Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim sen haftalik mesaj sayisini dolduramadigin için haftaya bi bakicam eğer mesaj sayısını doldurur menülerini düzenli paylasirsan alcak listeye ama paylasmazsan bi hafta daha beklemek zorunda kalcaksin
Tamam canım bundan sonra düzenli gircem zaten inşallah ☺

Kaçamak sayılabilecek hiçbir şey yemedim kuzum normal diyet menüsü hatta ben yine - bekliyordum şoktayım az uz değil 1.1 kilo
Ayy ödem oldu heralde kiz bende bu hafta hep diyet yaptim ama gr gitmedi sonrada sinirlendim bir gun cok yedim 1 kilo eklendi sakin moral bozup yemedaha kotu oluyoo

Kesinlikle ama evde bile neler yapiyolar kiz biraz fazla zaman lazim sadece
Evde aletsiz flan zayiflanir evet skilasirsinda ama ben kesnlkle bu sekilde olucgaina inanmiormmm bunlar cok sķı spor yapiyola vakit cookkkk r keske bizdede o zaman olsa. Iki spor yapion tepene cikio cocugun yada bsyler karistirio zor ya.

Evde aletsiz flan zayiflanir evet skilasirsinda ama ben kesnlkle bu sekilde olucgaina inanmiormmm bunlar cok sķı spor yapiyola vakit cookkkk r keske bizdede o zaman olsa. Iki spor yapion tepene cikio cocugun yada bsyler karistirio zor ya.
Yaa bi de protein icecegi gibi seylerde kullaniyolar kaslar daha cabuk gelişsin diye bu kadari olmaz belki ama evde de üstüne düşerde devamlilik sağlanırsa cok guzel sonuc aliniyo

Yaa bi de protein icecegi gibi seylerde kullaniyolar kaslar daha cabuk gelişsin diye bu kadari olmaz belki ama evde de üstüne düşerde devamlilik sağlanırsa cok guzel sonuc aliniyo
Yani işte anla @ParteMoralll diyor ki ben de sonuç alıyom ben de inceyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…