Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

K
ızlar benide spor grubuna alabilirsiniz artık Her zaman aktif olmaya çalışacağım malumunuz ipazartesi okuldayım en azından 30dk yürüyüş +10-15 dk ip atlama

Kızlar size bişey danışacağım bi akıl verin belkide herkesin yaşadığı bi sorun bu. Siz de biliyorsunuz ki bizim Türk kültürü bi farklı. Misafire gidiyoruz ikramlar hamur, pasta, böceklerden ibaret. Diyet yapıyorum diyorum '' aaa bak ayıp ne zaman sonra gelmişsin bi kerecikten bi şey olmaz lütfen hatırım için ye! '' gıbi baskılar kuruluyor üzerimizde. Ülkece diyet yapanlara karşıymış gibi bi davranış var herkeste. Kuzenim bile yeri geliyor onun bile kilo problemleri olmasına rağmen beni anlamıyor zorla yedirtiyor. Kınanmış gibi hissediyorum yiyorum. Ne yapacağım beb bunlarla?

Ya canim aynen oyke oluyo ben tamam yerim diyorum cok israr etmiyorlar ondan sonra tabakta oglumun yiycegi seyler varsa ona yediriyorum salata turu varsa ben yiyorum oyle gecistiriyorum

Makarna dolma muz biraz fazla olmus sanki canim bunlar tuvalet sorununuda etkiler gibi geldi bana

Nerde şu kirbaç koleksiyonu bizim şoyle en okkali olanini rica edeyim

K
ızlar benide spor grubuna alabilirsiniz artık Her zaman aktif olmaya çalışacağım malumunuz ipazartesi okuldayım en azından 30dk yürüyüş +10-15 dk ip atlama
Canim sen haftalik mesaj sayisini dolduramadigin için haftaya bi bakicam eğer mesaj sayısını doldurur menülerini düzenli paylasirsan alcak listeye ama paylasmazsan bi hafta daha beklemek zorunda kalcaksin

Tatlım ne olursa olsun yeme bence darilan darilsn bilerek yapiyosalar eğer. Bilmeyen kisilere gidiceksen önceden haber ver diyetteyim hazırlık yapma de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…