Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm:
Sabah; kepekli ekmekten tost
Öğlen; Köfteli bi yemek ve fırın makarna
Akşam; tarhana çorbası, fırında tavuk patates, 4 tanede beyaz lahana sarması
Çayın yanındada bi küçük boy baklava öğleden öncede muz yemiştim bide

suyumu içtim ama kızlar ayıptır söylemesi ben tuvalet sorunu yaşıyorum

Birazcık fazla mı olmuşş ne..

Valla ben bişi demedim beğendim dedim kiz sporada maşallah diyim nazar degmsin

Canim menu iyi ama akşam yetersiz olmuş sanki He bide sınavlar bittikten sonra uyku düzenini ayarla olur mu gece uyuma gündüz uyuma olmaz öyle

Canim öğlen ki makarna akşam ki sarmalar ve baklava yine fazla olmuş ve arti cikmissin tartıda hani kaçamakları birakiyodun

Afiyet olsun canimm pek diyet menü olmamis buu makarnasarmabaklava

Ginaydin kizlar dun cok moralim bozuktu bir yandada sevincliydim cocuklarimin karneneleri superdi.
Dun oturma var hic biyerde yemiyordum hep şikayet ettiler niye yemiyon zaten canimda sikkindi ama orda ağlayan keki gordum banaa bi titreme geldi kendimi zabdedemedim sabah 8 kavalti yaptik ogle sonu saat 2di yedim makarna salatası aglayan kek kucuk puaca yedim, aksamda yemedim ama aparatif gibi biseyler atistirdim fıstık beyaz leblebi gibi cig gabak cekirdek gibi meyva gibi  sonra bitki caylar falan soda neym neyse sonu mu batirdim dedim pismalik lar coktu uzerime bide du sizlerin yazilarini okudukca utandim.. kizlar artik biyerlere gittigimde menüleri gordukce sinirleeim oynuyor kan sekerim birden bire düşüyor bende kalkiyorum bir seylerle kendimi oyaliyorum ..
Sabah tartildim baktimki kilo ayni ben sok SekerPancarii seninki kesin odem tatlim kizlar ertesi gunun arti cikmamamin sebebini protein diyete bagliyorum test edildi.. noggluyy çok kizmayin cok pismanimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…