Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun canımm şimdi nasıl akraban

gexmus olsnnn cnnmmm

Guzel cnm
Bugday ksvurmadi nasil buseyy

Valla senin menü de harika
Boyumuz ayni cnm smdi senin alt beden smll mu?
evet.kot pantolon 38

Valla ben ilk okuldayken kardesm kaza olmus :) ve annem cok zorlanmis hep soyluo ilk okuldayken cocuga ilgi lazim.
Oyuzden ben 4 gbi 5 den once dusunuyorm insallah. Kizin hakli yaaa yazikkk kardes lazm
Benimki tam ters zaman oldu iste simdi cocuk dusunuyum desem seneye kizim ana okuluna başlicak hemde maddi olarak da hic hazir degiliz bizim cocuk isi kaldi bacim ayy Rabbim dogru zamanda hayırlısını nasip etsin herkese

3 veyaa 4 sen guccuksumnnnn
kiz buyuduklerinde yoldas olcaklar birbirlerine ben cok cocuk severim kendim yapamamis olsamda severimmm benim 4 cocugum olsun isterdimmm

Ayy anneler cok yipraniyo ama 4 5 olunca hem hepsiyle ayri ayri ilgilenmek cok zor ben kismet olursa bi tane daha isterim o da kizim icin yoksa bi tane yeter Rabbim olmayanlara versin

Geçmiş olsun canimm simdi iyidir insallah

Afiyet olsun canimm sabah fazla olmus ekmek ve patates salatasi beraber hic ekmek yemeseydin keske aksam bugday kavurmasini ne kadar yidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…