- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.101
Çok geçmiş olsun canımm şimdi nasıl akrabankızlar bir akrabam ameliyat geçirdi iki gündür köydeydik giremedim siteye kusura bakmayın. diyeti çok az bozdum tartıya sadece 100 gr yansımış hiç yoktan iidir deyip seviniyorum. dün sporumu yapamadım bugün de sadece 15 dakika yapabileceğim malum pzt hazırlıkları.
gexmus olsnnn cnnmmmkızlar bir akrabam ameliyat geçirdi iki gündür köydeydik giremedim siteye kusura bakmayın. diyeti çok az bozdum tartıya sadece 100 gr yansımış hiç yoktan iidir deyip seviniyorum. dün sporumu yapamadım bugün de sadece 15 dakika yapabileceğim malum pzt hazırlıkları.
Guzel cnmmenümü vereyim
kahvaltı
3 dilim ekmek
10 zeytin
1 kaşık salçalı sos
marul
2 kaşık patates salatası
3 kk peynir
öğlen 1 portakal
akşam sütlü nescafe
elma kurusu
buğday kavurması
su
1.5 lt
spor 20 dakika
Valla senin menü de harikaMenüm
Sabah 1.5 dilim ekmek 1 yumurta kk peynir 1 bardak sut 1cay kasigi bal
Öğlen 6yk taze fasulye 4 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 bardak sekersiz sütlü kahve 10 fındık
Akşam 1.5 kase mercimek çorba 2 yk yoğurt
Su 1litre bile olmadıiçmeye calisicam yatana kadar
evet.kot pantolon 38Boyumuz ayni cnm smdi senin alt beden smll mu?
Benimki tam ters zaman oldu iste simdi cocuk dusunuyum desem seneye kizim ana okuluna başlicak hemde maddi olarak da hic hazir degiliz bizim cocuk isi kaldi bacimValla ben ilk okuldayken kardesm kaza olmus :) ve annem cok zorlanmis hep soyluo ilk okuldayken cocuga ilgi lazim.
Oyuzden ben 4 gbi 5 den once dusunuyorm insallah. Kizin hakli yaaa yazikkk kardes lazm
Maşallah canım 38 bedenValla senin menü de harika
evet.kot pantolon 38
Ayy anneler cok yipraniyo ama 4 5 olunca hem hepsiyle ayri ayri ilgilenmek cok zor ben kismet olursa bi tane daha isterim o da kizim icin yoksa bi tane yeter Rabbim olmayanlara versin3 veyaa 4 sen guccuksumnnnn
kiz buyuduklerinde yoldas olcaklar birbirlerine ben cok cocuk severim kendim yapamamis olsamda severimmmbenim 4 cocugum olsun isterdimmm
Giz sen misafirlerin yaninda mi bizle msjlaşiyonKuymak benim tek zevkm
Geçmiş olsun canimmkızlar bir akrabam ameliyat geçirdi iki gündür köydeydik giremedim siteye kusura bakmayın. diyeti çok az bozdum tartıya sadece 100 gr yansımış hiç yoktan iidir deyip seviniyorum. dün sporumu yapamadım bugün de sadece 15 dakika yapabileceğim malum pzt hazırlıkları.
Onlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdiGiz sen misafirlerin yaninda mi bizle msjlaşiyongaynanan laf ider gizim
Afiyet olsun canimm sabah fazla olmus ekmek ve patates salatasi beraber hic ekmek yemeseydin keskemenümü vereyim
kahvaltı
3 dilim ekmek
10 zeytin
1 kaşık salçalı sos
marul
2 kaşık patates salatası
3 kk peynir
öğlen 1 portakal
akşam sütlü nescafe
elma kurusu
buğday kavurması
su
1.5 lt
spor 20 dakika
Demi ya ne guzeldi ben utanir yemek yiyemezdim nisanliykenOnlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdiayy ne güzel zamanlar
Sana cok kziiyormmmm kenara geç
guzelll cnmmmmm demekki o kiloya gelince bende oyle olcakk ohhValla senin menü de harika
evet.kot pantolon 38
Ben de yiyemedimDemi ya ne guzeldi ben utanir yemek yiyemezdim nisanliyken
Niye kiziyon ki ne yedim bugunSana cok kziiyormmmm kenara geç
guzelll cnmmmmm demekki o kiloya gelince bende oyle olcakk ohh
Ayy bizde ayni yaaBen de yiyemedimsonra birbirimize alışınca adamla yemeğe giderdik ikinciyi sipariş verelimmi derdi artık nasıl yiyorsam oda aynı çok yiyor bulmusuz birbirimizi
ovgu mu beklion bideNiye kiziyon ki ne yedim bugunhic yorum da yapmiyon
Saha yaptim ki ben yarin ispanak ayirdim accik pismis ona yimirta kirip yicemovgu mu beklion bideyarin kuymak falan yokk
Afern panpikimeeSaha yaptim ki ben yarin ispanak ayirdim accik pismis ona yimirta kirip yicem
Valla tam karşılarında oturdum size yaziyorumGiz sen misafirlerin yaninda mi bizle msjlaşiyongaynanan laf ider gizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?