- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.421
Geçen hafta:63.8
Bu hafta:63.9
Fark:+100 gr
Yüzde:%0,16
Gunaydin kizlarr
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 73.2
200 gram eksideyim
Sevinmedim cunku hafta basi zaten eksideydim vermis olmam gerekirmis neyseki almamisim
73.4-73.2=0.2
0.2/ 73.4=0.002724795×100=%0.27
En ski tutanlar onlar dimekoy kızlaaarr siz böyleyseniz yandık en sıkı tutanlar sizdiniz
Bende oyle hissedutorumbu hafta durumumuz cok fenaaaa
kuzuöncelikle günaydın seninle hiç denk gelemiyoruz biz niye böyle olduEn ski tutanlar onlar dimek
kuzuum senin menülerinde iyi daha az nası beslencenGayet ii ben de daha az beslenmeye başlayacağım yarından itibaren inşallah:))
bu çikiletaları sana kim veriyo allesenSelamm tontikler
Menumm
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
4 5 dilim peynir cesitleri
1.5 dilim tb ekmehi
1 ck tahinli pekmez karisim
Kirmizi yesil biber
Ara
Sekersiz cay
1 madlenin yarisi
Ogle
Limonlu yagli brokoli
Ara
1 madlenin diger yarisi
4 ad. Findik
4 ad. Uzum
Vee geldik dananin kuyrugunun koptugu yere
1 kase sehriye corbasi
1 porsiyondan biraz az kiymali pattiss
1 porsiyon salata
Cay
1 ad. Truff
Kurabiyelet salatalar ve serbetli tatlilar vardida ben yimedimmmmpirinc oilavi ve ekmek vardiiii yimedimmmm
Suyum 2.5 lt.
canııım cok gecmiş olsun@htc71 E elaalemikaptinn cigim ozellikle senin menulerine bayildim kizlar bugun hepimiz harikayiz bence ins yarin eksileri gorruz.
Kizlar ben midemi cok fena usutmusum karnim davil gibi kemdime goz ettim heral iyi beslendim dedim icimden midem cok eksiyor allah verede yarin arti cikmayam ben böyle oldugumda hep bi fazla cikiyorum.. hayirlisi ins eksi eksi eksi cikamm
Ekmekleri azaltiiiiiiiin diye ugrastigimmmm tosuncuklarrrr simdide yorumlarda baska arkadasa ekmek yorumu yaparlarmissizi sizi hanimis hanimis
***14. TAKİM 501. ETAP***
kova01( 63.8///%)
elaalemi( 60.2/59.8/0.4/%0.66)
hedef52( 57.2/57/0.2/%0.35)
selcanmehmetcan(75.5///%)
moonlii(64.9///%)
htc71(66.5///%)
edan18(62.5///%) geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi 2ye bölündü
munter(73.4///%)
06derya(82.3///%) yeni üye. başlangıç 04ocak, başlangıç kg:87 hedef:75
ParteMoralll (68.0 / / /%)490. edapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 11e bölündü
14. Takim ortalamasi:%
Hosgeldin canimmmMerhabalar,grubumuzun kurallarını okuyordum ve hayatımın hiçbir döneminde böylesine istek özveri destek görmedim.Şuan çok güzel bir şeyin parçası olduğumu hissediyorum..Final haftam ama bu bir bahane değil,yarından itibaren başlıyorum :) Aslında bugün başladım ama dün kilomu görünce ben yarın diyim :)
yakında ortda bulusuruz artıkGunaydin kizlar hayirli cumalar
kaptinn @ParteMoralll deney işe yaramadi 1.200 gr daha fazla çıktım bugun susma hakkimi kullaniyorum 55.2 kilom
Ama haksiz itmee keptiinnn pazardan beri tek bi kacamagim bile olmadi cok duzenli yaptim diyetimiyakında ortda bulusuruz artıkbence sende diyete basla artık tam anlamıylaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?