- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.221
Takipteyimonlar benı bıtırmeden ben onları bıtırdım bugun itibariyle
Takipteyim
İlk kacamagida gelicek kırbaç
Kız bi dur kilo ver bakayım önce hemen kaçamak düşünKaçamak yok
Kilo durumuna göre hafta sonu küçük bi kaçamak belki
Kız bi dur kilo ver bakayım önce hemen kaçamak düşün
Yok sana kaçamak sağlıklı besleniceksin. Bak bi elma bi bardak sütle duruyorum açım asabiyim ona göre
Harika tebrik ediyorum seni bende sok yasadim ama aksi yonde gram oymamamis cumadan buyana cok guzel gidiyordu halbuki simdiye kadar ama yilmak yokGünaydın kızlar.tartıya çıkmamla şok geçirmem bir oldu.
Cuma:63.9
Bugün:63.1
Fark:-800gerçekten inanamadım 50 kere indim çıktım aynı.meğer vücudum direnişteymiş.birgün de spora ara vermiştim.ama o kadar simit yedim demekki dengelemişim veya vücudum şaşırmış.ayy sevinçten çenem düştü
Vaktimiz olsaydida güzel kahvaltilar yapaydiikTamam kızma
Bende bi haşlanmış yumurtayla duruyom karnım bağırıyo
Hafta sonundan sabit çıkmakta gayet iyi kuzum iyi yönde düşün arti da çıkabilirdinķHarika tebrik ediyorum seni bende sok yasadim ama aksi yonde gram oymamamis cumadan buyana cok guzel gidiyordu halbuki simdiye kadar ama yilmak yok
Ya bence zayiflamak isteyen birine gore menun biraz olmamis gibi geldi bana canimHafta sonunda menüüleeriiim;
Cumartesi;
Sabah; küçük kepekli ekmekten tost
Öğlen; adana dürüm lavaşının hepsini yemedim, Ayran
Akşam; sadece çorba içtim
Pazar;
11:00; Sağlam kahvaltı yaptımBiraz börek, kahvaltılıklardan yedim
5:30; gibide ekmeksiz bi kase çorba, 3 kaşık kadar pilav ve tavuk bide ayran içtim
düğüne gittik düğünde de bi tane tuzlu kuru pasta yedim küçük bişeydi bi bardakta kola pastadan yemedim yiyemedim
Hafta sonu hiç spor yapmadım, bugün Allahın izniyle spora başlıyorum vee daha çok dikkat ediyorum hiç kaçamak yok
Evet canim ama hic kacamagim yoktu esimin getirdigi tatlilardan bile yemedim de normal bence cok hizli gitti bastaHafta sonundan sabit çıkmakta gayet iyi kuzum iyi yönde düşün arti da çıkabilirdinķ
Ilk başta hızlı ama sonra biraz yavaşlıyor canım bazen de duruyor sonra gidiyor gitmedi diye üzülmek yok devamEvet canim ama hic kacamagim yoktu esimin getirdigi tatlilardan bile yemedim de normal bence cok hizli gitti basta
Ayyy Allah seni kizzzohh sende eksidesin
27 canimmmmunter senin yasin kac kiz
kavurmaaa
Haftalardir veriyomm keptinnnnnWuhuuu kilo vermisiz
Bende verdim bendeeee
Bence de yavaşlamasi normal spora başlayınca verirsin yine canım ama kendine yeme payı birakman gerekiyo bi anda azalttigin içi ilerde iyice az yemen gerekicek yani 3 ekmek yiyosan 2 yiceksin ki ilerde zayıflaman durduğunda 1 e düşürüp tekrar zayiflayabilEvet canim ama hic kacamagim yoktu esimin getirdigi tatlilardan bile yemedim de normal bence cok hizli gitti basta
Bu arada cuma beni yendinEvet canim ama hic kacamagim yoktu esimin getirdigi tatlilardan bile yemedim de normal bence cok hizli gitti basta
Evet normalde benim sıkıntim o gitmeyince kilo bi motivasyonum azaliyo ama burda oldugum surece yardimlarinizla aşicam bunuIlk başta hızlı ama sonra biraz yavaşlıyor canım bazen de duruyor sonra gidiyor gitmedi diye üzülmek yok devam
Seni de tebrik ederim fıstığım
zeka fiskiriypr benden
yalniz altini cizmek istiyorummm ben haftalardir az az da olsa hep eksideyimmmher ne kadar sizin kadar veremesemde
27 canimmm
kavurmaaaekmek yoksa sorun yok
Haftalardir veriyomm keptinnnnnben azicik bersigim icinn onemsemiyiniz
Bende verdim bendeeee
Kız seni yerim ama ben ya
zeka fiskiriypr benden
yalniz altini cizmek istiyorummm ben haftalardir az az da olsa hep eksideyimmmher ne kadar sizin kadar veremesemde
27 canimmm
kavurmaaaekmek yoksa sorun yok
Haftalardir veriyomm keptinnnnnben azicik bersigim icinn onemsemiyiniz
Bende verdim bendeeee
Evet ben onu atladim yaaa tesekkur ederim sen benden cok cok zayifsin yine ben yeniyim noooooluuuirrrrBu arada cuma beni yendintebrik ederim bakalım bu cuma kim birinci olacak
Vaktimiz olsaydida güzel kahvaltilar yapaydiik
Durdugu zamanlar ben normalden biraz fazla yiyorum 1 2 sonra tekrar düşmeye başlıyor kilom benimde gitmeyince moralim bozuluyor ama toparliyorum sonraEvet normalde benim sıkıntim o gitmeyince kilo bi motivasyonum azaliyo ama burda oldugum surece yardimlarinizla aşicam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?