- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.901
Biz hala small alıp kendimize hedef olarak dolapta tutalimBugün eşim fırından simit almıştı ailecek kahvaltı yaptık o yüzden haftasonu kahvaltısı oldu.1/2 simit 2dlm ekmek yerine geçiyor bu arada.mangodaki indirimden small beden bluz ve çoook istediğim siyah bir tulum vardı onu aldım.hemi de smaaaaaall
Sen iyi alıştın bu kerevize21.01.2017 menum
Sabah
Mantarli yumurta yagsiz
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dl tb ekmegi
Oglen
3 kasik yulaf ezmesi +bir bardak sut
Yarim elma
Ara bir kase salata
Aksam
Zeytinyagli kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 litre
Ya yaptim yemegi esimde daha bugun geldi bir tek ben ye ye bitmediSen iyi alıştın bu kerevizebeğendim canım:)
Noldukine
Bizde de vardı bende yapayım bari portakalli çok güzel oluyoYa yaptim yemegi esimde daha bugun geldi bir tek ben ye ye bitmedi
Evet bende portakalli zeytinyagli yaparim kisik ateste kendi kendine piser hafifde iliyinca mis gibiBizde de vardı bende yapayım bari portakalli çok güzel oluyo
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun21.01.2017 menum
Sabah
Mantarli yumurta yagsiz
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dl tb ekmegi
Oglen
3 kasik yulaf ezmesi +bir bardak sut
Yarim elma
Ara bir kase salata
Aksam
Zeytinyagli kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 litre
hatta bazen xsmall bile oluyor artık nasıl sıkılaşmışsam.çok güzel bir duygu.medium beden görünce kesin bol olur deyip denemiyorum bile.bir de artık bol gelen her kıyafetimi etrafa veriyorum.eskiden saklardım birgün geri kilo alırsam diye.2.yi de doğurunca artık bol kıyafet bulundurmak istemiyorum ki kiloma daha bir dikkat edeyim, nasıl olsa büyük beden var deyip salmayimZaman buldugum zamanlar yapicam cnm insallah
gormedimmmm
ahhh simiittt cok severimmmhele yazin taze domates salatalik peynir guzel bir pazar kahvaltisi ailecek yazin yerim artik afiyet olsun balim
Mangoya yarin bende ugrayayim yoksa dhaa cok zayiflayincami ugrasam
en fazla ust alabilirim oda M bedenimm zati salas ustler de S beden bende bakayim
Ama en iyisi pantln almamk 60 olunca bekliyim bi kac ay.
Ay ne guzel tamamen smll olmussun
Cok guzelll cnmmm senin adina sevndmmmÇok güzel bir menü olmuş afiyet olsun
hatta bazen xsmall bile oluyor artık nasıl sıkılaşmışsam.çok güzel bir duygu.medium beden görünce kesin bol olur deyip denemiyorum bile.bir de artık bol gelen her kıyafetimi etrafa veriyorum.eskiden saklardım birgün geri kilo alırsam diye.2.yi de doğurunca artık bol kıyafet bulundurmak istemiyorum ki kiloma daha bir dikkat edeyim, nasıl olsa büyük beden var deyip salmayim
Kimseleeer yook menumu paylasayim yemegimi yiyorummm
●Sabah
2 haslanmis yumurta, peynir,salatalik,zeytin,fume
●Aksam
Dunden kalan az sote, fasulye kavurmasi bir tabak, Yulafciklarim, ayran
2lt su
27dk jillian
100 ip atlama
Atarim canm bi araKiz su yulafciklarin fotosunu bi at cohh merak ediyorum bizim gorumcenin lafi neeşeel o gi.. :) menun gayet iyi..
Ne kadar sürede verdin ? Mesela ilk ayında kaç kilon gittiTeşekkürler canim yavas yavas verdim kilolalarimi şükür gitti hepsi darisi senin basina canim
Seni gidi seniii sabah yedin benden fircayi bak aklin basina gelmisDur bide men yaziyim dedim msj a bakale dieesizi gidi mirahlilar sizi
Çok tatlısın ya okurken gülümsemeden kendimi alamadım :) Nasıl hissettiğini anlıyorum emin ol.Bundan 5 sene önce ocak ayında 86 kiloyken diyete girmistim haziranda 17 kg gitmişti.O zamanlarımda bahçede ailecek mangal yapıyorlardı.En sevdiğimde sucuktur...Mangal sucuk böyle bir lezzet olamaz.Ama nasıl bir psikoloji içindeysem o zamanlar yememiştim ve ağlayarak yememiştim.Hırsımdan inadımdan.Kendime kızgınlığımdan böylesine mükemmel bir tattan mahrum kalmak zorunda olmamdan.Bir ısırık alıp bırakma kabiliyetine sahip değildim ya hep ya hiçti...Sonra zaten kendimi kaybettim ve 100 kg oldum sonunda.Şimdi tekrar düzene gireceğim inşallah :) Sana şunu söyleyeyim kısacası,YENİLME.kendine yenilme ne kadar güzel kilo vermişsin.Açık verme..Ben yapabileceğine inanıyorum:)Ginaydin kizlar dun cok moralim bozuktu bir yandada sevincliydim cocuklarimin karneneleri superdi.
Dun oturma var hic biyerde yemiyordum hep şikayet ettiler niye yemiyon zaten canimda sikkindi ama orda ağlayan keki gordum banaa bi titreme geldi kendimi zabdedemedim sabah 8 kavalti yaptik ogle sonu saat 2di yedim makarna salatası aglayan kek kucuk puaca yedim, aksamda yemedim ama aparatif gibi biseyler atistirdim fıstık beyaz leblebi gibi cig gabak cekirdek gibi meyva gibi sonra bitki caylar falan soda neym neyse sonu mu batirdim dedim pismalik lar coktu uzerime bide du sizlerin yazilarini okudukca utandim .. kizlar artik biyerlere gittigimde menüleri gordukce sinirleeim oynuyor kan sekerim birden bire düşüyor bende kalkiyorum bir seylerle kendimi oyaliyorum ..
Sabah tartildim baktimki kilo ayni ben sok @SekerPancari71 seninki kesin odem tatlim kizlar ertesi gunun arti cikmamamin sebebini protein diyete bagliyorum test edildi.. noggluyy çok kizmayin cok pismanimm
Evet elimden geleni yapacağım 24.de bitiyor sınavlarım düzene oturduğumda her şey daha kolay olacak :)Canim menu iyi ama akşam yetersiz olmuş sanki He bide sınavlar bittikten sonra uyku düzenini ayarla olur mu gece uyuma gündüz uyuma olmaz öyle
Çok fazlada kilon yok aslında bu sebeple yavaş vereceksindir kalıcı olması için.Süreyi uzatırsın fazlaca kaçamak yaparak bence milat koyma bu olaya :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?