- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.381
Cokkk tesskurler canimmmmmBacim madlenin ne bilmim ki aslinda menun guzel yarin tarti gunu oldigunda patiyisli kiyma bugun olmsaydi yoksa güzel sadece patatesten cekinimm gayet iyi madlenin ne bilmi hamur isimi sebzemi..bi bakim netten
Keske tartidan once nazarlik takmayaydinNazarlik olsun ooonlar didimmm
Teşekkür ederim :) Henüz gitmedim 4 şubat için randevu aldım finallerimin bitmesini bekliyorum düzene oturtamadım henüz daha önce aynı doktora gitmiştim kilo aldım diye utandım gidemedim.Onun bana verdiği diyeti uygulayacağım tekrar gidene kadar.çok işe yarıyordu çünkü.Bana verdiği listeyi burayla paylaşıcam :)
Daha gencsin canim kilo verdikce kendine guvenin articak burda isin daha kolay olucak insallah101,7 yim suan 1.58 boyum var 23 yaşındayım.
İnşallah benim için farklı bir deneyim böyle destek hiç görmemiştim,uzun bir yol ama başladım sonunu getiricem.TynU tatlim kilon bizlere gore birazcik fazla olabilir hic kafana takip stres yapma. Burada hep birlikte bu kilolari verecegiz gidecek. 90 lardan inen arkadaslar var. Senin yasin da kucukk cok daha sanslisinnn
Pattis disinda güzel canım afiyet olsun çikolata da minnacikmis zati onuda 2 ye bölüp yemissin afiyet olsunSelamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
Evet doktorumda öyle yapmıştı yağ yakımı ve ödem atma ilk aşamamızdı 2 dilim tam buğday ekmeğinden tek dilime indirmişti sonraları bakalım gidip görücemTamam canim o diyet listesini uygulaki birden bire azaltma kafana göre menulerini metobolizman yavaslamasin onumuzde uzun sabirla gidecegimiz yol var gidecek bu kg lar :))
Cokkk tesskurler canimmmmm
Cok sirinsin sen yaaaaaa
Madlen su kare kare cikolata oluyorya pastahanelerde kutuda hani onlarin 1 tanesi kiz istemeye giderken getirilir gumus gondoldaaa
bunda ciddimisinsuyu artir bence cnm.
Hmm niden salikkkgelin topuzu denen bir kavram varrr gelinleree yapiliyyyyuu
her zamanki gibi mikemmelllll
off dimeeee sana tebrikk az olurrrkupaaa veriyom sanaaa
kac derece kizz turboda mii detaylar niden yohk
merhaba tatlim aramiza hosgeldinnn bugun baslamakla cok iyi yaptinnn
pilav yimeseydin ne olurduuuyarin dolancan artidayim diyee
guzel cnmm
salam disinda gayet iyi ekmegi aksamdan yememeye baslarsin azalta azalta daha da iyi olir
Kiz bu ne gunu ekmek yemekle gecirmissinnnbegenmedim 1 ekmek bitirmissin nerdeyse
Himmm ben cok nadir cikilat yedigimden bilmim :)) tatli istegimi pekmez yada has balla bastirmaya calisirim bakktimki durduramazsam kendimi alirim seytan kulagina kursun epeydir cikilat yok hayatimda
Birde persembe gunleri elinden geldigince sade proteinle beslen mesala patitiz yerine sade kiyma kavurmasi gibi ozaman ertesi gun arti cok cikmazsin..♡♥♡
Ekmekleri azaltiiiiiiiin diye ugrastigimmmm tosuncuklarrrr simdide yorumlarda baska arkadasa ekmek yorumu yaparlarmissizi sizi hanimis hanimis
Komik kizzz selcaaaaneeee hocamiz sen olunca yanlış fetva vermeyek dedik :))))
Kizzz ne gulunn utandirinn bini ni geldinn beni aratmazdimm
Heee bende farkindayimm azcik ciddi olum dedim hababam sinifinda gibi hissettim suan var yaaaciddi ciddi yorumlar yapiyon ya ondan hanimis hanimis
Hahahahaha kactiBakmunter tosuncuklarim lafini duydu kactii :))) munter nirdesin bacimm hoca derse bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?