- 19 Ocak 2017
- 84
- 147
- 8
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.921
Bende o kadar kilo olmasına rağmen asla baklava şerbetli tatlı yemem biliyor musun
Yiyormuşsun gibi yap bence,biri sana sorduğunda da "yedim yedim devam edeceğim yavaş yiyorum" gibi şeyler söyleyebilirsin.Çok biliyo ordaki kadınlar gizli düşmanların onlar senin.Karşı kooyyKızlar size bişey danışacağım bi akıl verin belkide herkesin yaşadığı bi sorun bu. Siz de biliyorsunuz ki bizim Türk kültürü bi farklı. Misafire gidiyoruz ikramlar hamur, pasta, böceklerden ibaret. Diyet yapıyorum diyorum '' aaa bak ayıp ne zaman sonra gelmişsin bi kerecikten bi şey olmaz lütfen hatırım için ye! '' gıbi baskılar kuruluyor üzerimizde. Ülkece diyet yapanlara karşıymış gibi bi davranış var herkeste. Kuzenim bile yeri geliyor onun bile kilo problemleri olmasına rağmen beni anlamıyor zorla yedirtiyor. Kınanmış gibi hissediyorum yiyorum. Ne yapacağım beb bunlarla?
Iyi geceler kizlar..
Gecmisi okudum geldim ve gordum kimsecikler beni mirak etmemiss
Sabah kahvalti yaptim gun vardi gune katildim maalesefkendimi hamur isi yedirmeye zorlayan hanimlardan kurtarabildigim kadar kurtaedim ve bence cok guzel irademe sahip ciktim
Menum
Sabah
Lor peynirli sahanda yumurta 1 adet.
Klas kahvaltiliklar
1.5 dilim ekmek
Ara
1 kivi
oglen
1 servis kasigi patates salatasi bol mallu
Ceyrek dilim su borege
2 dilim krep
1 dilim aglayan kek
Yarim dilim kurabiye
eve geldim baska hic bir sey yemedimm
yesil cay ictim
Bugyn eve cok gec geldigim icin spor yapamadim.
Teşekkür ederimmm, 101,7 değilim artık 99.9 olmuşum.2 haftalık bir hedef belirledim 95e inmeliyim.Yerleşmemiş kilo olduğundan ne kadar çabuk atarsam o kdar iyi olur :)
2.5 lt su ictim cnmmmSabah güzel başlamış menüde öğleden sonra...Başka bir şey yemeyip dengelemen iyi olmuş bol bol su içmelisin böyle durumlarda:)
Evet gececiyim vallahi uyku düzen problemi malummm
Teşekkür ederimmm, 101,7 değilim artık 99.9 olmuşum.2 haftalık bir hedef belirledim 95e inmeliyim.Yerleşmemiş kilo olduğundan ne kadar çabuk atarsam o kdar iyi olur :)
Bende de su içme problemi var çok zor içiyorum suyu 3 lt içmem şart benim ama 2yi zorluyorum biranda vücudum hazırlanamadı sanırım sağlıklı yaşama alışık değil :)2.5 lt su ictim cnmmm
Bende de uyku pro lem hep gec uyuyooorummmi geceler cnmmmm
Brawooo harikaaa cok tebrik ediyorum...
Ben saklamıştım.2.ye hamile kalmadan kilo vermiştim.hamilelikte malesef yine aldım.büyük kıyafetlerimin hepsini tekrar giydim hem hamileyken hem lohusalık döneminde.3.çocuğu düşünmediğim için şimdi teker teker her bol geleni veriyorum ki onlara güvenmeyim işi sıkı tutayımCok guzelll cnmmm senin adina sevndmmmben ilk hedefim zayiflarken L kiyafrtlerike grmekti simdi bosbol ama vermeye kiyamiorm kiiiii bide bidaha aslaaa 88 olmak istemiorm onun icin saklamiorm ne blim 2. Cocukta fln olur hamileyken
Bu benim 2. Diyet maceram .ilkinde 25 kg verip 2.bebeğime hamile kaldım.doğum geçen yıl ocak ayında oldu 83 civarıydım Doğuma girerken.oğlum 20 günlüktü abur cubur pasta börek çöreği keserek ve yürüyüş yaparak başladım.bu sırada 77 civarıydım sanırım.o aralar kullandığım tartı simboydu ve şimdikinden 3kg eksik tartıyordu o yüzden şimdi 3kg ekleyerek söylüyorum sana.taki 66 olduğuma inandığımda Yen'i tartı aldım ve ne göreyim aslında 69 muşum
Az daha menümü paylaşmayı unutuyordum,
Sabah,
2 yumurta
1dilim tam buğday ekmeği
Öğlen,
4,5 çeri domatesi
kırmızı biber
4 zeytin
1 dilimtam buğday ekmeği (BİLİYORUM ÖĞLEN KAHVALTI GİBİ OLDU)
Ara,
nesfit bir gofret çıkarmıs çilekli birsey mısırgevrekli hafif baya
Akşam
4 adet köfte
yarım haslanmıs patates
101.7 den 99.9 a düştüm
Suya limon tarcin nane veya salatalik turu seyler eklegip deneyebilirsin cnm cok guzel oluyorBende de su içme problemi var çok zor içiyorum suyu 3 lt içmem şart benim ama 2yi zorluyorum biranda vücudum hazırlanamadı sanırım sağlıklı yaşama alışık değil :)
Günaydın canımGunaydin pampikler
Gunaydin pampikler
Gunaydin beybilerHerkese mutlu pazarlar
Anladim canim.ben de ayni siralar dogum yaptim ilk bebegim benim biraz cahilligime geldi sutum azdi herkez onu ye bunu ye dogurmamis gibi ayni kiloya geldim insallah eski haline donücem burda seninde azmini tebrik ediyorumBu benim 2. Diyet maceram .ilkinde 25 kg verip 2.bebeğime hamile kaldım.doğum geçen yıl ocak ayında oldu 83 civarıydım Doğuma girerken.oğlum 20 günlüktü abur cubur pasta börek çöreği keserek ve yürüyüş yaparak başladım.bu sırada 77 civarıydım sanırım.o aralar kullandığım tartı simboydu ve şimdikinden 3kg eksik tartıyordu o yüzden şimdi 3kg ekleyerek söylüyorum sana.taki 66 olduğuma inandığımda Yen'i tartı aldım ve ne göreyim aslında 69 muşumneyse buraya başladığımda galiba 77-78 dim.haziran ayında ev taşırken 67.2 ile burdan ayrıldım.yazın kilom sabitti.sonra tekrar buraya başladım ama hangi aydı hatırlamıyorum.totalde 1yıl oldu
Gunaydin tatlisGunaydin hepinizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?