Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hikayeler hepimizde var emin ol.sadece daha erken başlamadığına pişman olacaksın.sakın vazgeçme

Günaydın kızlar.tartıya çıkmamla şok geçirmem bir oldu.
Cuma:63.9
Bugün:63.1
Fark:-800 gerçekten inanamadım 50 kere indim çıktım aynı.meğer vücudum direnişteymiş.birgün de spora ara vermiştim.ama o kadar simit yedim demekki dengelemişim veya vücudum şaşırmış.ayy sevinçten çenem düştü

akşam olmamş sanki kuzum pilavla ekmek aynı öğünde bide cola içmisin. bide sabah simitte yemşsin ooohh
sen diyet listesi uyguluyodun dimi

canıııımm bak K kova01 ne güzel S beden aldıgı için cok mutlu sende öyle olcaksın bigün küçük bedenleri gyebilmek insanı cidden cok mutlu ediyo

vallla hakketten beyni şekerle calışıyo diye kandırdıar biizi habire tatlılar şekerler çikolatalar halbuki kahvede dikkat toplama görevi görebiliyo
bencede küçük beden kiyafet almak cok mantıklı insan bi hevesle zayıflamaya calıyo

günaydın kızlar
Cumartesi günkü menüm:
sabah:tam buğday ekmeği 1 dilim zeytin,peynir,yoğurt
öğlen:1 salatalık
akşama misafirlerim vardı akşam yiyecgim için denggelemek istedim
akşam:bir kase mercimek çorbası,1 dilim etliekmek
2 litre su
Pazar günkü menüm:
sabah:3 çatal patates kızartması
3 küçük sucuk
zeytin,peynir,yoğurt ve meyve suyu
1.5 litre su
toplam : 45 dk yüyüş
20 dk dans :)

Çok fazlada kilon yok aslında bu sebeple yavaş vereceksindir kalıcı olması için.Süreyi uzatırsın fazlaca kaçamak yaparak bence milat koyma bu olaya :

İnşallah canım uzatmayacağım cünkü marta kadar vermeliyim, martta nişanım için kıyafet alıcaz nişanımda temmuzda temmuza kadarda verdıgımı korumalıyım.

Hafta sonunda menüüleeriiim;

Cumartesi;
Sabah; küçük kepekli ekmekten tost
Öğlen; adana dürüm lavaşının hepsini yemedim, Ayran
Akşam; sadece çorba içtim

Pazar;
11:00; Sağlam kahvaltı yaptım Biraz börek, kahvaltılıklardan yedim
5:30; gibide ekmeksiz bi kase çorba, 3 kaşık kadar pilav ve tavuk bide ayran içtim
düğüne gittik düğünde de bi tane tuzlu kuru pasta yedim küçük bişeydi bi bardakta kola pastadan yemedim yiyemedim

Hafta sonu hiç spor yapmadım, bugün Allahın izniyle spora başlıyorum vee daha çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yok

Nasıl bir his acaba 55 olmak çok merak ediyorum
Darisi senin basina kuzum ben 51 de mutlu oldugum icin fazla geliyo bana suan vermeye çalışıyorum ama harika bi duygu tabiki zayif olmakkk
Ne zamandır spor yapıyorsun çok sarkma oldu mu ? O kadar kilo verince
Cok oldu bende canim hamilelikde 24 kilo alip sisince tabi vucut yumusacik oldu ben once kilolarimi verdim 22 23 kilo verdigimde ic bacagim tuttugumda sünüyordu karnim nerdeyse assagi sarkmışti kollarim aynen ama suan baksan bekar vucudu gibi bi tek karnimda catlagim cok oldugu icin hafif alt karnim yumusak oda normal bi yumusaklik 1 sene duzenli spor yaptim jillian michaels benim vucudumu toparlayan spor oldu ama birsuru baska spor da yaptim pilates, p90x, insantymax30 ve vucudum baya toparlandi hafif bi bacak kasim var ve karnimda mide kisminda kasım var cok cok az ama karin kas cizgim belli baya alimli bi vucudum oldu yani cok mutluyum ama cok emek gerek daha sonra biraz ara verdim spora ara ara geri basladim biraktim ama suan tam anlamiyla basladim tekrar devam ediyorum spora

Afiyet olsun tatlim yanina ceviz kuru kayisi alsaydin atardin arada agzina kola haric guzell

Olsun canim bozma moralini sonucta zayiflamak icin cok guzel bi adim attim yavas yavas vermek olsun hedefin ki vucudunda sarkma cok olmasin tatlim

Ayy cok sevindim kuzum vucud sasirdi bence uzun zaman yemedigin seyleri yedigin icin harikaaa

1 tanecik tek lavaşsız olmaz mı ki tm yemem bende sö verdim bi kere bu hafta kaçamak yok didim SekerPancarii nı geçmem gerek
Valla pek sanmıyorum beni bu hafta yenecegini keptinn cumadan pazartesine 900 gr gitti de ayiptir soylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…