Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Domates corbasina bayilirrimmmmmmm
Bir de hoyle dene vakalim cnm kilondan ne kadar gidecek
Sen aslinda xayifciksin ve anladigim ladariyla uzun zamandir spor yapiyorsun sende boyle olmamasi gerekmez mi
Ayy haklisin aslinda ama hep maksimum 30 dklik sporlar yaptim biraz dusuruyum bakalim ama bırakmicam çünkü bacaklarimi baya guzellestirdi twist shape kilo vermem bitince biraz daha yukseltirim dkyi

Menüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 1 yumurta kk peynir 1 bardak sut 1cay kasigi bal
Öğlen 6yk taze fasulye 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sekersiz sütlü kahve 10 fındık
Akşam 1.5 kase mercimek çorba 2 yk yoğurt
Su 1litre bile olmadı içmeye calisicam yatana kadar

munter le sen bu kuymaga cok alistiniz ama lezzeti kadar kaloriside fenaa

ewet cnmmm o yuzden 3 kasikcik yidimdi

Aminnn cnmmmmm bnmmm cok aminnnn.
Bizde bebis yokkk istiyoruzzins bakalim ne zamana nasippp olcakkk
Biz iki kisi bile tatilde zorlaniyoruz bebisle cocukla nasil cesaret ediyorlar diyorum hep ama en iyisini yapiyorlar biz balayindayken bir cift vardi senin gibi minicik bebekleriyle gelmislerdi tatile ben boyleydim cok sirindiler ama sevgi dolu bebisliii

Azıcık yemisin kuzu gözüme bi az geldi niyeyse

en guzeli cnm buyuyolar cunku hem onlarada bil bol zaman ayirmis oluyoruz hem ilk okuldan once bebiste azcik buyumus oluyo super zaman
Benim simdiki aklim olsa kizim 2 yasindayken bi daha dogururdum kiz cevremde ornekler var birinci cocuk büyüyünce cok zor oluyo en guzeli ikisinin arasi cok açik olmamasi simdi ben ne zaman düşünürüm bilmiyorum cok kararsizimmmmmmmmmm

Bencede arayı fazla açmamak en iyisi bende öyle düşünüyorum 2 yaşına girince hemen bi tane daha

en guzeli cnm buyuyolar cunku hem onlarada bil bol zaman ayirmis oluyoruz hem ilk okuldan once bebiste azcik buyumus oluyo super zaman
Bende öyle dusunuyorum canım bazilari diyor arayı acma falan diye de ben yok diyorum hem okul da var dışardan universtede okuyorum nasil yetisirim hepsine istemiyorum bende kuzum büyüsün sonra bakarız kısmet artık

Ayy sabahki yediklerini hayal ettim canim cektiiiii çok diyetik olmus ayy ama spor şahane

Bn senin menüyü görmemişim şimdi farkettim gayet göselll spor yine yıkılıyor

Sabah
Iki yumurtadan peynirli omlet
Zeytin,azkasar , salatalik, 1 uzun sosis,1catal acuka

Ara
Kahve

Aksam
Et kavurma , 1 kase domates corbasi
Salata, bir bardak ayran
Suyu tamamlamadim disardaydim tamamlicam
1.5 saat yuruyus.
Afiyet olsun beybi harikaa bugun ikimisde domtika çorbası yapmışık

hepsiii mikemmel.

Ayy haklisin aslinda ama hep maksimum 30 dklik sporlar yaptim biraz dusuruyum bakalim ama bırakmicam çünkü bacaklarimi baya guzellestirdi twist shape kilo vermem bitince biraz daha yukseltirim dkyi

2 lt yapcen suyuuuu taaammmmm miiii menun cok iyi cnmmm

Sabah spor yapinca gerçekten gune enerjik basliyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…