- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #175.941
Seni gidi seniii sabah yedin benden fircayi bak aklin basina gelmis
Sağol tatlım ameliyat Anneannem ameliyat oldu onun yanındaydı demiştin geçmiş olsun diyeRahatsizmiydi ben kacirdim galiba yada unuttummu gecmis olsun cnm
Hoş geldin canım Benim taktigimde o yemiyorum dedikçe göze batıyor yiyorum diyorum çok az yiyirumYiyormuşsun gibi yap bence,biri sana sorduğunda da "yedim yedim devam edeceğim yavaş yiyorum" gibi şeyler söyleyebilirsin.Çok biliyo ordaki kadınlar gizli düşmanların onlar senin.Karşı kooyy
Tebrik ederim canım maşallahBu benim 2. Diyet maceram .ilkinde 25 kg verip 2.bebeğime hamile kaldım.doğum geçen yıl ocak ayında oldu 83 civarıydım Doğuma girerken.oğlum 20 günlüktü abur cubur pasta börek çöreği keserek ve yürüyüş yaparak başladım.bu sırada 77 civarıydım sanırım.o aralar kullandığım tartı simboydu ve şimdikinden 3kg eksik tartıyordu o yüzden şimdi 3kg ekleyerek söylüyorum sana.taki 66 olduğuma inandığımda Yen'i tartı aldım ve ne göreyim aslında 69 muşumneyse buraya başladığımda galiba 77-78 dim.haziran ayında ev taşırken 67.2 ile burdan ayrıldım.yazın kilom sabitti.sonra tekrar buraya başladım ama hangi aydı hatırlamıyorum.totalde 1yıl oldu
Canim cok güzel bayıldım :) maşallah sana ne güzel kilo vermissinBu benim 2. Diyet maceram .ilkinde 25 kg verip 2.bebeğime hamile kaldım.doğum geçen yıl ocak ayında oldu 83 civarıydım Doğuma girerken.oğlum 20 günlüktü abur cubur pasta börek çöreği keserek ve yürüyüş yaparak başladım.bu sırada 77 civarıydım sanırım.o aralar kullandığım tartı simboydu ve şimdikinden 3kg eksik tartıyordu o yüzden şimdi 3kg ekleyerek söylüyorum sana.taki 66 olduğuma inandığımda Yen'i tartı aldım ve ne göreyim aslında 69 muşumneyse buraya başladığımda galiba 77-78 dim.haziran ayında ev taşırken 67.2 ile burdan ayrıldım.yazın kilom sabitti.sonra tekrar buraya başladım ama hangi aydı hatırlamıyorum.totalde 1yıl oldu
Hayirdir goz kirpiysinGunaydin tatlis
bende seni seviyemmmmHe hee hee hee heebunlar pisikolojilerim benimm taamm supersin tohatlamada yemegin acisi gidiy ama tohatinn amann niyse ben seni cohh seviyem
55 kiloyum ya ondanHayirdir goz kirpiysin
bende seni seviyemmmm
pufff kizicam artikkkkk 55 oldunnn55 kiloyum ya ondanbir zamanlar zayif ve cılız bir kiz vardi 51 kiloydu ve mutluydu
Benim 5 günüm vağ dahaa
Haklisin panpisss tamam artik bozmak yok mart başı 50 olucampufff kizicam artikkkkk 55 oldunnnnerde benim panpisimmmmm
Bnm 3 hafta gectiydiBenim 5 günüm vağ dahaaama bu hafta ümitliyim kendimden
Cuma kaçtım cuma kiz 55.2 degil mi hala ayniyimBnm 3 hafta gectiydi
Kuzu senin kilonu cuma olanı aldiydim 55 mi olcak
Hadi yarından itibaren diyet foreverCuma kaçtım cuma kiz 55.2 degil mi hala ayniyim
Günaydın caniimmGünaydın kızlarr mutlu pazarlarrr
Bence senin kilo değil kas oluşuyor vücudundaAyy ama ablam kardeslerim falan bacaklarin kalçan taş olmus naptin sen dedilerayhh didim her zamanki halii yapttigim sporlari gosterdim tabi o kadar fesat degelim kilo aldim diye kendimi övmivem mi sandiniz
Sana acimicamHaklisin panpisss tamam artik bozmak yok mart başı 50 olucam
Ayy ama ablam kardeslerim falan bacaklarin kalçan taş olmus naptin sen dedilerayhh didim her zamanki halii yapttigim sporlari gosterdim tabi o kadar fesat degelim kilo aldim diye kendimi övmivem mi sandiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?