Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Onlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdi ayy ne güzel zamanlar
Yok kiizzz gelmemiş o uyuyomus evde
Demi ya ne guzeldi ben utanir yemek yiyemezdim nisanliyken
Valla öyle bi yerim ki
Ben de yiyemedim sonra birbirimize alışınca adamla yemeğe giderdik ikinciyi sipariş verelimmi derdi artık nasıl yiyorsam oda aynı çok yiyor bulmusuz birbirimizi
Ahahah ne yiyodun kız o kadar

Cok Gecmis olsunn

Ayy anneler cok yipraniyo ama 4 5 olunca hem hepsiyle ayri ayri ilgilenmek cok zor ben kismet olursa bi tane daha isterim o da kizim icin yoksa bi tane yeter Rabbim olmayanlara versin
aminn cnm. Ben cok isterimde soyledigin gibi cok yipratici maddi durumun iyi olacak cocuklarla ilgilenebilecekson ki olsun. Ben 1 tane yapsam yeterdi 4 ten umudum yok zati

Onlar nisanlisiynan bakisiyordur şimdi ayy ne güzel zamanlar
Ayy iwett ben hic balamazdim utanirimmm sanki beni izliyomuslaa gibi hissederdimmm
Ben de yiyemedim sonra birbirimize alışınca adamla yemeğe giderdik ikinciyi sipariş verelimmi derdi artık nasıl yiyorsam oda aynı çok yiyor bulmusuz birbirimizi
Ayy ayni bizzzz yalniz biz basta solerdikkk patlayana catlayana kadar yirdik

Bence esle sevdicekleee yemehkk yimekkk cokkk guzellll ayni yiyeceklerden hoslanmakkk birlikte ne yesek diye dellenmek kilo alma sorunsali hayatimizdn biii ciksaaa da eski mesutt gunlerimize donsek

Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlar ne ana yipranir ne cocuklar ilgisiz kalir ama 3 de iyi 3 cocugu bi düşün sen

Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlar ne ana yipranir ne cocuklar ilgisiz kalir ama 3 de iyi 3 cocugu bi düşün sen

Kiz 2 azz yaa
Benim yasim boyuhhhkkk ben 1. Yapcamda 2. Yapcamda 3. Ye sira gelcekkk ohooooo
Kiz bi yastan sonra kafa daynmazz kuccuk bibiyeee

Kiz 2 azz yaa
Benim yasim boyuhhhkkk ben 1. Yapcamda 2. Yapcamda 3. Ye sira gelcekkk ohooooo
Kiz bi yastan sonra kafa daynmazz kuccuk bibiyeee
Kiz sende kucuk degil miydin kac yasindasin kine evet katılıyorum ya benim görümcemin bi kizi vardi 10 yaşına geldi kizi ve kazayla hamile kaldi simdi simdi oglu oldu o kadar sene sonra o kadar zor ki diyo cok asiri şımarık çocuğu da hic kafam kaldirmiyo diyo

Ayy ben sok giz nisanlin niye gelmii de yati evde
bende sook bizim kv cok gelmezdide esim nerdeyse hergun bize gelrdi yemek yerdik film izlerdk hep beraber zaten ikimiz hep disari cikardk aksam donuncede kahve icmeye ugrardi yani bigun gelmese esim babamm hani xxx nerde derdi o derece hahahahaha eski gunler

Bizim evler uzak kuzum bide şimdi çalışma derdine düştü hiç uğramıyo bu ara aman çalışsın
Sizin ne güzelmiş hergün hergün
Bi ara bizde öyleydik azaltarak haftada 1 e indirdik

Ay ne zor olur bi yaştan sonra

Ayy aynen yaa isten cikar hergun gelirdi birgun gelmese sanki 1 hafta gelmemis gibi hissederdim özlüyorum bazen o gunleriii heycanlii

Bizim evler uzak kuzum bide şimdi çalışma derdine düştü hiç uğramıyo bu ara aman çalışsın
Sizin ne güzelmiş hergün hergün
Bi ara bizde öyleydik azaltarak haftada 1 e indirdik
Kizz bizde cok yakn degildikki ayyy cok tatli guzel zamanlar ama simdi daha tatli ogunlerde gelecek
Ayy aynen yaa isten cikar hergun gelirdi birgun gelmese sanki 1 hafta gelmemis gibi hissederdim özlüyorum bazen o gunleriii heycanlii
tmm cosmayalim

gexmus olsnnn cnnmmm

Guzel cnm
Bugday ksvurmadi nasil buseyy
Sağol canım.
Canım o iç anadolu ve doğu anadolu yöresinde olan çok sağlıklı biryemiş. Bildiğimiş aşurelik buüğdayı ocakta kavuruyorsun. Bir avucu bile yavaş yavaş yeniyor ve çok tok tutuyor. Ben içine keten tohumuda koyuyorum kavururken,çok yakışıyor . Ama minik olduğundan her yere de dökülüyor..

Afiyet olsun canimm sabah fazla olmus ekmek ve patates salatasi beraber hic ekmek yemeseydin keske aksam bugday kavurmasini ne kadar yidin
Bu ara ben de durdurulamayan bir karbonhidrat sevdası var. Neyseki miktarları bir tık kontrol edebiliyorum.
İki küçük bardak yedim. İçinde keten tohumuda vardı yazmayı unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…