- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.761
Ay ne güzel oluyor tereyağli tavuk suyuylaÇinkilim bin piliv yipmidimyipsim yirdim 2 kasik
Ayy yogurtla salata yedim ama valla hic doymadım ogleyi bi elmayla gecistirdim ondan heralde keske sutlu yulaf da yeseydim elmanin yaninaAaaa neden ki cacik yapsaydinnnn bari nye doymadn
Bence sen cok yemiosn. Zararsiz seyler disinda cok yemekten zarar gelmez ben okadar doyurucu yiyorum ki hicte ac kalkmam yidikce yakiyorm
ozaman bende alayim makarna krizlerinde iyi olur :)
Şehriyeli sade suyla severim pilavi ben kizAy ne güzel oluyor tereyağli tavuk suyuyla
Bu ara çok arsizlastim
Anamlara her hafta kvdeye 3 4 haftada birHer hafta anandasin arada kaynanada git
Pilav candirŞehriyeli sade suyla severim pilavi ben kiztabi tavuklu da severim hepsini sevirim aslinda
Çok bilemAnamlara her hafta kvdeye 3 4 haftada biryeteg o kadar
Yani arada kayiyo okadar.Yemiyom dimi bacim valla birinden bunu duymak ne iyibugün cikileta yerken arkadaşım diyo ki yapma bunu kendine boşuna mi verdin o kadar kiloyu kendimi dünyaları yiyorum gibi hissettim
ben allahtan acikmiyorumAyy yogurtla salata yedim ama valla hic doymadım ogleyi bi elmayla gecistirdim ondan heralde keske sutlu yulaf da yeseydim elmanin yaninaneyse bugun kahveyle falan gecistiricem
Nolduuu@ParteMoralll
Az alsın kuzum kendine yeticek kadar tadımlik öyle söyle destek olsun birazEsim antepde gorevde gelirken burma kadayif birde baklava alayim diyor yaa kesinlikle alma dedim sen diyettesin diye oglumla ben neden magdur oluyorum diyo alirsa kesin dayanamam help meeee
Yok alsanda eve getirme dedim.zaten ya herseye hayir diyorum tatliya.diyemiyorumAz alsın kuzum kendine yeticek kadar tadımlik öyle söyle destek olsun biraz
Bende şerbetli tatlıları çok severimYok alsanda eve getirme dedim.zaten ya herseye hayir diyorum tatliya.diyemiyorum
Bnm sporum nerde22:09
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk
Selcanmehmetcan:60+25
edan18 :45+45+15+50
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55+45+50
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45
htc71 :45+30+30
munter :15+60
Elaalemi:80+65+80
Amaa ne bilem kuzu en son paylaşılandan aldımBnm sporum nerde
Yalnız en son ben paylastimAmaa ne bilem kuzu en son paylaşılandan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?