Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok benimki balıketli olmamı istiyor çok zayıf sevmiyorama bence kıskanıyor

Bende sadece yuruyus yapiyorum spor adina ama ip atlamayi planliyorum kilo vermem durunca motive amacli

22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi

Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus
Afiyet olsun canım çok güzel.bizim buralarda (adana) pek kereviz kültürü Yok.tadını , nasıl pişirileceğini bilmiyorum

Ben yediğim de tatlı ister misiniz diye soruyorlar eh yiyelim bari diyo insanda ay ben gezemem inan ki ama allah yokluğunu aratmsn evde otururuz biz bebemle
Oyle deme olunca farkli olur
aynen canim pazar kahvaltisi bambaskaaa sporumuda yaptim erken erken cok mutlu oldummm cok iyi oldu

Ben bebisli olup gezenlere cok hayran oluyomm bence ozel yetenekleri vaaaa

Ben senin menulere bayiliyorummmmmm
senin bebis yokmuydu kiz unuttum.
Vallaa bende oyle dusunuyodm daha kizim dogali 3 4 aylikken 7 gun tatile cikmistik plajda ilgi odagi olmustu butun yaz gezmistik ayy hic oturamam evde. Gecen senede kucuktu bir mayista bide eylulde yine tatile gittik 1 gun evde zor oturuoz. Ama sonrasi kotu kisinda cocuk alismis skilio bu seferde ayyyy bende simdi ilerde iki cocuklada boyle olurmuyuz diyom ama olur insallah bebislerrr can cannnn
Allah sizlerede nasip etsin insallah. Rabbim saglik sorunu vermesinn hersey olur

İkincide daha kolay oluyor hiçbir şeyi sallamıyorsun

İkincide daha kolay oluyor hiçbir şeyi sallamıyorsun
Dimi 1 de sallamayan 2de de sallamaz yiihuu cok seviyorz ailecekk napalim hix korkmam cocukla soyle boyle diye. Rahat olmak guzel sey ikinciyi kizim 4 yasindayken planlityor 5 yasinda da dogururm allah nasip ederse. Acelem yok 30 a kadar dusunuyorm sonra belki zor gelir diye kizimda abla olur annesine yardim eder

Diger adi muhlama canim.

Tereyag veya kaymak - misir unu ve kuymaklik peynirr su tuz bu karisim ile yapilan nefis lahvaltilik veya oglen yemek icin yemek ne dersen ekmek bana bana yee kiz yazatken bile canim cektii

Oy beybi bence dene çok güzel oluyo mısır unuyla yapılıyor diğer adı mihlama mi neydi
Kuymakcilar siziiiiii

Amin kuzum inşallah olmayanlara da versin evin neşesi onlar

Menum
Sabah 2 tatli kaşığı alıç marmelati, sekersiz nescafe
Kahvalti: 2 kaşik çekilmiş yulaf ezmesi bir yumurta beyaziyla omlet, 1 haşlanmis yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 incecik ve küçük(tatli tabagi kadar) tambugday krebi, 3 kasik yogurt, 1 kivi
Aksam: 1 kase domates çorbası, 1 tabak yumurtali ispanak, yogurt, salata

Spor
35 dk twist shape
30 prisoner squat
30 jump squat
25 diagonal jumpers
25 tick tock lunge
25 lunge with twist
6 Alternating lunges
45 crunches
45 long arm crunches
30 yan karin hareketi
30 karin hareketi

Şuan bu kilonu koru yeter diyor.ben 3 kg daha vermek istiyorum
Kactin unuttum ya. Boyun kactii kiz senin eskidik unutyorum bilgileri.
Mesela ben 57 58 istiyorum ne zayif ne sisman ideal olurm yeter.
3 kg daha ver tabi yenince aliniyo oyuzden ver ki kurtullll

Bende 4 yaş gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…