- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.401
Kiz senin midene ne oluyoooooo.. gerci bende bi sislik hissediyorumHeee bende farkindayimm azcik ciddi olum dedim hababam sinifinda gibi hissettim suan var yaaa
Ayy midemmm
Iwitt canimm gorun diye detayli detayli yazdimPattis disinda güzel canım afiyet olsun çikolata da minnacikmis zati onuda 2 ye bölüp yemissin afiyet olsun
SporrSporrr nerede
misafirlikteydik didim yaa kozzzHimmm ben cok nadir cikilat yedigimden bilmim :)) tatli istegimi pekmez yada has balla bastirmaya calisirim bakktimki durduramazsam kendimi alirim seytan kulagina kursun epeydir cikilat yok hayatimda
Birde persembe gunleri elinden geldigince sade proteinle beslen mesala patitiz yerine sade kiyma kavurmasi gibi ozaman ertesi gun arti cok cikmazsin..♡♥♡
ewetttbunda ciddimisintarif de
ortmenimmm ogrendiklerimizi baska arkdaslarda uygularsak kalici olur diye dusundummmEkmekleri azaltiiiiiiiin diye ugrastigimmmm tosuncuklarrrr simdide yorumlarda baska arkadasa ekmek yorumu yaparlarmissizi sizi hanimis hanimis
Benim menume niden bayinilmadi bakimhtc71 @elaalemi kaptinn cigim ozellikle senin menulerine bayildim kizlar bugun hepimiz harikayiz bence ins yarin eksileri gorruz.
Kizlar ben midemi cok fena usutmusum karnim davil gibi kemdime goz ettim heral iyi beslendim dedim icimden midem cok eksiyor allah verede yarin arti cikmayam ben böyle oldugumda hep bi fazla cikiyorum.. hayirlisi ins eksi eksi eksi cikamm
Pattis dediniz durdunuzz pattisleri yok edebilmek icin kendime yesil cay hazirladimmBakmunter tosuncuklarim lafini duydu kactii :))) munter nirdesin bacimm hoca derse bekliyor
Dun ben de hamis misin yoksa dedimdii cevap bile vermediKiz senin midene ne oluyoooooo.. gerci bende bi sislik hissediyorum
Ayy keskeee olsaaa
Kizz ne var ondaIwitt canimm gorun diye detayli detayli yazdim
misafirlikteydik didim yaa kozzzpilav yimedim pattiste yemeseydim cok ayip olurduu bir suru sey yemedim onlari gordunmu
ewetttne olur puf noktasini paylassan
ortmenimmm ogrendiklerimizi baska arkdaslarda uygularsak kalici olur diye dusundummm
Benim menume niden bayinilmadi bakim
Pattis dediniz durdunuzz pattisleri yok edebilmek icin kendime yesil cay hazirladimm
Ortmenimm yordum senii tarif icin cokkk tesekkur ederim. Az daha zayiflimmm yapcem buniiiKizz ne var ondapattisleri elma dilim kesiyosun ben soyuyorm. Sonra bol baharar koyuyorm ayari kacmasn azcik yag sonra karistirip tepsiye yagli kagida koyuyorm. 180 derecde pisiyo citir oluyo hemde.
Ben bazen patates yiyorm yada pure cok severm hicte arti olmadim.
Evet ogrendiklerini ogret tabii
Iki cam silmeme midemi usutmusum bide surahiye bi limon dogradim mübarek eksiymis su ekledikce ekledim oda heral eksitti icim asit gibi şuan. .Kiz senin midene ne oluyoooooo.. gerci bende bi sislik hissediyorum
Iwitt canimm gorun diye detayli detayli yazdim
misafirlikteydik didim yaa kozzzpilav yimedim pattiste yemeseydim cok ayip olurduu bir suru sey yemedim onlari gordunmu
ewetttne olur puf noktasini paylassan
ortmenimmm ogrendiklerimizi baska arkdaslarda uygularsak kalici olur diye dusundummm
Benim menume niden bayinilmadi bakim
Pattis dediniz durdunuzz pattisleri yok edebilmek icin kendime yesil cay hazirladimm
Selamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
Afiyet olsun canım.truff dışında bence güzel.eskiye nazaran süper hatta.ben de gece eşimin yüzünden sütlü bir tatlı vardı ondan yidim üstüne de 1dlm pekmezli diyet kek yapmıştım ondan yidimSelamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
101,7 yim suan 1.58 boyum var 23 yaşındayım.
esprikle karisik sorum didimmm giiHaa kuzum gozumden kacti ne bilim espiri yaptin sandim:)))) ahhh nirde varya dunyalar benim olurdu bizimki cildirirdi oyle bi habere
haklisin kuzu not dusseydim iyi olurdu hic akloma gelmedi bundan sonra oyle yapimmmKiz senin menune bayildiktan sonra onlarin menulerine bayildimm:))) ..haa misafirlikteydin ozaman patitizin yani not yazz :))) misafirlikteydim diye efferin kiz kacamagin yokk yarin sabahnan tartida da görüşürüz mucukk mucukkk... ayyyy bari sabit cikammm noggluyyyy allahimm..
coookkk mersiii canimmmmm istee bekledigim hareketler bunlarrKiz haksizlik yapmayim dedim sana baktim essah büyük basari nefsini yenmisin yanliz burayi okuyan misafirlikte oldugunu hatirlamaz :)))) ben unuttum gittiydi :)))) ona gore yorum yaptim canimm♡♥♡
Tesekkurlerr kuzuuuAfiyet olsun canım.truff dışında bence güzel.eskiye nazaran süper hatta.ben de gece eşimin yüzünden sütlü bir tatlı vardı ondan yidim üstüne de 1dlm pekmezli diyet kek yapmıştım ondan yidimhem de perşembe gecesi.allah beni bildiği gibi yapsın.al kupamı geri munter
Geçen hafta:63.8
Bu hafta:63.9
Fark:+100 gr
Yüzde:%0,16
Nodennn boyle olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?