Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 5 yıl çocuk düşünmüyorum madden Manen fiziken çöktüm
Valla dışarda pek çeşit olmuyo hep abuk cubur en iyisi yapmissin kuzum
aslinda izgara yerdim ama yne bsyler cekicekti cnmmm aman hep yiyoz yemiyim biyerim eksilmez dedim
Oyle deme kizz bebik candin bak bizzzee cocuk demedenn yaz kis gezioz

aslinda izgara yerdim ama yne bsyler cekicekti cnmmm aman hep yiyoz yemiyim biyerim eksilmez dedim
Ben yediğim de tatlı ister misiniz diye soruyorlar eh yiyelim bari diyo insanda ay ben gezemem inan ki ama allah yokluğunu aratmsn evde otururuz biz bebemle

Afiyet olsun canım.ben pazar kahvaltılarına pek karışmıyorum çünkü çok keyifli oluyor ailecek.sonrasında zaten dikkat etmişsin spor yapmışsın
aynen canim pazar kahvaltisi bambaskaaa sporumuda yaptim erken erken cok mutlu oldummm cok iyi oldu

Ben bebisli olup gezenlere cok hayran oluyomm bence ozel yetenekleri vaaaa
Ben senin menulere bayiliyorummmmmm

Wuu spor çok iyi
Sabah Pazar kahvaltısı olmuş ama menu de çok iyi pazar a göre

Bugün Mersin'e bebek hayırlamaya gittik.eşim kahvaltı için yine gitti simit aldı sıcacıktı alma dedim 1tane al dedim kendine göre.yine gitmiş 2tane almış.benim zayıf noktam simittir malesef.mersinde deniz kenarında yürüyüş yaptık iyi geldi.sonra da Hatay yemekleri yapan bir yere götürdü çok ünlüymüş tavuğu mecburen yedim.ama gelince extra spor yaptım.hatta yine bir yere uğradı triliçesi çok iyiymiş allahtan kalmamış alamadı.ondan önce kerebiç (Mersin'e özgü bir tatlı) alayımmı dedi.hayır dedim.bilerek mi yapıyor anlamadım ki

Baya seni yemeğe götürmüş o kuzum ama iyi Dayanmissin tebrik ediyorum

Yemiştim ben onu çooook lezzetli özel bir peynir ve tereyağıyla yapılıyor Mısır unuyla birlikte.dışarda yemiştim çok eskiden
taa kendisi cnmmm

Ayy iradene hayran kaldimmm
Triliceeeee bayilirimmmmm

Regl olcammm deliriyommm tatliyaaa

Spor olarak ne yapiyorsun peki

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.benim de sevgilim her çıkmamıza devamlı böyle abur cubur tatlı matlı yiyelim diyor. yemeyince de kızıyor kendi yediriyor zorla. ama şimdi biz de eskiden hep yediğimiz için bir güncükten ne olacak canın çeker mantığıyla alıyorlar.iyiliğimizi düşünüp kötülük yapmış oluyorlar aslında ama boşver biz azimli olduktan sonra

22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi

Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus

Ben seni çözdüm kuzum yemekle ilgili herseye bayılıyosn bayilsakta yemiyoruz niye çünkü cıssss ooooo
Yasasssinnnn yemekkk yemekkkkkk
ahhh ben bir yiyip kilo alamayan cins olcadimmmm kiii
22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi

Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus

Guzel cnmm

Spor olarak ne yapiyorsun peki
İlk zamanlar sadece yürüyüştü.sonra internetten fitness videoları bulup yaptım kondisyon dereceme göre ama eskiden de çok yapardım zaten alışığım ben.hatta sadece diyetle hayatta kilo veremem ben.bünye alışmış spora.zamanla fitnessblender yapmaya başladım çok seviyorum onların videolarını

munter le sen bu kuymaga cok alistiniz ama lezzeti kadar kaloriside fenaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…