,final haftam ve kilomun şokundan dolayı elim ayağıma dolaştı ve o yüzden tam olarak hazırlıklı değilim ama yinede paylaşıyım,
Sabah
Öğle
- 3 dilim macar salam
- 4-5 adet salatalık
- 4-5 adet çeçil peyniri
- 3 adet minnik domates
Akşam
- Türk kahvesi şekersiz
- haslanmıs tavuk
2 lt su içerek günü tamamlarım diye düşünüyorum ve bir fincan daha kahve içmem gerekecek sabahlarım çünkü.
- 4 yemek kaşığı ıspanak
- 2 adet galete
- 1 dilim buğday ekmeği
- 1 fincan nescafe(ders calısıyorum ayakta durmam içinnn ama yarından sonra içmem söözz)
Menu salam disinda guzel. Senin kilon 100 sanirim oyuzden aksam ki bugdayi cikar ve nescafeden zarar gelmez sekersiz iciyorsanBugün ki menümü sizlerle paylaşıyorum,final haftam ve kilomun şokundan dolayı elim ayağıma dolaştı ve o yüzden tam olarak hazırlıklı değilim ama yinede paylaşıyım,
Sabah
Öğle
- 3 dilim macar salam
- 4-5 adet salatalık
- 4-5 adet çeçil peyniri
- 3 adet minnik domates
Akşam
- Türk kahvesi şekersiz
- haslanmıs tavuk
- 4 yemek kaşığı ıspanak
- 2 adet galete
- 1 dilim buğday ekmeği
101.7mis suanKuzum iyi gibi ama kaç kilosun boyun kaç kaç yasindasin bunlardan bahsetmedin sanırım ona göre yorum yapalım bizde
Bence gayet iyi:)Iyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 1.5 yumurta 1 dilim ekmek 1yk tulum peynir 2ck tahin
Öğlen 4 köfte yarım dilim ekmek 1 elma
Ara 10 fındık
Akşam 6yk yeşil mercimek 2 köfte
Su 1.5 litre 2 ye tamamlanacak
Spor 15 dakika 30 dakika daha yapacağım kızımı uyuttum geldim
Bu spor banada yaramadi ama devam eksiye dusemedim bi türlübi gün eksi ertesi gün yine aynı eksi yine aynı böyle geçti bu hafta
Gayet ii ben de daha az beslenmeye başlayacağım yarından itibaren inşallah:))Sabah : 2 yumurta 2 çatal peynir
Ogle: yarım tavuk göğsü 1 kase çorba yoğurt
Aksam: çorba 2 kaşık bulgur pilavı yarım tavuk göğsü
2.5 litre su aralarda yoğurt ve bi bardak sut
Gayet ii ben de daha az beslenmeye başlayacağım yarından itibaren inşallah:))Sabah : 2 yumurta 2 çatal peynir
Bugün biraz fazla olmuş canımGayet ii ben de daha az beslenmeye başlayacağım yarından itibaren inşallah:))
suyu artir bence cnm.19 ocak 2017 menum
Sabah
1 terayagda pismis yumurta
3 siyah 2 yesil zeytin
1 yemek kasigi tulum peyniri
Oglen
Patates puresi
Yogurtlu havuc sote
Ara yesil cay
Aksam
1 bucuk porsiyon zeytinyagli kereviz
3 kofte izgarada
Ara cay sekersiz
Su 2 olur yatana kadar
Hmm niden salikkkAy yok saçlarım salık olcak çok karışık olur öyle kız ama bende seviyorum o modelleri çok zarif duruyoo
her zamanki gibi mikemmelllllSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2dlm tb ekmek,1günkurusu
Ara:2mandalina
Öğle:mercimek çorbası ,ayran
Ara:greyfurt,1ceviz
Akşam:kıymalı karnıbahar,yoğurt,turp
45 dk aerobik
off dimeeee sana tebrikk az olurrrKızlar bugün etrafım lahmacun,kısır ,patates salatası,pastalarla çevriliydi hepsini reddettim.munter hani bana tebrik
kac derece kizz turboda mii detaylar niden yohkElma dilimi kes baharatla bolca biraz tuz azcik yag karistir sur yagli kagitla firina imhhhkaptinn
merhaba tatlim aramiza hosgeldinnn bugun baslamakla cok iyi yaptinnnMerhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)
pilav yimeseydin ne olurduuuSabah : 2 yumurta 2 çatal peynir
Iyi akşamlar kızlar menüm
Sabah 1.5 yumurta 1 dilim ekmek 1yk tulum peynir 2ck tahin
Öğlen 4 köfte yarım dilim ekmek 1 elma
Ara 10 fındık
Akşam 6yk yeşil mercimek 2 köfte
Su 1.5 litre 2 ye tamamlanacak
Spor 15 dakika 30 dakika daha yapacağım kızımı uyuttum geldim
Bu spor banada yaramadi ama devam eksiye dusemedim bi türlübi gün eksi ertesi gün yine aynı eksi yine aynı böyle geçti bu hafta
salam disinda gayet iyi ekmegi aksamdan yememeye baslarsin azalta azalta daha da iyi olirBugün ki menümü sizlerle paylaşıyorum,final haftam ve kilomun şokundan dolayı elim ayağıma dolaştı ve o yüzden tam olarak hazırlıklı değilim ama yinede paylaşıyım,
Sabah
Öğle
- 3 dilim macar salam
- 4-5 adet salatalık
- 4-5 adet çeçil peyniri
- 3 adet minnik domates
Akşam
- Türk kahvesi şekersiz
- haslanmıs tavuk
- 4 yemek kaşığı ıspanak
- 2 adet galete
- 1 dilim buğday ekmeği
Kiz bu ne gunu ekmek yemekle gecirmissinnnMerhabalar menüm
Kahvaltım
1 tost,
Öğlen
2 dilim ekmek, 80 gr ton balığı
Ara
1 muz, 1 portakal
Akşam
3 dilim yavuk but, 1 büyük tabak mantarlı ıspanak, 2 dilim ekmek
2 lt su
Spor 25 dakika işe yürüme,25 dakika işten gelme, 30 dakika akşam hafif tempolu spor
101,7 yim suan 1.58 boyum var 23 yaşındayım.
Tatlilar olmasaymis harika bi menu olucakmisSelamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
Selamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
Nazarlik olsun ooonlar didimmmTatlilar olmasaymis harika bi menu olucakmis
Teşekkür ederim :) Henüz gitmedim 4 şubat için randevu aldım finallerimin bitmesini bekliyorum düzene oturtamadım henüz daha önce aynı doktora gitmiştim kilo aldım diye utandım gidemedim.Onun bana verdiği diyeti uygulayacağım tekrar gidene kadar.çok işe yarıyordu çünkü.Bana verdiği listeyi burayla paylaşıcam :)Hos geldin tatlim olsun zararin neresinden donersen kardir yasin kucuk oldugunda tıkır tikir verirsin bu kilolari.hem kilo na gore bence az menun diyetisyene gittinmi gitmediysen sadece vucundun bunyen diyete alisana kadar duzene oturana kadar sabahlari ekmek tuket onun disinda sebze yemeklerine proteine agirlik verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?