Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bacim madlenin ne bilmim ki aslinda menun guzel yarin tarti gunu oldigunda patiyisli kiyma bugun olmsaydi yoksa güzel sadece patatesten cekinimm gayet iyi madlenin ne bilmi hamur isimi sebzemi..bi bakim netten
Cokkk tesskurler canimmmmm
Cok sirinsin sen yaaaaaa
Madlen su kare kare cikolata oluyorya pastahanelerde kutuda hani onlarin 1 tanesi kiz istemeye giderken getirilir gumus gondoldaaa

TynU tatlim kilon bizlere gore birazcik fazla olabilir hic kafana takip stres yapma. Burada hep birlikte bu kilolari verecegiz gidecek. 90 lardan inen arkadaslar var. Senin yasin da kucukk cok daha sanslisinnn

Tamam canim o diyet listesini uygulaki birden bire azaltma kafana göre menulerini metobolizman yavaslamasin onumuzde uzun sabirla gidecegimiz yol var gidecek bu kg lar :))

TynU tatlim kilon bizlere gore birazcik fazla olabilir hic kafana takip stres yapma. Burada hep birlikte bu kilolari verecegiz gidecek. 90 lardan inen arkadaslar var. Senin yasin da kucukk cok daha sanslisinnn
İnşallah benim için farklı bir deneyim böyle destek hiç görmemiştim,uzun bir yol ama başladım sonunu getiricem.

Pattis disinda güzel canım afiyet olsun çikolata da minnacikmis zati onuda 2 ye bölüp yemissin afiyet olsun
SporrSporrr nerede

Tamam canim o diyet listesini uygulaki birden bire azaltma kafana göre menulerini metobolizman yavaslamasin onumuzde uzun sabirla gidecegimiz yol var gidecek bu kg lar :))
Evet doktorumda öyle yapmıştı yağ yakımı ve ödem atma ilk aşamamızdı 2 dilim tam buğday ekmeğinden tek dilime indirmişti sonraları bakalım gidip görücem

Cokkk tesskurler canimmmmm
Cok sirinsin sen yaaaaaa
Madlen su kare kare cikolata oluyorya pastahanelerde kutuda hani onlarin 1 tanesi kiz istemeye giderken getirilir gumus gondoldaaa

Himmm ben cok nadir cikilat yedigimden bilmim :)) tatli istegimi pekmez yada has balla bastirmaya calisirim bakktimki durduramazsam kendimi alirim seytan kulagina kursun epeydir cikilat yok hayatimda
Birde persembe gunleri elinden geldigince sade proteinle beslen mesala patitiz yerine sade kiyma kavurmasi gibi ozaman ertesi gun arti cok cikmazsin..♡♥♡

bunda ciddimisin tarif de

htc71 E elaalemi @hedef52 cigim ozellikle senin menulerine bayildim kizlar bugun hepimiz harikayiz bence ins yarin eksileri gorruz.
Kizlar ben midemi cok fena usutmusum karnim davil gibi kemdime goz ettim heral iyi beslendim dedim icimden midem cok eksiyor allah verede yarin arti cikmayam ben böyle oldugumda hep bi fazla cikiyorum.. hayirlisi ins eksi eksi eksi cikamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…