- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.821
Aferiiiiin ne guzel yemissssssinnnnnnnnnnGinaydin kizlar dun cok moralim bozuktu bir yandada sevincliydim cocuklarimin karneneleri superdi.
Dun oturma var hic biyerde yemiyordum hep şikayet ettiler niye yemiyon zaten canimda sikkindi ama orda ağlayan keki gordum banaa bi titreme geldi kendimi zabdedemedim sabah 8 kavalti yaptik ogle sonu saat 2di yedim makarna salatası aglayan kek kucuk puaca yedim, aksamda yemedim ama aparatif gibi biseyler atistirdim fıstık beyaz leblebi gibi cig gabak cekirdek gibi meyva gibi sonra bitki caylar falan soda neym neyse sonu mu batirdim dedim pismalik lar coktu uzerime bide du sizlerin yazilarini okudukca utandim .. kizlar artik biyerlere gittigimde menüleri gordukce sinirleeim oynuyor kan sekerim birden bire düşüyor bende kalkiyorum bir seylerle kendimi oyaliyorum ..
Sabah tartildim baktimki kilo ayni ben sokSekerPancarii seninki kesin odem tatlim kizlar ertesi gunun arti cikmamamin sebebini protein diyete bagliyorum test edildi.. noggluyy çok kizmayin cok pismanimm
Ben susuyorummmmmmmmm artikkkkkkkkkkZaten birazdan doveceksin mirahh etme( :)
anladim.
Ama diyeti spora baglama kafanda bitir once. Insallah oyle olur
PufffAferiiiiin ne guzel yemissssssinnnnnnnnnn
Arti cikmamanla proteinin alakasi yok.
Demekkj erken yedigin icin arti olarak gelmemis sana. Yada bugun aslinda eksi olcakmissin ama yemissin.
Bence öyle düşünme vermen gereken kilo 5 ken 6 ya 7 ye cikicak bu kaçamaklar yuzunden ufak şeylerde yemiyosun baklava nedirSpora başladığım günden itibaren bırakıyorum kuzum Söz
Bence öyle düşünme vermen gereken kilo 5 ken 6 ya 7 ye cikicak bu kaçamaklar yuzunden ufak şeylerde yemiyosun baklava nedir
Kuzum neler yapmissin öyleGinaydin kizlar dun cok moralim bozuktu bir yandada sevincliydim cocuklarimin karneneleri superdi.
Dun oturma var hic biyerde yemiyordum hep şikayet ettiler niye yemiyon zaten canimda sikkindi ama orda ağlayan keki gordum banaa bi titreme geldi kendimi zabdedemedim sabah 8 kavalti yaptik ogle sonu saat 2di yedim makarna salatası aglayan kek kucuk puaca yedim, aksamda yemedim ama aparatif gibi biseyler atistirdim fıstık beyaz leblebi gibi cig gabak cekirdek gibi meyva gibi sonra bitki caylar falan soda neym neyse sonu mu batirdim dedim pismalik lar coktu uzerime bide du sizlerin yazilarini okudukca utandim .. kizlar artik biyerlere gittigimde menüleri gordukce sinirleeim oynuyor kan sekerim birden bire düşüyor bende kalkiyorum bir seylerle kendimi oyaliyorum ..
Sabah tartildim baktimki kilo ayni ben sokSekerPancarii seninki kesin odem tatlim kizlar ertesi gunun arti cikmamamin sebebini protein diyete bagliyorum test edildi.. noggluyy çok kizmayin cok pismanimm
Gunaydin tatlisGünaydın kizlaaarr
Ben susuyorummmmmmmmm artikkkkkkkkkk
Siz burda hergun sunu yedim bunu yedim derken yemeyenlerin cani cekiyobirgun olur ikigun olurrrrrrrr herzaman ayni sorunnn.
Zaten zorlu bi surecc hepinize kizdim suann
O baklava da ne kadar yag ne kadar şeker kalori var biliyo musunkız bıtanecık yedım tabakta 3 tane baklava bıtane de degısık bıtatı vardı kucuk baklavayı yedım sadece
Hemennn bakıyorum, bu arada bitki çayı detoks falan yaptığınız bişeyler var mı kızlarO baklava da ne kadar yag ne kadar şeker kalori var biliyo musunboş kaldığında internetten yiyeceklerin tatlılar kalorilerine bak bi ara kuzum araştır yani bilgin olsun ki yerken belki vazgecersin
Belki buuu isyanimmmm bidaha sana yedirmezzzzzz bak isyaaan etttimmmmKizz yazmicaktim ama kul hakkina girmeyim diye yazdim puff herkez yorumlari yiyecek ben torpil yokk.cok haklısınız bu ara zayif curuk elmayim ama bi haftadir sıktım yemedim kg gitmeyince çöktum dun pes etmemeliydim ama yinede etmicen dunku yasadigim pismanliktan sonra pifff.burdaki arkadaslardan ozurdilerim lutfen benim dustum hataya düşmeyin sonu pismanlikkk bidaha kimsenin motivasyonunu etkilemiyecegim bu seferlik affff
Cnm bence sorun yiyecekleri yazman falan değil onları yemiş olman :) sonuçta birisi cikip yapamadım olmadı yedim dediginde diğerleri de aa acaba bende mi basaramicam moduna giriyor çürük elma falan değilsin herkesin artı çıktığı zamanlar oluyo pes etmediğin sürece hiç sorun yok benceKizz yazmicaktim ama kul hakkina girmeyim diye yazdim puff herkez yorumlari yiyecek ben torpil yokk.cok haklısınız bu ara zayif curuk elmayim ama bi haftadir sıktım yemedim kg gitmeyince çöktum dun pes etmemeliydim ama yinede etmicen dunku yasadigim pismanliktan sonra pifff.burdaki arkadaslardan ozurdilerim lutfen benim dustum hataya düşmeyin sonu pismanlikkk bidaha kimsenin motivasyonunu etkilemiyecegim bu seferlik affff
Ben normal yeşil çay içiyorum kuzum başka bişey kullanmıyorum artıkHemennn bakıyorum, bu arada bitki çayı detoks falan yaptığınız bişeyler var mı kızlar
Belki buuu isyanimmmm bidaha sana yedirmezzzzzz bak isyaaan etttimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?