Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aferiiiiin ne guzel yemissssssinnnnnnnnnn
Arti cikmamanla proteinin alakasi yok.
Demekkj erken yedigin icin arti olarak gelmemis sana. Yada bugun aslinda eksi olcakmissin ama yemissin.

Kuzum neler yapmissin öyle keşke taşımış yeseydin yada sadece birinden yeseydin. Çocuklarının karnelerine de çok sevindim :)

Ben susuyorummmmmmmmm artikkkkkkkkkk
Siz burda hergun sunu yedim bunu yedim derken yemeyenlerin cani cekiyo birgun olur ikigun olurrrrrrrr herzaman ayni sorunnn.
Zaten zorlu bi surecc hepinize kizdim suann

Kizz yazmicaktim ama kul hakkina girmeyim diye yazdim puff herkez yorumlari yiyecek ben torpil yokk.cok haklısınız bu ara zayif curuk elmayim ama bi haftadir sıktım yemedim kg gitmeyince çöktum dun pes etmemeliydim ama yinede etmicen dunku yasadigim pismanliktan sonra pifff.burdaki arkadaslardan ozurdilerim lutfen benim dustum hataya düşmeyin sonu pismanlikkk bidaha kimsenin motivasyonunu etkilemiyecegim bu seferlik affff

kız bıtanecık yedım tabakta 3 tane baklava bıtane de degısık bıtatı vardı kucuk baklavayı yedım sadece
O baklava da ne kadar yag ne kadar şeker kalori var biliyo musun boş kaldığında internetten yiyeceklerin tatlılar kalorilerine bak bi ara kuzum araştır yani bilgin olsun ki yerken belki vazgecersin

O baklava da ne kadar yag ne kadar şeker kalori var biliyo musun boş kaldığında internetten yiyeceklerin tatlılar kalorilerine bak bi ara kuzum araştır yani bilgin olsun ki yerken belki vazgecersin
Hemennn bakıyorum, bu arada bitki çayı detoks falan yaptığınız bişeyler var mı kızlar

Belki buuu isyanimmmm bidaha sana yedirmezzzzzz bak isyaaan etttimmmm

Cnm bence sorun yiyecekleri yazman falan değil onları yemiş olman :) sonuçta birisi cikip yapamadım olmadı yedim dediginde diğerleri de aa acaba bende mi basaramicam moduna giriyor çürük elma falan değilsin herkesin artı çıktığı zamanlar oluyo pes etmediğin sürece hiç sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…