Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tam ben bana da bazıları arayı acma diye yazarken kızların hepsi arayı açmayın demiş sanki size demişim gibi oldu utandım
Ayy kiz önceden bende oyle düşünüyodum kizim küçükken aman bu bi büyüsün de diyodum ama 3 yas iyi aralarinda çünkü bi tanesi buyuyunce benim gozum kesmez ikinciyi sankim simdi bile yetti bi tek kizim bana keske 2 yasindayken dusunseydimaha aklina kurt soktum

Bencede bi alma payı birakilmali
Evt en az iki hahahaah
rahaaat olcaksin sinirlenmiceksin tadini cikaricaksjnnnnn hayat guzeeeeel bebislerle ayri guzel. Ne guzel kucuck degisik yerler goruyoooo insallah sizede nasip olur

Yok ya eger zaman kisitlamasi yoksa gerek yok cocuga haksiizlik oluyo. Cunku birinciyle ilgilenmek gelisimini desteklemek.lazm. simdi bebek olsa ben kizjmla ayni sekilde ilgilenemicem belkide. Ornekleride var aslnda. Ben once kizimla.ilgilenmek istiyorm sonra ikisiyle birden oyuzden mantiklisi 4 yas geliyo.
Bende öyle dusunuyorum canım bazilari diyor arayı acma falan diye de ben yok diyorum hem okul da var dışardan universtede okuyorum nasil yetisirim hepsine istemiyorum bende kuzum büyüsün sonra bakarız kısmet artık
yokyok acelem yok ya kafamda dusundugmde hep mantiklisi bu. Zaten suan hazir da degilim acikcasi o yaglardan yeni kurtuldm az keyfini cikarcam

Acaba benim kiz 4 yasini gectigi icin mi ben oyle düşünüyorum suan evde tek cok sıkılıyo anne kardes yap bana diyo surekli bende acaba dedim 2 3 yasindayken bi tane daha mi dusunseydim ama simdi de ben hazir degilim seneye kizim anaokuluna baslicak zamani bi türlü karar veremiyorum tabi Allah kismet ederse olacak ama ne zaman düşünsek hic karar veremiyorum yaa kafam karışıyo bana kalsa bi tane yeter ama kizim cok istiyooo

Ayy harikasin canim benimde Allah kismet ederse ikinci hamileligimde cok guzel dusuncelerim var bu sefer ayni hatayi yapmicam

Ahh bende rahat olamama problemi varrrr
Maalesef belki cocuk olunca degisir bu huyum cunku cok yipraticiii
Amin cnmm ins. Besbislerimiz olsunnn ins hepimizinnnn

Daha yeni verdik kiloları 2 sene 70 li kilolarla gezdim zevkini cikarayim biraz

Afiyet olsum kuzumm gayet guzel munterle siz kuymaga iyi dadandiniz

Yarin bende kuymak yapacaaaaaammm sabah yirim
yap canim azcik yaparsinnn kilo olmazz

en az 2 tane daha yapcen sen
senin yasin kuccukkkk cok kardes olmak bence cok guzeldirrr

Daha yeni verdik kiloları 2 sene 70 li kilolarla gezdim zevkini cikarayim biraz
Sende haklisin be kuzum

Valla ben ilk okuldayken kardesm kaza olmus :) ve annem cok zorlanmis hep soyluo ilk okuldayken cocuga ilgi lazim.
Oyuzden ben 4 gbi 5 den once dusunuyorm insallah. Kizin hakli yaaa yazikkk kardes lazm

Afiyet olsun canimm cok guzel

22 ocak 2017 menum
Sabah
1 kasik yulaf ezmesi+1 yemek kasigi tulum peynirli yumurta
3 zeytin
Oglen
4 parca cigkofte
2 bardak ayran
Yesillik
Not (lavaşsiz)
Aksam
Zeytimyagli.kereviz
1 dl tb ekmegi

Su 2 yi gecti
Spor 1 saat yuruyus
Afiyet olsun guzel menunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…