- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.201
Yap tabiiiiBende ona yapcam aynisini cok kindarimdir böyle konularda
Gündüz beraberdik beybi zaten gelince babamlarla sıkılıyo bişey anlamiyoz onların yanında oturmaktan basbaşa daha iyi
Sen hızlı davran anca yetiştirirsn kuzu
Ben bi baiim buna bugdayi cok severim yogurtlu yagli yemeye bayilirimmmSağol canım.
Canım o iç anadolu ve doğu anadolu yöresinde olan çok sağlıklı biryemiş. Bildiğimiş aşurelik buüğdayı ocakta kavuruyorsun. Bir avucu bile yavaş yavaş yeniyor ve çok tok tutuyor. Ben içine keten tohumuda koyuyorum kavururken,çok yakışıyor . Ama minik olduğundan her yere de dökülüyor..
pilav ve kola harici hepsi cok guzel canim kolayi hayatindan cikar ayran ic sut ic pekmez sulandir ic kola hem cok kalorili hem zararliKızlaar,bugünkü menüm
Sabah,
3-4 salatalık
4-5 domates
kibrit kutusu peynirim süzme
yarım simit
ıhlamur ayva çay
Öğlen
Hiçbirşsey yemedim...AVMye gittim epilasyona gittim koştur kostur 15000 adım atmışım..Ayaklar şiş.
Akşam
yarım cola
4 adet köfte
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 dilim ekmek
türk kahvesii
amin cnm bi bakiyomusss Allah gonlumuze gore ikizler veriyormussssKiz bende ayni iki kiz iki oglan bebelerim olsun isterdim nasip meselesi belkim rabbim nasip eder bi kiz bi oglan olsa edr 4cocukk))
ayyyy bende oylee sevinc yasamak isyiyorummmm yaaaa cokkk tevrikler cnmmmmGünaydın kızlar.tartıya çıkmamla şok geçirmem bir oldu.
Cuma:63.9
Bugün:63.1
Fark:-800gerçekten inanamadım 50 kere indim çıktım aynı.meğer vücudum direnişteymiş.birgün de spora ara vermiştim.ama o kadar simit yedim demekki dengelemişim veya vücudum şaşırmış.ayy sevinçten çenem düştü
pazar gunu aksam yemegi falan yok mu cnm. Ben begenndimgünaydın kızlar
Cumartesi günkü menüm:
sabah:tam buğday ekmeği 1 dilim zeytin,peynir,yoğurt
öğlen:1 salatalık
akşama misafirlerim vardı akşam yiyecgim için denggelemek istedim
akşam:bir kase mercimek çorbası,1 dilim etliekmek
2 litre su
Pazar günkü menüm:
sabah:3 çatal patates kızartması
3 küçük sucuk
zeytin,peynir,yoğurt ve meyve suyu
1.5 litre su
toplam : 45 dk yüyüş
20 dk dans :)
Kiz sen cok yiyon hemde hamur isleriiuHafta sonunda menüüleeriiim;
Cumartesi;
Sabah; küçük kepekli ekmekten tost
Öğlen; adana dürüm lavaşının hepsini yemedim, Ayran
Akşam; sadece çorba içtim
Pazar;
11:00; Sağlam kahvaltı yaptımBiraz börek, kahvaltılıklardan yedim
5:30; gibide ekmeksiz bi kase çorba, 3 kaşık kadar pilav ve tavuk bide ayran içtim
düğüne gittik düğünde de bi tane tuzlu kuru pasta yedim küçük bişeydi bi bardakta kola pastadan yemedim yiyemedim
Hafta sonu hiç spor yapmadım, bugün Allahın izniyle spora başlıyorum vee daha çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yok
Yoook dun gece bogazim aciyodu aha dedim geliyyyy ilik bsy ictim yattim iyi gelmis demek iyiyim yani . Bugunle yarin temizlk yapcam iyiki olmadmAa kuşum sen hasta mi hissediyodun kendini gormedim o msji beniyisinn ama dimi hasta olmadin
Gunaydin kizlarpazartesi bildirimi
Cuma kilom:55.2
Guncel kilom: 54.3
-900 gr
Ayyy sagolun kuzularmm hasta deglim aksam acccik agriyosu gecmis cok sukur yoksa rakip makip kalmazdi@ParteMoralll tatliii rakibimm gecmisler olsunnn
Aman şükür kuzum hastalikk perisan ediyi hem insani hem diyetiiYoook dun gece bogazim aciyodu aha dedim geliyyyy ilik bsy ictim yattim iyi gelmis demek iyiyim yani . Bugunle yarin temizlk yapcam iyiki olmadm
Ayyy Allah seni kizzzGunaydin tontiklerpazartesi bildirimi
Cuma kilom:73.2
Guncel kilom: 73.0
-200 gr
@SekerPancari71 bildiriminden calip duzenledimmm
Ay kuzum çok iyiiii valla süper olmus cumaya 1 kilo kesin vermiş olursunGünaydın kızlar.tartıya çıkmamla şok geçirmem bir oldu.
Cuma:63.9
Bugün:63.1
Fark:-800gerçekten inanamadım 50 kere indim çıktım aynı.meğer vücudum direnişteymiş.birgün de spora ara vermiştim.ama o kadar simit yedim demekki dengelemişim veya vücudum şaşırmış.ayy sevinçten çenem düştü
Bence artiyla çıkmamış olman çok iyi kuzumGünaydın kızlarrr pazartesi 66.2 cuma 66.2 sabit artı yok
Günaydın kızlaaaar
Günaydın canım seni bu börekler pastalar bitiricekHafta sonunda menüüleeriiim;
Cumartesi;
Sabah; küçük kepekli ekmekten tost
Öğlen; adana dürüm lavaşının hepsini yemedim, Ayran
Akşam; sadece çorba içtim
Pazar;
11:00; Sağlam kahvaltı yaptımBiraz börek, kahvaltılıklardan yedim
5:30; gibide ekmeksiz bi kase çorba, 3 kaşık kadar pilav ve tavuk bide ayran içtim
düğüne gittik düğünde de bi tane tuzlu kuru pasta yedim küçük bişeydi bi bardakta kola pastadan yemedim yiyemedim
Hafta sonu hiç spor yapmadım, bugün Allahın izniyle spora başlıyorum vee daha çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yok
Aman diyim kuzum sizde kuzucuklar var onlara geçer hastalık falan analar olarak daha dikkatli olmanız lazimBendimiyiyim cnm sabah bisey yoktu.
bi tanecik olablr
iyiymmm gece sicak seyler icmstm korktm vallaaaa.hasta olcm dyeeee
Valla pek sanmıyorum beni bu hafta yenecegini keptinncumadan pazartesine 900 gr gitti de ayiptir soylemesi
Bence artiyla çıkmamış olman çok iyi kuzum
Günaydın canım seni bu börekler pastalar bitiricek
Seni tebrik ediyorum kuzm ve kendimden utaniyorumGunaydin kizlarpazartesi bildirimi
Cuma kilom:55.2
Guncel kilom: 54.3
-900 gr
Wuhuuu kilo vermisizGunaydin tontiklerpazartesi bildirimi
Cuma kilom:73.2
Guncel kilom: 73.0
-200 gr
@SekerPancari71 bildiriminden calip duzenledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?