- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.181
Bu hikayeler hepimizde var emin ol.sadece daha erken başlamadığına pişman olacaksın.sakın vazgeçmeKızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..
1 tanecik tek lavaşsız olmaz mı kiH
hahahahahahah kiz haftayi anlatrken bile yarin cif kofte yicem diyosunutanmasan gozleme yicem diceksin
Bogazimmi sisiyo nebugun dus aldm sabah oglende disari insallahhhhh hasts masta olmam benim diyet
akşam olmamş sanki kuzum pilavla ekmek aynı öğünde bide cola içmisin. bide sabah simitte yemşsin ooohhKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
kibrit kutusu peynirim süzme
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
türk kahvesii
Kızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..
Hadi bakalım inşallah:)) ben de annem evde yok diye akşam yemeklerini bir iki sefer es geçmeyi düşünüyorum, bakalım..
Valla hemen evlenilemiyedebiiyor, okul bitti ben de tık yokşaka bir yana her anın tadını çıkarmak lazım. Ahh üniversite hazırlık dönemlerim ne güzeldi, o zamanlar diyeti de umursamıyordum, sınava çalışıyorum zaten diye hepten salıvermiştim. Üniversiteye 72 kilo başladıydım sınav döneminde diyet yapıyorsun taktir ettim seni, çok bilinçli bir davranış. Bizi yanlış yönlendirdiler zamanında. Beyni şekerle çalışan bir organ sanıyorduk
Ahh o kola, lightter en azından umarım. Kahve de sadeyse çok güzel tebrik ederim
Hep yüzün güzel derler zatiiitaktik olarak bir beden küçük şeylerde alabilirsin içine girmek için kendini motive edebilirsin
Bende o kadar kilo olmasına rağmen asla baklava şerbetli tatlı yemem biliyor musunGüllacın düşükmüş kalorisiii ... Hımm...
Çok fazlada kilon yok aslında bu sebeple yavaş vereceksindir kalıcı olması için.Süreyi uzatırsın fazlaca kaçamak yaparak bence milat koyma bu olaya :
BendimGeçmiş olsun.senin miydi o meşhur kestane balı.ondan ye hemen
1 tanecik tek lavaşsız olmaz mı kitm yemem bende sö verdim bi kere bu hafta kaçamak yok didim SekerPancarii nı geçmem gerek
iyiymmm gece sicak seyler icmstm korktm vallaaaa.hasta olcm dyeeeebugün nasıl oldun kuzum
Darisi senin basina kuzum ben 51 de mutlu oldugum icin fazla geliyo bana suan vermeye çalışıyorum ama harika bi duygu tabiki zayif olmakkkNasıl bir his acaba 55 olmak çok merak ediyorum
Cok oldu bende canim hamilelikde 24 kilo alip sisince tabi vucut yumusacik oldu ben once kilolarimi verdim 22 23 kilo verdigimde ic bacagim tuttugumda sünüyordu karnim nerdeyse assagi sarkmışti kollarim aynen ama suan baksan bekar vucudu gibi bi tek karnimda catlagim cok oldugu icin hafif alt karnim yumusak oda normal bi yumusaklik 1 sene duzenli spor yaptim jillian michaels benim vucudumu toparlayan spor oldu ama birsuru baska spor da yaptim pilates, p90x, insantymax30 ve vucudum baya toparlandi hafif bi bacak kasim var ve karnimda mide kisminda kasım var cok cok az ama karin kas cizgim belli baya alimli bi vucudum oldu yaniNe zamandır spor yapıyorsun çok sarkma oldu mu ? O kadar kilo verince
Afiyet olsun tatlim yanina ceviz kuru kayisi alsaydin atardin arada agzina kola haric guzellKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
kibrit kutusu peynirim süzme
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
türk kahvesii
Olsun canim bozma moralini sonucta zayiflamak icin cok guzel bi adim attim yavas yavas vermek olsun hedefin ki vucudunda sarkma cok olmasin tatlimKızlar ayın 24. erkek arkadaşımla yıl dönümümüz,bugün bir şeyler bakmak için alışveriş merkezine gittim.Hiçbir şey olmuyor.Kafamla delilerce kombinler yapıyorum ah zayıf olsaydım şunları bunları diye diye içim gitti çok üzüldüm çok.Aldım bir şeyler sonunda ama istediğimi değilde bana olanı alabildim.Yüzün ne kadar güzel olursa olsun(herkes öyle diyor güzel kızsın.. bi zayıflasannn...) istediğini giyinememek korkunç.Öyle işte hüzünlü karmaşık bir gündü.Epilasyona gittim sonra makyaj malzemeleri aldım kendimi tatmin ettim öyle şeylerle..
Ayy cok sevindim kuzum vucud sasirdi bence uzun zaman yemedigin seyleri yedigin icinGünaydın kızlar.tartıya çıkmamla şok geçirmem bir oldu.
Cuma:63.9
Bugün:63.1
Fark:-800gerçekten inanamadım 50 kere indim çıktım aynı.meğer vücudum direnişteymiş.birgün de spora ara vermiştim.ama o kadar simit yedim demekki dengelemişim veya vücudum şaşırmış.ayy sevinçten çenem düştü
Valla pek sanmıyorum beni bu hafta yenecegini keptinn1 tanecik tek lavaşsız olmaz mı kitm yemem bende sö verdim bi kere bu hafta kaçamak yok didim SekerPancarii nı geçmem gerek
Aa kuşum sen hasta mi hissediyodun kendini gormedim o msji benBendimiyiyim cnm sabah bisey yoktu.
bi tanecik olablr
iyiymmm gece sicak seyler icmstm korktm vallaaaa.hasta olcm dyeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?