- 1 Ağustos 2016
- 121
- 193
- 103
- 27
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.861
Tamam canım bundan sonra düzenli gircem zaten inşallah ☺Canim sen haftalik mesaj sayisini dolduramadigin için haftaya bi bakicam eğer mesaj sayısını doldurur menülerini düzenli paylasirsan alcak listeyeama paylasmazsan bi hafta daha beklemek zorunda kalcaksin
Artık öyle yapcam diyeti geçtim insan nefes almakta bile zorlanıyo mide napsınTatlım ne olursa olsun yeme bence darilan darilsn bilerek yapiyosalar eğer. Bilmeyen kisilere gidiceksen önceden haber ver diyetteyim hazırlık yapma de
Ne yedin kiDün 62 gelen ben bugün 63.1 geldim????? Nedennnnnn??????
Rahatsizmiydi ben kacirdim galiba yada unuttummu gecmis olsun cnmBen annemlerdeydim kızlar bugün geldi anneannemde iyi cok sukur hastaneden eve cikmis 45 dakika sporum var canım @hedef52
Kaçamak sayılabilecek hiçbir şey yemedim kuzum normal diyet menüsü hatta ben yine - bekliyordum şoktayım az uz değil 1.1 kiloNe yedin ki
Ayy ödem oldu heralde kiz bende bu hafta hep diyet yaptim ama gr gitmedi sonrada sinirlendim bir gun cok yedim 1 kilo eklendiKaçamak sayılabilecek hiçbir şey yemedim kuzum normal diyet menüsü hatta ben yine - bekliyordum şoktayım az uz değil 1.1 kilo
Bunun icin cok emek lazm gunun baya b zamani sporla ugrasmak lazm. Ne aletler var neler yapiyolar.
Odem olablr ozaman canini skma cnmKaçamak sayılabilecek hiçbir şey yemedim kuzum normal diyet menüsü hatta ben yine - bekliyordum şoktayım az uz değil 1.1 kilo
Kesinlikle ama evde bile neler yapiyolar kiz biraz fazla zaman lazim sadeceBunun icin cok emek lazm gunun baya b zamani sporla ugrasmak lazm. Ne aletler var neler yapiyolar.
Evde aletsiz flan zayiflanir evet skilasirsinda ama ben kesnlkle bu sekilde olucgaina inanmiormmm bunlar cok sķı spor yapiyola vakit cookkkk r keske bizdede o zaman olsa. Iki spor yapion tepene cikio cocugun yada bsyler karistirio zor ya.Kesinlikle ama evde bile neler yapiyolar kiz biraz fazla zaman lazim sadece
Ayy ödem oldu heralde kiz bende bu hafta hep diyet yaptim ama gr gitmedi sonrada sinirlendim bir gun cok yedim 1 kilo eklendisakin moral bozup yeme daha kotu oluyoo
İnşallah canlarOdem olablr ozaman canini skma cnm
Yaa bi de protein icecegi gibi seylerde kullaniyolar kaslar daha cabuk gelişsin diye bu kadari olmaz belki ama evde de üstüne düşerde devamlilik sağlanırsa cok guzel sonuc aliniyoEvde aletsiz flan zayiflanir evet skilasirsinda ama ben kesnlkle bu sekilde olucgaina inanmiormmm bunlar cok sķı spor yapiyola vakit cookkkk r keske bizdede o zaman olsa. Iki spor yapion tepene cikio cocugun yada bsyler karistirio zor ya.
Yani işte anla @ParteMoralllYaa bi de protein icecegi gibi seylerde kullaniyolar kaslar daha cabuk gelişsin diye bu kadari olmaz belki ama evde de üstüne düşerde devamlilik sağlanırsa cok guzel sonuc aliniyo
Hahh anladiii edan iste
Aaa yok canm biz senı bılıyoruz sen hiç sevmezsin övünmeyiiiHahh anladiii edan isteovmiyim diyom olmiyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?