Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika tebrik ediyorum seni bende sok yasadim ama aksi yonde gram oymamamis cumadan buyana cok guzel gidiyordu halbuki simdiye kadar ama yilmak yok

Harika tebrik ediyorum seni bende sok yasadim ama aksi yonde gram oymamamis cumadan buyana cok guzel gidiyordu halbuki simdiye kadar ama yilmak yok
Hafta sonundan sabit çıkmakta gayet iyi kuzum iyi yönde düşün arti da çıkabilirdinķ

Ya bence zayiflamak isteyen birine gore menun biraz olmamis gibi geldi bana canim

Ayyy Allah seni kizzz ohh sende eksidesin
zeka fiskiriypr benden
yalniz altini cizmek istiyorummm ben haftalardir az az da olsa hep eksideyimmm her ne kadar sizin kadar veremesemde
27 canimmm

munter
akşam yemgini yazmayı atlamışım canım
1 kase mercimek çorbası
1porsiyon kavurma
kavurmaaa ekmek yoksa sorun yok

Wuhuuu kilo vermisiz
Haftalardir veriyomm keptinnnnn ben azicik bersigim icinn onemsemiyiniz
Bende verdim bendeeee

Evet canim ama hic kacamagim yoktu esimin getirdigi tatlilardan bile yemedim de normal bence cok hizli gitti basta
Bence de yavaşlamasi normal spora başlayınca verirsin yine canım ama kendine yeme payı birakman gerekiyo bi anda azalttigin içi ilerde iyice az yemen gerekicek yani 3 ekmek yiyosan 2 yiceksin ki ilerde zayıflaman durduğunda 1 e düşürüp tekrar zayiflayabil

Seni de tebrik ederim fıstığım gozumden kacmis Bende hep yavaş yavaş verdim

Kız seni yerim ama ben ya
Farkındayım kuzum başlangıç kilon falan hep yazıyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…