- 19 Ocak 2017
- 84
- 147
- 8
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.161
Tatlım ben Hataylıyım :) Aman diyeyim oranın yemekleri diyet miyet motivasyon dinlemez büyülüBugün Mersin'e bebek hayırlamaya gittik.eşim kahvaltı için yine gitti simit aldı sıcacıktı alma dedim 1tane al dedim kendine göre.yine gitmiş 2tane almış.benim zayıf noktam simittir malesef.mersinde deniz kenarında yürüyüş yaptık iyi geldi.sonra da Hatay yemekleri yapan bir yere götürdü çok ünlüymüş tavuğu mecburen yedim.ama gelince extra spor yaptım.hatta yine bir yere uğradı triliçesi çok iyiymiş allahtan kalmamış alamadı.ondan önce kerebiç (Mersin'e özgü bir tatlı) alayımmı dedi.hayır dedim.bilerek mi yapıyor anlamadım ki
Üniversitede olmakta zor kuzumAnam bi geldim herkes eşini çocuklarını nişanlısını anlatmış kaç çcocuk yapacagını konusuyor ben de ders çalışıyomdaha ünv gidecez de bitircez de evlenicez off off
Ayy allah yardımcın olsun canımÜniversitede olmakta zor kuzummühendislik okuyorum bittim bittim okul bitmedi bu sene bitiricem inşallah
Canım kendini hiç üzme. erkek arkadaşın seni her halinle begenir. sen de begen. bu senin bedenin her haliyle sen de sev. fazlalıklarımızı hep beraber vereceğiz elele hiç merak etme. içinin güzelliği dışına da yansır zatenKızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..
Hadi bakalım inşallah:)) ben de annem evde yok diye akşam yemeklerini bir iki sefer es geçmeyi düşünüyorum, bakalım..Katılıyorumkaçamaksız bi haftaya başlıyorum kızlar bu hafta ne tatlı ne ekmek hiç bişi yemem bi yarın çiğ köfte yicem onuda marul la çünkü çok canım cekti
Anam bi geldim herkes eşini çocuklarını nişanlısını anlatmış kaç çcocuk yapacagını konusuyor ben de ders çalışıyomdaha ünv gidecez de bitircez de evlenicez off off
Ahh o kola, lightter en azından umarım. Kahve de sadeyse çok güzel tebrik ederimKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
kibrit kutusu peynirim süzme
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
türk kahvesii
Hep yüzün güzel derler zatiiiKızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..
3 veyaa 4 sen guccuksumnnnn
kiz buyuduklerinde yoldas olcaklar birbirlerine ben cok cocuk severim kendim yapamamis olsamda severimmmbenim 4 cocugum olsun isterdimmm
Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlarne ana yipranir ne cocuklar ilgisiz kalir ama 3 de iyi 3 cocugu bi düşün sen
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinDaha iyi, çok şükür. Daha da ii olacak inşallahh
Günaydın canım.ben de şuan yulaf lapamı hazırlıyorum birazdan doooğru tartıyaGünaydın kızlar:) çok güzel bir hafta bizim olsun:)) bu arada şimdiden 15 dakikalık hafif tempolu sporumu yaptım:))
Hadi bakalım umarım çok güzel sonuçlar görürsünGünaydın canım.ben de şuan yulaf lapamı hazırlıyorum birazdan doooğru tartıya
Geçmiş olsun.senin miydi o meşhur kestane balı.ondan ye hemenBogazimmi sisiyo nebugun dus aldm sabah oglende disari insallahhhhh hasts masta olmam benim diyet
Canim biraz kilo verip motivasyonunu arttirsan sonra ufak defek kacamaklar yapsan daha guzel olur bence yine de bu kacamak kola olmasa guzel olurKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
1 dilim ekmek
türk kahvesii
Kız ben de Adana lıyım.al birini vur ötekineTatlım ben Hataylıyım :) Aman diyeyim oranın yemekleri diyet miyet motivasyon dinlemez büyülüben çok çektimm
Akşamki cola olmasaymış iyiymiş aslındaKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
1 dilim ekmek
türk kahvesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?