Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

10 da yapiyorum. Ee yani sonuc 20kg
Ama bu bbana yaradi cunku ben tok oldugum icin midem zorlarsam cikar zaten.
Sana 3 ogun yariyodur belkide o sekilde devam et.
Ya ben ogunlerin arasini cok acamiyorum actigim zaman elim ayagin titriyo sekerim de dusuk normalden bide emziriyorumya kilo vermem duraksarsa ne yapabilirimi merak ettigimden sordum

Öğle yok o da sabah geç yidin muhtemelen ben beğendim like

Süper olmuş canim afiyet olsun

10 da yapiyorum. Ee yani sonuc 20kg
Ama bu bbana yaradi cunku ben tok oldugum icin midem zorlarsam cikar zaten.
Sana 3 ogun yariyodur belkide o sekilde devam et.
Ya bende ana öğünleri bıraksam 6 küçük öğün mu yapsam diyorum böyle çok yiyorum ana ogunlerde

20:51
SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk
Selcanmehmetcan:60+25
edan18 :45+45
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55+45+50

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45+60
htc71 :45+30+30
munter :15+60
Elaalemi:80+65+80

Ama cok açim suan ya
Aaaa neden ki cacik yapsaydinnnn bari nye doymadn
Ya bende ana öğünleri bıraksam 6 küçük öğün mu yapsam diyorum böyle çok yiyorum ana ogunlerde
Bence sen cok yemiosn. Zararsiz seyler disinda cok yemekten zarar gelmez ben okadar doyurucu yiyorum ki hicte ac kalkmam yidikce yakiyorm
Ben beyaz makarnanın tadını unuttum çok uzun süredir ailecek ya tam buğday ya kepekli yiyoruz gayet güzel tadı.zaten çok sık yapmıyorum makarnayı
ozaman bende alayim makarna krizlerinde iyi olur :)

Afiyet olsun keptin yumurtali ekmek olmasaymis keskem bende kuru fasulye yedim ama ekmek yemedim yaninda

Aaaa neden ki cacik yapsaydinnnn bari nye doymadn

Bence sen cok yemiosn. Zararsiz seyler disinda cok yemekten zarar gelmez ben okadar doyurucu yiyorum ki hicte ac kalkmam yidikce yakiyorm
ozaman bende alayim makarna krizlerinde iyi olur :)
Yemiyom dimi bacim valla birinden bunu duymak ne iyi bugün cikileta yerken arkadaşım diyo ki yapma bunu kendine boşuna mi verdin o kadar kiloyu kendimi dünyaları yiyorum gibi hissettim

Afiyet olsun canim gayet guzel menude sporda

Afiyet olsun canimm arabasi corbasina bayilirimmmhamuruyla ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…