- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.881
Evet cnmmm aynen oyleee. Keske direk dogustan sporla ugrassaydik boyle dertlerimiz olmazdiYaa bi de protein icecegi gibi seylerde kullaniyolar kaslar daha cabuk gelişsin diye bu kadari olmaz belki ama evde de üstüne düşerde devamlilik sağlanırsa cok guzel sonuc aliniyo
cnm ben inceligi demiyorum zaten kasli cok fit vuxudlari varys goruyoruz gunun yarisi agir spor yapiyolar. Yoksa benim panpikim tabi ki zayif.
Anladım kuzum şaka ypym işte uğraşmayı seviyomcnm ben inceligi demiyorum zaten kasli cok fit vuxudlari varys goruyoruz gunun yarisi agir spor yapiyolar. Yoksa benim panpikim tabi ki zayif.
Sen beni niye adamdan saymıyon kız ben burdyımKimseleeer yook menumu paylasayim yemegimi yiyorummm
●Sabah
2 haslanmis yumurta, peynir,salatalik,zeytin,fume
●Aksam
Dunden kalan az sote, fasulye kavurmasi bir tabak, Yulafciklarim, ayran
2lt su
27dk jillian
100 ip atlama
Anladım kuzum şaka ypym işte uğraşmayı seviyom
tesekkur ederim cinimmmSen beni niye adamdan saymıyon kız ben burdyımMenün güzel ama doydun mu canısı öğle falan hiç yok
Spora da baslamişizKimseleeer yook menumu paylasayim yemegimi yiyorummm
●Sabah
●Aksam
2lt su
27dk jillian
100 ip atlama
Beni mi dövicin kız hep dövüyonugrasirsan biliysinnn
tesekkur ederim cinimmmvalla okadar doydum ki karnim sisti porsiyonlarm cok cnm oyuzden acikmiyorum. Oglen genelde yapmam ben midemi zorliyamam
Senin yazini simdi gordummmm yimek yiyodum simdi mutfakkkk
Harika canimKimseleeer yook menumu paylasayim yemegimi yiyorummm
●Sabah
●Aksam
2lt su
27dk jillian
100 ip atlama
sonra gece saldırmayasın yemeğe.bence normal bir yemek ye süt yerineMenüde çok az bugün
Sabah: 2 dilim ekmek yumurta zeytin peynir azar azar
Başka bişi yemedim cunku küçük bi dilim pasta yedim eve gidincede bi bardak süt içerim sonrası yeşil çay falan
Bugün eşim fırından simit almıştı ailecek kahvaltı yaptık o yüzden haftasonu kahvaltısı oldu.1/2 simit 2dlm ekmek yerine geçiyor bu arada.mangodaki indirimden small beden bluz ve çoook istediğim siyah bir tulum vardı onu aldım.hemi de smaaaaaall
Ne guzel tebrik ediyorum seni ben de bi medeum a ineydimBugün eşim fırından simit almıştı ailecek kahvaltı yaptık o yüzden haftasonu kahvaltısı oldu.1/2 simit 2dlm ekmek yerine geçiyor bu arada.mangodaki indirimden small beden bluz ve çoook istediğim siyah bir tulum vardı onu aldım.hemi de smaaaaaall
Disarda olmaana gore cok da fena bi menu olmamisSabah: 3 lokma sucuklu yumurta,1/2 simit,peynir,domates,salatalık,zeytin
Ara:1kare bitter,kivi,mandalina
Ara:bir avuç patlamış mısır,çok az leblebi
Akşam:fırında balık,salata
Tüm öğleden sonra avmde dolaştım spor olarak
Yok kuzum midem kötü oldu pastadan bişey yiyebilcemi sanmıyorumHarika canim
sonra gece saldırmayasın yemeğe.bence normal bir yemek ye süt yerine
Bütün gün gezdiğine göre simit erimistir güzel menu Kuzum :)Sabah: 3 lokma sucuklu yumurta,1/2 simit,peynir,domates,salatalık,zeytin
Ara:1kare bitter,kivi,mandalina
Ara:bir avuç patlamış mısır,çok az leblebi
Akşam:fırında balık,salata
Tüm öğleden sonra avmde dolaştım spor olarak
Zaman buldugum zamanlar yapicam cnm insallahSpora da baslamişiz
Beni mi dövicin kız hep dövüyonben anlamam hıh ben burdaydım sen beni görmediinnnn
ahhh simiittt cok severimmmBugün eşim fırından simit almıştı ailecek kahvaltı yaptık o yüzden haftasonu kahvaltısı oldu.1/2 simit 2dlm ekmek yerine geçiyor bu arada.mangodaki indirimden small beden bluz ve çoook istediğim siyah bir tulum vardı onu aldım.hemi de smaaaaaall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?