- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.021
Yok benimki balıketli olmamı istiyor çok zayıf sevmiyorcanım seni o kadar iyi anlıyorum ki.benim de sevgilim her çıkmamıza devamlı böyle abur cubur tatlı matlı yiyelim diyor. yemeyince de kızıyor kendi yediriyor zorla. ama şimdi biz de eskiden hep yediğimiz için bir güncükten ne olacak canın çeker mantığıyla alıyorlar.iyiliğimizi düşünüp kötülük yapmış oluyorlar aslındaama boşver biz azimli olduktan sonra
Bende sadece yuruyus yapiyorum spor adina ama ip atlamayi planliyorum kilo vermem durunca motive amacliİlk zamanlar sadece yürüyüştü.sonra internetten fitness videoları bulup yaptım kondisyon dereceme göre ama eskiden de çok yapardım zaten alışığım ben.hatta sadece diyetle hayatta kilo veremem ben.bünye alışmış spora.zamanla fitnessblender yapmaya başladım çok seviyorum onların videolarını
Afiyet olsun canım çok güzel.bizim buralarda (adana) pek kereviz kültürü Yok.tadını , nasıl pişirileceğini bilmiyorum22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi
Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus
Oyle deme olunca farkli olurBen yediğim de tatlı ister misiniz diye soruyorlar eh yiyelim bari diyo insandaay ben gezemem inan ki ama allah yokluğunu aratmsn evde otururuz biz bebemle
senin bebis yokmuydu kiz unuttum.aynen canim pazar kahvaltisi bambaskaaa sporumuda yaptim erken erken cok mutlu oldummm cok iyi oldu
Ben bebisli olup gezenlere cok hayran oluyommbence ozel yetenekleri vaaaa
Ben senin menulere bayiliyorummmmmm
Yok öyle bi dünyaYasasssinnnn yemekkk yemekkkkkk
ahhh ben bir yiyip kilo alamayan cins olcadimmmm kiii
Guzel cnmm
Sevmiyoda olabilirrrrr benim esimde cok zayiflari begenmiyo ya i ideal olani guzel diyoYok benimki balıketli olmamı istiyor çok zayıf sevmiyorama bence kıskanıyor
Ay ivit@munter le sen bu kuymaga cok alistiniz ama lezzeti kadar kaloriside fenaa
İkincide daha kolay oluyor hiçbir şeyi sallamıyorsunOyle deme olunca farkli olur
senin bebis yokmuydu kiz unuttum.
Vallaa bende oyle dusunuyodm daha kizim dogali 3 4 aylikken 7 gun tatile cikmistikplajda ilgi odagi olmustu butun yaz gezmistik ayy hic oturamam evde. Gecen senede kucuktu bir mayista bide eylulde yine tatile gittik 1 gun evde zor oturuoz. Ama sonrasi kotu kisinda cocuk alismis skilio bu seferde ayyyy bende simdi ilerde iki cocuklada boyle olurmuyuz diyom ama olur insallah bebislerrr can cannnn
Allah sizlerede nasip etsin insallah. Rabbim saglik sorunu vermesinn hersey olur
Ayy mesaji yeni gordummm tesekkur ederim cnmmm zordu ama oldu.Pazar olmasına rağmen iradene hayran kaldım afiyet olsun
Şuan bu kilonu koru yeter diyor.ben 3 kg daha vermek istiyorumSevmiyoda olabilirrrrr benim esimde cok zayiflari begenmiyo ya i ideal olani guzel diyo
Aynen kız bence de kıskanıyordur tabi gitgide zayıflayıp taş gibi hatun olacan yedirmeye calsıyoYok benimki balıketli olmamı istiyor çok zayıf sevmiyorama bence kıskanıyor
Dimi 1 de sallamayan 2de de sallamazİkincide daha kolay oluyor hiçbir şeyi sallamıyorsun
Diger adi muhlama canim.
Tereyag veya kaymak - misir unu ve kuymaklik peynirr su tuz bu karisim ile yapilan nefis lahvaltilik veya oglen yemek icin yemek ne dersen ekmek bana bana yee kiz yazatken bile canim cektii
Kuymakcilar siziiiiiiOy beybi bence dene çok güzel oluyo mısır unuyla yapılıyor diğer adı mihlama mi neydi
Amin kuzum inşallah olmayanlara da versin evin neşesi onlarOyle deme olunca farkli olur
senin bebis yokmuydu kiz unuttum.
Vallaa bende oyle dusunuyodm daha kizim dogali 3 4 aylikken 7 gun tatile cikmistikplajda ilgi odagi olmustu butun yaz gezmistik ayy hic oturamam evde. Gecen senede kucuktu bir mayista bide eylulde yine tatile gittik 1 gun evde zor oturuoz. Ama sonrasi kotu kisinda cocuk alismis skilio bu seferde ayyyy bende simdi ilerde iki cocuklada boyle olurmuyuz diyom ama olur insallah bebislerrr can cannnn
Allah sizlerede nasip etsin insallah. Rabbim saglik sorunu vermesinn hersey olur
Kactin unuttum ya. Boyun kactii kiz senin eskidik unutyorum bilgileri.Şuan bu kilonu koru yeter diyor.ben 3 kg daha vermek istiyorum
Bende 4 yaş gibi düşünüyorumDimi 1 de sallamayan 2de de sallamazyiihuu cok seviyorz ailecekk napalim hix korkmam cocukla soyle boyle diye. Rahat olmak guzel sey ikinciyi kizim 4 yasindayken planlityor 5 yasinda da dogururm allah nasip ederse. Acelem yok 30 a kadar dusunuyorm sonra belki zor gelir diye kizimda abla olur annesine yardim eder
Bence de öyle kıskanıyoldurAynen kız bence de kıskanıyordur tabi gitgide zayıflayıp taş gibi hatun olacan yedirmeye calsıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?