Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pattis disinda güzel canım afiyet olsun çikolata da minnacikmis zati onuda 2 ye bölüp yemissin afiyet olsun
SporrSporrr nerede
Iwitt canimm gorun diye detayli detayli yazdim

misafirlikteydik didim yaa kozzz pilav yimedim pattiste yemeseydim cok ayip olurduu bir suru sey yemedim onlari gordunmu

bunda ciddimisin tarif de
ewettt ne olur puf noktasini paylassan

Ekmekleri azaltiiiiiiiin diye ugrastigimmmm tosuncuklarrrr simdide yorumlarda baska arkadasa ekmek yorumu yaparlarmis sizi sizi hanimis hanimis
ortmenimmm ogrendiklerimizi baska arkdaslarda uygularsak kalici olur diye dusundummm

Benim menume niden bayinilmadi bakim

Bak munter tosuncuklarim lafini duydu kactii :))) munter nirdesin bacimm hoca derse bekliyor
Pattis dediniz durdunuzz pattisleri yok edebilmek icin kendime yesil cay hazirladimm

Kizz ne var onda pattisleri elma dilim kesiyosun ben soyuyorm. Sonra bol baharar koyuyorm ayari kacmasn azcik yag sonra karistirip tepsiye yagli kagida koyuyorm. 180 derecde pisiyo citir oluyo hemde.
Ben bazen patates yiyorm yada pure cok severm hicte arti olmadim.

Evet ogrendiklerini ogret tabii

Ortmenimm yordum senii tarif icin cokkk tesekkur ederim. Az daha zayiflimmm yapcem buniii

Optim cnmmm cok ykum geldi iii geceler

Kiz senin menune bayildiktan sonra onlarin menulerine bayildimm:))) ..haa misafirlikteydin ozaman patitizin yani not yazz :))) misafirlikteydim diye efferin kiz kacamagin yokk yarin sabahnan tartida da görüşürüz mucukk mucukkk... ayyyy bari sabit cikammm noggluyyyy allahimm..

Kiz haksizlik yapmayim dedim sana baktim essah büyük basari nefsini yenmisin yanliz burayi okuyan misafirlikte oldugunu hatirlamaz :)))) ben unuttum gittiydi :)))) ona gore yorum yaptim canimm♡♥♡

Afiyet olsun canım.truff dışında bence güzel.eskiye nazaran süper hatta.ben de gece eşimin yüzünden sütlü bir tatlı vardı ondan yidim üstüne de 1dlm pekmezli diyet kek yapmıştım ondan yidim hem de perşembe gecesi.allah beni bildiği gibi yapsın.al kupamı geri munter

Haa kuzum gozumden kacti ne bilim espiri yaptin sandim:)))) ahhh nirde varya dunyalar benim olurdu bizimki cildirirdi oyle bi habere
esprikle karisik sorum didimmm gii
sizin cocuk yokmuydu niye sevinir bebis mi istiyiniz ins olur belkim bu bi isarettir

haklisin kuzu not dusseydim iyi olurdu hic akloma gelmedi bundan sonra oyle yapimmm

Kiz haksizlik yapmayim dedim sana baktim essah büyük basari nefsini yenmisin yanliz burayi okuyan misafirlikte oldugunu hatirlamaz :)))) ben unuttum gittiydi :)))) ona gore yorum yaptim canimm♡♥♡
coookkk mersiii canimmmmm istee bekledigim hareketler bunlarr

Tesekkurlerr kuzuuu

Dimek yedin hemde gece geceeee aldim kupayiii aha tohatta atiyim sana

***14. TAKİM 501. ETAP***

kova01( 63.8///%)

elaalemi( 60.2///%)
hedef52( 57.2/57/0.2/%0.35)
selcanmehmetcan(75.5///%)
moonlii(64.9///%)
htc71(66.5///%)
edan18(62.5///%) geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2ye bölündü

munter(73.4///%)
06derya
(82.3///%) yeni üye. başlangıç 04ocak, başlangıç kg:87 hedef:75
ParteMoralll (68.0 / / /%)490. edapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 11e bölündü

14. Takim ortalamasi:%

Gunaydin kizlarr
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 73.2
200 gram eksideyim

Sevinmedim cunku hafta basi zaten eksideydim vermis olmam gerekirmis neyseki almamisim
73.4-73.2=0.2
0.2/ 73.4=0.002724795×100=%0.27

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…