- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.241
Ya bence zayiflamak isteyen birine gore menun biraz olmamis gibi geldi bana canim
Evet canim haklisin yaaBence de yavaşlamasi normal spora başlayınca verirsin yine canım ama kendine yeme payı birakman gerekiyo bi anda azalttigin içi ilerde iyice az yemen gerekicek yani 3 ekmek yiyosan 2 yiceksin ki ilerde zayıflaman durduğunda 1 e düşürüp tekrar zayiflayabil
Niye çıktın o hadar giz
Bnm cuma 57 ydi cumartesi 59 oldum bugün 58.5 gr da değil baya kilo oynuyo aradahayirlisiyla bu ayarsizlikla cumaya 62 fln olurum
Bakiicagiz artık cumayaEvet ben onu atladim yaaa tesekkur ederim sen benden cok cok zayifsin yine ben yeniyim noooooluuuirrrr
Seni tebrik ediyorum kuzm ve kendimden utaniyorum
Seni de tebrik ederim fıstığımgozumden kacmis Bende hep yavaş yavaş verdim
Kız seni yerim ama ben ya
Farkındayım kuzum başlangıç kilon falan hep yazıyo bende
Kiz niye o kadar az yedinTamam kızma
Bende bi haşlanmış yumurtayla duruyom karnım bağırıyo
Yaa niye kahvalti hazirlamiyon kendineKız bi dur kilo ver bakayım önce hemen kaçamak düşün
Yok sana kaçamak sağlıklı besleniceksin. Bak bi elma bi bardak sütle duruyorum açım asabiyim ona göre
Niye çıktın o hadar gizaa sen reglisin ama iner kizz
Bakiicagiz artık cumayaBende bu hafta kendimden iyi biseyler bekliyorum iki haftadır az az verdim hep
dur şimdi 2 güne 57 ye inerim sonra eksiye inerim bu hafta 56 lara düşmem şartSaol tatlikos hadii hadii sende yetis bana
En güzeli az az vermek kuzum ben kilo aldigim icin cok gidiyo daha yerlesmedi aldigim kilo ondan
zeka fiskiriypr benden
yalniz altini cizmek istiyorummm ben haftalardir az az da olsa hep eksideyimmmher ne kadar sizin kadar veremesemde
27 canimmm
kavurmaaaekmek yoksa sorun yok
Haftalardir veriyomm keptinnnnnben azicik bersigim icinn onemsemiyiniz
Bende verdim bendeeee
Baristik kepti nn tamam
profilin altonada yaDim kilomu daha iyi gormeniz icin
Bencede cnmmmm benim onceden haftada 1 kg giderdi artik haftada 3 5 ile idare ediyorummm ne yapcemmm mecburrrEn güzeli az az vermek kuzum ben kilo aldigim icin cok gidiyo daha yerlesmedi aldigim kilo ondanyoksa hergün 100 gr gitse haftaya super yansir
bens endeki değişime inanamıyorum kilo olarak değil cok değiştirdin yeme alışkanlıgını düzenledin yani
Yaa niye kahvalti hazirlamiyon kendinesabah bi haşlanmis yumurta ye 3 kasik yulaf ezmesinin üstüne süt ekle al sana kahvaltii 5 dkni alir
Kiz niye o kadar az yedinkahvaltin bi haslanmis yumurta mi sadece
Evet kuzum 30 dkya indirdim sabah sporumuinşallah kuzum sende zayıflamaya başlamışsınsporu mu azalttın
Sizlere layik olmak icin uggrasiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?