Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tatlım ben Hataylıyım :) Aman diyeyim oranın yemekleri diyet miyet motivasyon dinlemez büyülü ben çok çektimm

Kızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
kibrit kutusu peynirim süzme
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
türk kahvesii

Kızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..

Anam bi geldim herkes eşini çocuklarını nişanlısını anlatmış kaç çcocuk yapacagını konusuyor ben de ders çalışıyom daha ünv gidecez de bitircez de evlenicez off off
Üniversitede olmakta zor kuzum mühendislik okuyorum bittim bittim okul bitmedi bu sene bitiricem inşallah

Üniversitede olmakta zor kuzum mühendislik okuyorum bittim bittim okul bitmedi bu sene bitiricem inşallah
Ayy allah yardımcın olsun canım ben de geçen sene bitirdim liseyi mezuna kaldım bu sene tekrar hazırlanıyorum,inşallah izmir hukuk istiyorum okuması ne kadaar zor da olsa

Canım kendini hiç üzme. erkek arkadaşın seni her halinle begenir. sen de begen. bu senin bedenin her haliyle sen de sev. fazlalıklarımızı hep beraber vereceğiz elele hiç merak etme. içinin güzelliği dışına da yansır zaten

Katılıyorum kaçamaksız bi haftaya başlıyorum kızlar bu hafta ne tatlı ne ekmek hiç bişi yemem bi yarın çiğ köfte yicem onuda marul la çünkü çok canım cekti
Hadi bakalım inşallah:)) ben de annem evde yok diye akşam yemeklerini bir iki sefer es geçmeyi düşünüyorum, bakalım..

Anam bi geldim herkes eşini çocuklarını nişanlısını anlatmış kaç çcocuk yapacagını konusuyor ben de ders çalışıyom daha ünv gidecez de bitircez de evlenicez off off

Valla hemen evlenilemiyedebiiyor, okul bitti ben de tık yokşaka bir yana her anın tadını çıkarmak lazım. Ahh üniversite hazırlık dönemlerim ne güzeldi, o zamanlar diyeti de umursamıyordum, sınava çalışıyorum zaten diye hepten salıvermiştim. Üniversiteye 72 kilo başladıydım sınav döneminde diyet yapıyorsun taktir ettim seni, çok bilinçli bir davranış. Bizi yanlış yönlendirdiler zamanında. Beyni şekerle çalışan bir organ sanıyorduk

Ahh o kola, lightter en azından umarım. Kahve de sadeyse çok güzel tebrik ederim

Hep yüzün güzel derler zatiii taktik olarak bir beden küçük şeylerde alabilirsin içine girmek için kendini motive edebilirsin

01.58
SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk+55dk
Selcanmehmetcan:60+25+70
edan18 :45+45+15+50
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55+45+50+68

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45+60+30
htc71 :45+30+30+45
munter :15+60+65+60
Elaalemi:80+65+80+20+30

Cuma ve bugünü de ekledim. Cmt ne yazık ki spor yapamadım
@hedef52 ve @SekerPancari71 liste için teşekkürler

3 veyaa 4 sen guccuksumnnnn
kiz buyuduklerinde yoldas olcaklar birbirlerine ben cok cocuk severim kendim yapamamis olsamda severimmm benim 4 cocugum olsun isterdimmm

Kiz bende ayni iki kiz iki oglan bebelerim olsun isterdim nasip meselesi belkim rabbim nasip eder bi kiz bi oglan olsa edr 4cocukk ))

Ayy Rabbim hayırlıysa nasip etsin insallah iki dene ne guzel birbirlerine yoldas olurlar ne ana yipranir ne cocuklar ilgisiz kalir ama 3 de iyi 3 cocugu bi düşün sen

:))) ben bakarim 3-4cu yede tek olsun 4ten fazla olmucak benim bacim yok iki erkek kardesim var biri uzakta biride okuyor yaa..

Saat:03:12
SPOR LİSTESİ(17/24)

MOR TAKİM
SekerPancarı71 :55dk+ 63dk+77dk+55dk
Selcanmehmetcan:60+25+70+90
edan18 :45+45+15+50
Poncikbirgelincik:15+20+20
Kova01:60+55+45+50+68

PEMBE TAKİM
hedef52:30dk+45+60+30
htc71 :45+30+30+45
munter :15+60+65+60
Elaalemi:80+65+80+20+30

Canim biraz kilo verip motivasyonunu arttirsan sonra ufak defek kacamaklar yapsan daha guzel olur bence yine de bu kacamak kola olmasa guzel olur

Akşamki cola olmasaymış iyiymiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…