- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.121
Yok kiizzz gelmemiş o uyuyomus evdeOnlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdiayy ne güzel zamanlar
Valla öyle bi yerim kiDemi ya ne guzeldi ben utanir yemek yiyemezdim nisanliyken
Ahahah ne yiyodun kız o kadarBen de yiyemedimsonra birbirimize alışınca adamla yemeğe giderdik ikinciyi sipariş verelimmi derdi artık nasıl yiyorsam oda aynı çok yiyor bulmusuz birbirimizi
Cok Gecmis olsunnkızlar bir akrabam ameliyat geçirdi iki gündür köydeydik giremedim siteye kusura bakmayın. diyeti çok az bozdum tartıya sadece 100 gr yansımış hiç yoktan iidir deyip seviniyorum. dün sporumu yapamadım bugün de sadece 15 dakika yapabileceğim malum pzt hazırlıkları.
aminn cnm. Ben cok isterimde soyledigin gibi cok yipratici maddi durumun iyi olacak cocuklarla ilgilenebilecekson ki olsun. Ben 1 tane yapsam yeterdiAyy anneler cok yipraniyo ama 4 5 olunca hem hepsiyle ayri ayri ilgilenmek cok zor ben kismet olursa bi tane daha isterim o da kizim icin yoksa bi tane yeter Rabbim olmayanlara versin
Ayy iwett ben hic balamazdim utanirimmm sanki beni izliyomuslaa gibi hissederdimmmOnlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdiayy ne güzel zamanlar
Ayy ayni bizzzzBen de yiyemedimsonra birbirimize alışınca adamla yemeğe giderdik ikinciyi sipariş verelimmi derdi artık nasıl yiyorsam oda aynı çok yiyor bulmusuz birbirimizi
Hayinnn gilmemissssYok kiizzz gelmemiş o uyuyomus evde
Valla öyle bi yerim ki
Ahahah ne yiyodun kız o kadar
Ayy ben sokYok kiizzz gelmemiş o uyuyomus evde
Valla öyle bi yerim ki
Ahahah ne yiyodun kız o kadar
Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlaraminn cnm. Ben cok isterimde soyledigin gibi cok yipratici maddi durumun iyi olacak cocuklarla ilgilenebilecekson ki olsun. Ben 1 tane yapsam yeterdi4 ten umudum yok zati
Ayy iwett ben hic balamazdim utanirimmm sanki beni izliyomuslaa gibi hissederdimmm
Ayy ayni bizzzzyalniz biz basta solerdikkk patlayana catlayana kadar yirdik
Bence esle sevdicekleee yemehkk yimekkk cokkk guzellll ayni yiyeceklerden hoslanmakkk birlikte ne yesek diye dellenmekkilo alma sorunsali hayatimizdn biii ciksaaa da eski mesutt gunlerimize donsek
Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlarne ana yipranir ne cocuklar ilgisiz kalir ama 3 de iyi 3 cocugu bi düşün sen
Kiz sende kucuk degil miydin kac yasindasin kineKiz 2 azz yaa
Benim yasim boyuhhhkkk ben 1. Yapcamda 2. Yapcamda 3. Ye sira gelcekkk ohooooo
Kiz bi yastan sonra kafa daynmazz kuccuk bibiyeee
bende sookAyy ben sokgiz nisanlin niye gelmii de yati evde
Hayinnn gilmemissssgirbacimi hazirlaaa giiii
Gündüz beraberdik beybi zaten gelince babamlarla sıkılıyo bişey anlamiyoz onların yanında oturmaktan basbaşa daha iyiAyy ben sokgiz nisanlin niye gelmii de yati evde
Sen hızlı davran anca yetiştirirsn kuzuKiz 2 azz yaa
Benim yasim boyuhhhkkk ben 1. Yapcamda 2. Yapcamda 3. Ye sira gelcekkk ohooooo
Kiz bi yastan sonra kafa daynmazz kuccuk bibiyeee
Bizim evler uzak kuzum bide şimdi çalışma derdine düştü hiç uğramıyo bu ara aman çalışsınbende sookbizim kv cok gelmezdide esim nerdeyse hergun bize gelrdi yemek yerdik film izlerdk hep beraber zaten ikimiz hep disari cikardk aksam donuncede kahve icmeye ugrardi yani bigun gelmese esim babamm hani xxx nerde derdi o derece hahahahaha eski gunler
Ay ne zor olur bi yaştan sonraKiz sende kucuk degil miydin kac yasindasin kineevet katılıyorum ya benim görümcemin bi kizi vardi 10 yaşına geldi kizi ve kazayla hamile kaldi simdi simdi oglu oldu o kadar sene sonra o kadar zor ki diyo cok asiri şımarık çocuğu da hic kafam kaldirmiyo diyo
Ayy aynen yaa isten cikar hergun gelirdi birgun gelmese sanki 1 hafta gelmemis gibi hissederdim özlüyorum bazen o gunleriiibende sookbizim kv cok gelmezdide esim nerdeyse hergun bize gelrdi yemek yerdik film izlerdk hep beraber zaten ikimiz hep disari cikardk aksam donuncede kahve icmeye ugrardi yani bigun gelmese esim babamm hani xxx nerde derdi o derece hahahahaha eski gunler
Kizz bizde cok yakn degildikki ayyy cok tatli guzel zamanlar ama simdi daha tatli ogunlerde gelecekBizim evler uzak kuzum bide şimdi çalışma derdine düştü hiç uğramıyo bu ara aman çalışsın
Sizin ne güzelmiş hergün hergün
Bi ara bizde öyleydik azaltarak haftada 1 e indirdik
tmm cosmayalimAyy aynen yaa isten cikar hergun gelirdi birgun gelmese sanki 1 hafta gelmemis gibi hissederdim özlüyorum bazen o gunleriiiheycanlii
Daha iyi, çok şükür. Daha da ii olacak inşallahhÇok geçmiş olsun canımm şimdi nasıl akraban
Sağol canım.gexmus olsnnn cnnmmm
Guzel cnm
Bugday ksvurmadi nasil buseyy
Bu ara ben de durdurulamayan bir karbonhidrat sevdası var. Neyseki miktarları bir tık kontrol edebiliyorum.Afiyet olsun canimm sabah fazla olmus ekmek ve patates salatasi beraber hic ekmek yemeseydin keskeaksam bugday kavurmasini ne kadar yidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?