- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.841
Bak bildiğin öğün yerine geçiyo bitanesi
Ama canım sarmada çok pirinç yoktu bol kıymalıydı 4 tane yedim bide ama yinede fazla biliyorum, kendime yapıyorum. Kararliyim ama vericemBak bildiğin öğün yerine geçiyo bitanesiah kuzum sen onun yanında bide sarma falan yemissin düşünsene aldığın kaloriyi
İnşallah canım bi daha senden kaçamak istemiyorum He böyle dedim diye yiyip yiyip yazmamazlik yapma sakin :)Ama canım sarmada çok pirinç yoktu bol kıymalıydı 4 tane yedim bide ama yinede fazla biliyorum, kendime yapıyorum. Kararliyim ama vericem
kız yok ben söylemesem tartı söylüyor şekil a'da görüldüğü gibiİnşallah canım bi daha senden kaçamak istemiyorum He böyle dedim diye yiyip yiyip yazmamazlik yapma sakin :)
Insallah canim yaaa gercekten dikkat edince oluyo azim etmek lazim sadeceTebrikleer :) Darısı benimde başıma inşallah :)
Ya canim aynen oyke oluyo ben tamam yerim diyorum cok israr etmiyorlar ondan sonra tabakta oglumun yiycegi seyler varsa ona yediriyorum salata turu varsa ben yiyorum oyle gecistiriyorumKızlar size bişey danışacağım bi akıl verin belkide herkesin yaşadığı bi sorun bu. Siz de biliyorsunuz ki bizim Türk kültürü bi farklı. Misafire gidiyoruz ikramlar hamur, pasta, böceklerden ibaret. Diyet yapıyorum diyorum '' aaa bak ayıp ne zaman sonra gelmişsin bi kerecikten bi şey olmaz lütfen hatırım için ye! '' gıbi baskılar kuruluyor üzerimizde. Ülkece diyet yapanlara karşıymış gibi bi davranış var herkeste. Kuzenim bile yeri geliyor onun bile kilo problemleri olmasına rağmen beni anlamıyor zorla yedirtiyor. Kınanmış gibi hissediyorum yiyorum. Ne yapacağım beb bunlarla?
Dogru Soyluyorsun zaten kodladim kendimi kesinlikle bir catal dahi yemiycenTadımlık al bencede ama yavaş ye aldığın tadımlığıda ve unutmayalım ilk tadını almanla son tadını alman aynı olucak o yüzden bırakabilirsinn :)
Makarna dolma muz biraz fazla olmus sanki canim bunlar tuvalet sorununuda etkiler gibi geldi banaDünkü menüm:
Sabah; kepekli ekmekten tost
Öğlen; Köfteli bi yemek ve fırın makarna
Akşam; tarhana çorbası, fırında tavuk patates, 4 tanede beyaz lahana sarması
Çayın yanındada bi küçük boy baklavaöğleden öncede muz yemiştim bide
suyumu içtim ama kızlar ayıptır söylemesi ben tuvalet sorunu yaşıyorum
kız yok ben söylemesem tartı söylüyor şekil a'da görüldüğü gibi
Nerde şu kirbaç koleksiyonu bizim şoyle en okkali olanini rica edeyimGinaydin kizlar dun cok moralim bozuktu bir yandada sevincliydim cocuklarimin karneneleri superdi.
Dun oturma var hic biyerde yemiyordum hep şikayet ettiler niye yemiyon zaten canimda sikkindi ama orda ağlayan keki gordum banaa bi titreme geldi kendimi zabdedemedim sabah 8 kavalti yaptik ogle sonu saat 2di yedim makarna salatası aglayan kek kucuk puaca yedim, aksamda yemedim ama aparatif gibi biseyler atistirdim fıstık beyaz leblebi gibi cig gabak cekirdek gibi meyva gibi sonra bitki caylar falan soda neym neyse sonu mu batirdim dedim pismalik lar coktu uzerime bide du sizlerin yazilarini okudukca utandim .. kizlar artik biyerlere gittigimde menüleri gordukce sinirleeim oynuyor kan sekerim birden bire düşüyor bende kalkiyorum bir seylerle kendimi oyaliyorum ..
Sabah tartildim baktimki kilo ayni ben sok @SekerPancari71 seninki kesin odem tatlim kizlar ertesi gunun arti cikmamamin sebebini protein diyete bagliyorum test edildi.. noggluyy çok kizmayin cok pismanimm
Canim sen haftalik mesaj sayisini dolduramadigin için haftaya bi bakicam eğer mesaj sayısını doldurur menülerini düzenli paylasirsan alcak listeyeK
ızlar benide spor grubuna alabilirsiniz artık Her zaman aktif olmaya çalışacağım malumunuz ipazartesi okuldayım en azından 30dk yürüyüş +10-15 dk ip atlama
Tatlım ne olursa olsun yeme bence darilan darilsn bilerek yapiyosalar eğer. Bilmeyen kisilere gidiceksen önceden haber ver diyetteyim hazırlık yapma deKızlar size bişey danışacağım bi akıl verin belkide herkesin yaşadığı bi sorun bu. Siz de biliyorsunuz ki bizim Türk kültürü bi farklı. Misafire gidiyoruz ikramlar hamur, pasta, böceklerden ibaret. Diyet yapıyorum diyorum '' aaa bak ayıp ne zaman sonra gelmişsin bi kerecikten bi şey olmaz lütfen hatırım için ye! '' gıbi baskılar kuruluyor üzerimizde. Ülkece diyet yapanlara karşıymış gibi bi davranış var herkeste. Kuzenim bile yeri geliyor onun bile kilo problemleri olmasına rağmen beni anlamıyor zorla yedirtiyor. Kınanmış gibi hissediyorum yiyorum. Ne yapacağım beb bunlarla?
Nerde şu kirbaç koleksiyonu bizim şoyle en okkali olanini rica edeyim
Makarna dolma muz biraz fazla olmus sanki canim bunlar tuvalet sorununuda etkiler gibi geldi bana
Benim minik sağolsun gece boyunca vırvır.sabahın köründe ayaktayız.sinemaya getirdim büyüğü kuzenimin oğluyla beraber ,moana diye bir animasyon gelmiş.beklerken biraz Mısır da yedimGunaydin canimm ne kadar erken kalkmışsıniyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?