- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.001
Diger adi muhlama canim.Kuymak nedir ? Ben ilk defa burda duydum da
Oy beybi bence dene çok güzel oluyo mısır unuyla yapılıyor diğer adı mihlama mi neydiKuymak nedir ? Ben ilk defa burda duydum da
aslinda izgara yerdim ama yne bsyler cekicekti cnmmm aman hep yiyoz yemiyim biyerim eksilmez dedim3 5 yıl çocuk düşünmüyorummadden Manen fiziken çöktüm
Valla dışarda pek çeşit olmuyo hep abuk cubur en iyisi yapmissin kuzum
Yemiştim ben onu çooook lezzetli özel bir peynir ve tereyağıyla yapılıyor Mısır unuyla birlikte.dışarda yemiştim çok eskidenOy beybi bence dene çok güzel oluyo mısır unuyla yapılıyor diğer adı mihlama mi neydi
Ben yediğim de tatlı ister misiniz diye soruyorlar eh yiyelim bari diyo insandaaslinda izgara yerdim ama yne bsyler cekicekti cnmmm aman hep yiyoz yemiyim biyerim eksilmez dedim
Oyle deme kizz bebik candinbak bizzzee cocuk demedenn yaz kis gezioz
aynen canim pazar kahvaltisi bambaskaaa sporumuda yaptim erken erken cok mutlu oldummm cok iyi olduAfiyet olsun canım.ben pazar kahvaltılarına pek karışmıyorum çünkü çok keyifli oluyor ailecek.sonrasında zaten dikkat etmişsin spor yapmışsın
Ben bebisli olup gezenlere cok hayran oluyommaslinda izgara yerdim ama yne bsyler cekicekti cnmmm aman hep yiyoz yemiyim biyerim eksilmez dedim
Oyle deme kizz bebik candinbak bizzzee cocuk demedenn yaz kis gezioz
Ben senin menulere bayiliyorummmmmmSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2simit,1 ısırık tahinli çörek
Araortakal,kurukayısı,ceviz*badem
Akşam:kaşarlı tavuk,salata,1dlm ekmek
30 dk açıkhavada yürüyüş +38 dk fitnessblender
Wuu spor çok iyiSabah: haşl.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,1/2simit,1 ısırık tahinli çörek
Ara: portakal,kurukayısı,ceviz*badem
Akşam:kaşarlı tavuk,salata,1dlm ekmek
30 dk açıkhavada yürüyüş +38 dk fitnessblender
Baya seni yemeğe götürmüş o kuzumBugün Mersin'e bebek hayırlamaya gittik.eşim kahvaltı için yine gitti simit aldı sıcacıktı alma dedim 1tane al dedim kendine göre.yine gitmiş 2tane almış.benim zayıf noktam simittir malesef.mersinde deniz kenarında yürüyüş yaptık iyi geldi.sonra da Hatay yemekleri yapan bir yere götürdü çok ünlüymüş tavuğu mecburen yedim.ama gelince extra spor yaptım.hatta yine bir yere uğradı triliçesi çok iyiymiş allahtan kalmamış alamadı.ondan önce kerebiç (Mersin'e özgü bir tatlı) alayımmı dedi.hayır dedim.bilerek mi yapıyor anlamadım ki
taa kendisi cnmmmYemiştim ben onu çooook lezzetli özel bir peynir ve tereyağıyla yapılıyor Mısır unuyla birlikte.dışarda yemiştim çok eskiden
Bugün Mersin'e bebek hayırlamaya gittik.eşim kahvaltı için yine gitti simit aldı sıcacıktı alma dedim 1tane al dedim kendine göre.yine gitmiş 2tane almış.benim zayıf noktam simittir malesef.mersinde deniz kenarında yürüyüş yaptık iyi geldi.sonra da Hatay yemekleri yapan bir yere götürdü çok ünlüymüş tavuğu mecburen yedim.ama gelince extra spor yaptım.hatta yine bir yere uğradı triliçesi çok iyiymiş allahtan kalmamış alamadı.ondan önce kerebiç (Mersin'e özgü bir tatlı) alayımmı dedi.hayır dedim.bilerek mi yapıyor anlamadım ki
Spor olarak ne yapiyorsun pekiAynen ben de ikincide aynı hatayı yapmadım hemen başladım dikkat etmeye.sabır çok önemli.kısa sürede hızlı vermek değildi amacım.her giden grama şükrederek arada duraklayarak yılmadan devam ettim.en önemlisi hiç aç kalmadım.3ana 2 ara öğün yaptım.ilk günden beri haftanın 5-6 günü spor yaptım
Ben seni çözdüm kuzum yemekle ilgili herseye bayılıyosntaa kendisi cnmmm
Ayy iradene hayran kaldimmm
Triliceeeee bayilirimmmmm
Regl olcammm deliriyommm tatliyaaa
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.benim de sevgilim her çıkmamıza devamlı böyle abur cubur tatlı matlı yiyelim diyor. yemeyince de kızıyor kendi yediriyor zorla. ama şimdi biz de eskiden hep yediğimiz için bir güncükten ne olacak canın çeker mantığıyla alıyorlar.iyiliğimizi düşünüp kötülük yapmış oluyorlar aslındaBugün Mersin'e bebek hayırlamaya gittik.eşim kahvaltı için yine gitti simit aldı sıcacıktı alma dedim 1tane al dedim kendine göre.yine gitmiş 2tane almış.benim zayıf noktam simittir malesef.mersinde deniz kenarında yürüyüş yaptık iyi geldi.sonra da Hatay yemekleri yapan bir yere götürdü çok ünlüymüş tavuğu mecburen yedim.ama gelince extra spor yaptım.hatta yine bir yere uğradı triliçesi çok iyiymiş allahtan kalmamış alamadı.ondan önce kerebiç (Mersin'e özgü bir tatlı) alayımmı dedi.hayır dedim.bilerek mi yapıyor anlamadım ki
Triliçeyi kim sevmez ki.benim de karnım ağrımaya başladı.bu hafta regl olacağımtaa kendisi cnmmm
Ayy iradene hayran kaldimmm
Triliceeeee bayilirimmmmm
Regl olcammm deliriyommm tatliyaaa
Yasasssinnnn yemekkk yemekkkkkkBen seni çözdüm kuzum yemekle ilgili herseye bayılıyosnbayilsakta yemiyoruz niye çünkü cıssss ooooo
22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus
Triliçeyi kim sevmez ki.benim de karnım ağrımaya başladı.bu hafta regl olacağım
İlk zamanlar sadece yürüyüştü.sonra internetten fitness videoları bulup yaptım kondisyon dereceme göre ama eskiden de çok yapardım zaten alışığım ben.hatta sadece diyetle hayatta kilo veremem ben.bünye alışmış spora.zamanla fitnessblender yapmaya başladım çok seviyorum onların videolarınıSpor olarak ne yapiyorsun peki
Sabah: 1 yumurta 3 dilim kizarmis ekmek zeytin çok az da kuymak
Ogle: yeğenim pide yedi ben salatasıyla Ayranı içtim
Aksam: 1 tabak bezelye yemegi 2 kaşık pilav
Spor yok ama çok hareketliydm bugün AVM de gezdik parkta gezdik koştuk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?