Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz hala small alıp kendimize hedef olarak dolapta tutalim hakettin sen kuzum giy tabi

21.01.2017 menum
Sabah
Mantarli yumurta yagsiz
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dl tb ekmegi
Oglen
3 kasik yulaf ezmesi +bir bardak sut
Yarim elma
Ara bir kase salata
Aksam
Zeytinyagli kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 litre
Sen iyi alıştın bu kerevize beğendim canım:)

21.01.2017 menum
Sabah
Mantarli yumurta yagsiz
3 zeytin
1 tatli kasigi tulum peyniri
1 dl tb ekmegi
Oglen
3 kasik yulaf ezmesi +bir bardak sut
Yarim elma
Ara bir kase salata
Aksam
Zeytinyagli kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 litre
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun
hatta bazen xsmall bile oluyor artık nasıl sıkılaşmışsam.çok güzel bir duygu.medium beden görünce kesin bol olur deyip denemiyorum bile.bir de artık bol gelen her kıyafetimi etrafa veriyorum.eskiden saklardım birgün geri kilo alırsam diye.2.yi de doğurunca artık bol kıyafet bulundurmak istemiyorum ki kiloma daha bir dikkat edeyim, nasıl olsa büyük beden var deyip salmayim

Cok guzelll cnmmm senin adina sevndmmmben ilk hedefim zayiflarken L kiyafrtlerike grmekti simdi bosbol ama vermeye kiyamiorm kiiiii bide bidaha aslaaa 88 olmak istemiorm onun icin saklamiorm ne blim 2. Cocukta fln olur hamileyken

Kimseleeer yook menumu paylasayim yemegimi yiyorummm

●Sabah
2 haslanmis yumurta, peynir,salatalik,zeytin,fume
●Aksam
Dunden kalan az sote, fasulye kavurmasi bir tabak, Yulafciklarim, ayran
2lt su
27dk jillian
100 ip atlama

Kiz su yulafciklarin fotosunu bi at cohh merak ediyorum bizim gorumcenin lafi neeşeel o gi.. :) menun gayet iyi..

Iy geceler kizlar bugun evde tadilat vardi ugrayamadim sonra misafirlrr geldi derken yeni yarim saat oldu gideli
Sabah ;zeytin peynir et kavurmasi bi tk marmelat
Aksam.bir kase kuru fasulye bi bardak salgam küçük kase salata bir kase erik komposto sekersiz
Saat 22 :00 da osmanli turk kahve bol şekersiz cayy
Bugun kacamak yok misafire cok sey hazırladim yemedim ve midem çok kotu usutmusum..

Çok tatlısın ya okurken gülümsemeden kendimi alamadım :) Nasıl hissettiğini anlıyorum emin ol.Bundan 5 sene önce ocak ayında 86 kiloyken diyete girmistim haziranda 17 kg gitmişti.O zamanlarımda bahçede ailecek mangal yapıyorlardı.En sevdiğimde sucuktur...Mangal sucuk böyle bir lezzet olamaz.Ama nasıl bir psikoloji içindeysem o zamanlar yememiştim ve ağlayarak yememiştim.Hırsımdan inadımdan.Kendime kızgınlığımdan böylesine mükemmel bir tattan mahrum kalmak zorunda olmamdan.Bir ısırık alıp bırakma kabiliyetine sahip değildim ya hep ya hiçti...Sonra zaten kendimi kaybettim ve 100 kg oldum sonunda.Şimdi tekrar düzene gireceğim inşallah :) Sana şunu söyleyeyim kısacası,YENİLME.kendine yenilme ne kadar güzel kilo vermişsin.Açık verme..Ben yapabileceğine inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…