- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.441
Ama haksiz itmee keptiinnn pazardan beri tek bi kacamagim bile olmadi cok duzenli yaptim diyetimive sporumu aksam 5 bucukdan sonra agzima hiçbisey surmedim sadece dün yedim yok ya ters giden biseyler varr boyle olamaz ben haftada iki gun az yesem 700 800 gr verirdim cok moralim bozukkkk pfffffffffff
Ayy cnmmm gecmis olsun. Bikere limonlu bisey icmistm sonraIki cam silmeme midemi usutmusum bide surahiye bi limon dogradim mübarek eksiymis su ekledikce ekledim oda heral eksitti icim asit gibi şuan. .
ekmek mi o da ne
yarin gider o merk etmeeee ama keske yapmasaydnGunaydin kizlar hayirli cumalar
kaptinn @ParteMoralll deney işe yaramadi 1.200 gr daha fazla çıktım bugun susma hakkimi kullaniyorum 55.2 kilom
Yaa nerdeyse sporu birakicammmkuzuuum üzülme ama bence spordan oluyodur vücudunda bi şişlik var mı yani göbeğin falan çıktı mı
günaydın canım nerelerdesin sen
Ne gitmesi yapisti baanaaaaaaaaaAyy cnmmm gecmis olsun. Bikere limonlu bisey icmistm sonrabence oyle icme....
sen iiyi bilirsin
yarin gider o merk etmeeee ama keske yapmasaydn
Yemeseydin keske yaNe gitmesi yapisti baanaaaaaaaaageliyyy dahaaa fazlaaa
EvetYemeseydin keske ya
Ayy cnmmm gecmis olsun. Bikere limonlu bisey icmistm sonrabence oyle icme....
sen iiyi bilirsin
yarin gider o merk etmeeee ama keske yapmasaydn
Olsun regl zamanin geliyo olablr. PffffEvetama yemesemde veremezdim yine sabit sinirlerim bozuldu;(
ben limonlu suyu cok severim aslında normalde de sularımı limonlu içmeye dikkat ediyorum size niye dokunuyo ki
Ama haksiz itmee keptiinnn pazardan beri tek bi kacamagim bile olmadi cok duzenli yaptim diyetimive sporumu aksam 5 bucukdan sonra agzima hiçbisey surmedim sadece dün yedim yok ya ters giden biseyler varr boyle olamaz ben haftada iki gun az yesem 700 800 gr verirdim cok moralim bozukkkk pfffffffffff
Yaa nerdeyse sporu birakicammmevet ayni 5 aylik hamile gibiyim gorsen sok olursun
Dünkü menüm;
Sabah: 2 küçük börek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 porsiyon tavuk, tatlı
Akşam: Biraz et, biraz tavuk
Bide çikolata yedim bitane, öğleden sonra 2 tane de mandalina yemiştim
20 dkda spor yaptım, yarın inşallah salona yazılıyorum yarından sonra 0 kaçamak zaten bu şekilde kilo veremiyorum
iwitt yaa niden boyle oluyoo kaderin bir oyunu buuukuzuöncelikle günaydın seninle hiç denk gelemiyoruz biz niye böyle oldu
sonrda evet onlar menülerini biliyoruz yani
kociskommmbu çikiletaları sana kim veriyo allesen
tatlis o odemden spordann baska bir sey olamaz regl in yakin miGunaydin kizlar hayirli cumalar
kaptinn @ParteMoralll deney işe yaramadi 1.200 gr daha fazla çıktım bugun susma hakkimi kullaniyorum 55.2 kilom
bende onceden oyleydim simdi hic veremiyprum niden biyle oluyorrrr hadi benim yasim sana gore buyuk ondan diyorumda sende neden oluyor hep o sporlardanAma haksiz itmee keptiinnn pazardan beri tek bi kacamagim bile olmadi cok duzenli yaptim diyetimive sporumu aksam 5 bucukdan sonra agzima hiçbisey surmedim sadece dün yedim yok ya ters giden biseyler varr boyle olamaz ben haftada iki gun az yesem 700 800 gr verirdim cok moralim bozukkkk pfffffffffff
Tatli cok olmissssssDünkü menüm;
Sabah: 2 küçük börek
Öğlen: 1 kase çorba, 1 porsiyon tavuk, tatlı
Akşam: Biraz et, biraz tavuk
Bide çikolata yedim bitane, öğleden sonra 2 tane de mandalina yemiştim
20 dkda spor yaptım, yarın inşallah salona yazılıyorum yarından sonra 0 kaçamak zaten bu şekilde kilo veremiyorum
kuzum 2 börek ne allasentatlı çikolata
Dun kimse spor yapmadi miilisteyi ara ara bulamiyoring
iwitt yaa niden boyle oluyoo kaderin bir oyunu buuu
kociskommm
tatlis o odemden spordann baska bir sey olamaz regl in yakin mi
bende onceden oyleydim simdi hic veremiyprum niden biyle oluyorrrr hadi benim yasim sana gore buyuk ondan diyorumda sende neden oluyor hep o sporlardan
Tatli cok olmissssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?