- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.141
KatılıyorumBizim grubun kuymakla imtihanı
Tam da ben getirdiydim00.07
SPOR LİSTESİ(17/24)
MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk+55dk
Selcanmehmetcan:60+25+70
edan18 :45+45+15+50
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55+45+50+68
PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45+60+30
htc71 :45+30+30+45
munter :15+60+65+60
Elaalemi:80+65+80
Her hafta ayni seyKatılıyorumkaçamaksız bi haftaya başlıyorum kızlar bu hafta ne tatlı ne ekmek hiç bişi yemem bi yarın çiğ köfte yicem onuda marul la çünkü çok canım cekti
Deme öyle demeHer hafta ayni sey
hahahahahahah kiz haftayi anlatrken bile yarin cif kofte yicem diyosunDeme öyle demebu hafta yapmicam valla gör bak
Yav demeyin demeyin okuyunca bilem canım çekiyorr mis gibi çiğköfte gözlemeeeH
hahahahahahah kiz haftayi anlatrken bile yarin cif kofte yicem diyosunutanmasan gozleme yicem diceksin
Valla bilmem ben bu hafta eşim ikindi vardiyasinda ve aksam yemeklerinde evde diilllKatılıyorumkaçamaksız bi haftaya başlıyorum kızlar bu hafta ne tatlı ne ekmek hiç bişi yemem bi yarın çiğ köfte yicem onuda marul la çünkü çok canım cekti
Ah ah bu grup bu sene fena seyler yiyo inan benimde cnm cekiyo bazen zorlaniyorum. Menulere yorum bile yapmak istemiorm kizmaktsn yoruldmYav demeyin demeyin okuyunca bilem canım çekiyorr mis gibi çiğköfte gözlemeee
Ay hiç deme valla bnm de canm acayp çekiyor direniyorumAh ah bu grup bu sene fena seyler yiyo inan benimde cnm cekiyo bazen zorlaniyorum. Menulere yorum bile yapmak istemiorm kizmaktsn yoruldm
Nasıl bir his acaba 55 olmak çok merak ediyorumCuma kaçtım cuma kiz 55.2 degil mi hala ayniyim
Ay hiç deme valla bnm de canm acayp çekiyor direniyorumdüşünmesi bile yetiyorkii
Ne zamandır spor yapıyorsun çok sarkma oldu mu ? O kadar kilo verinceNaber beybilermiss gibi domates çorbası yaptim sütlü yazdan domateslerle harika oliyuiiio bugun gayet iyiydim az yidim
Ayy bu arada eşim bile şaşırdı sen böyle hemen kilo almazdin bir hafta diyet yaptin gr gitmedi niye boyle oldu dedi 45 50 dk twist shape yapiyordum ya eşim arastirdi 30 dkdan fazlasi kas yapiyomus şişiriyomusen fazla 30 dk yap dedi valla bende 30 dk ya düşürcem sabah sporumu insallah hemen gider aldigim kilo yaa hemen 52 ye düşmek istiyorum sonra da 50
Günlerdir canımın dometes corbası çekmesiii... ama üşenmekten yapmamammSabah
Iki yumurtadan peynirli omlet
Zeytin,azkasar , salatalik, 1 uzun sosis,1catal acuka
Ara
Kahve
Aksam
Et kavurma , 1 kase domates corbasi
Salata, bir bardak ayran
Suyu tamamlamadim disardaydim tamamlicam
1.5 saat yuruyus.
Al benden de o kadar o kadar yoruldumki AVMde bugün o kadar spor geçmişim var hepsine bedeldi..Ayaklarım şişmiş...Sabah: 1 yumurta 3 dilim kizarmis ekmek zeytin çok az da kuymak
Ogle: yeğenim pide yedi ben salatasıyla Ayranı içtim
Aksam: 1 tabak bezelye yemegi 2 kaşık pilav
Spor yok ama çok hareketliydm bugün AVM de gezdik parkta gezdik koştuk falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?