Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canimm guzel menun ❤❤

Bence cok hafif guzel bi menu olmus

kızlar bir akrabam ameliyat geçirdi iki gündür köydeydik giremedim siteye kusura bakmayın. diyeti çok az bozdum tartıya sadece 100 gr yansımış hiç yoktan iidir deyip seviniyorum. dün sporumu yapamadım bugün de sadece 15 dakika yapabileceğim malum pzt hazırlıkları.

Geçmiş olsun tatlım kız beninkide oldu benimkide köyde yoksam biz senle tanisiyormuyuz benim Anneannem oldu iyi şimdi eve çıktı

menümü vereyim
kahvaltı
3 dilim ekmek
10 zeytin
1 kaşık salçalı sos
marul
2 kaşık patates salatası
3 kk peynir
öğlen 1 portakal
akşam sütlü nescafe
elma kurusu
buğday kavurması

su
1.5 lt
spor 20 dakika

Sabah fazla olmuş ama ondan sonra bişey yememissin pek afiyet olsun

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
mikemmel
Kactin unuttum ya. Boyun kactii kiz senin eskidik unutyorum bilgileri.
Mesela ben 57 58 istiyorum ne zayif ne sisman ideal olurm yeter.
3 kg daha ver tabi yenince aliniyo oyuzden ver ki kurtullll
63.9 um.boyum 1.60

Geçmiş olsun tatlım kız beninkide oldu benimkide köyde yoksam biz senle tanisiyormuyuz benim Anneannem oldu iyi şimdi eve çıktı
tam filmlik olurdu,
çok sağol canım benim erkek kuzenim rahatsızlandı, annem orada kaldı şimdi artık diyeti nasıl etkileyecek bu durum bakıcam.
Anneannene de geçmiş olsun , Allah tüm hastalara şifa versin

Bencede arayı fazla açmamak en iyisi bende öyle düşünüyorum 2 yaşına girince hemen bi tane daha
Zaten ha deyince olmuyo hamile kaliyim doguruyum birinci cocuk 3 yasini gecmis olur belki 3 e dogru da dusunulebilir 4 yasindayken olmus olur ayy karar vermek cok zor bencee

Amin canım 3 tanede Dayim var ankarada yakinimda ameliyat oldu deyince dedim tanisiyozmu aceba
tam filmlik olurdu,
çok sağol canım benim erkek kuzenim rahatsızlandı, annem orada kaldı şimdi artık diyeti nasıl etkileyecek bu durum bakıcam.
Anneannene de geçmiş olsun , Allah tüm hastalara şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…