Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim haklisin yaa

Kız bi dur kilo ver bakayım önce hemen kaçamak düşün
Yok sana kaçamak sağlıklı besleniceksin. Bak bi elma bi bardak sütle duruyorum açım asabiyim ona göre
Yaa niye kahvalti hazirlamiyon kendine sabah bi haşlanmis yumurta ye 3 kasik yulaf ezmesinin üstüne süt ekle al sana kahvaltii 5 dkni alir

En güzeli az az vermek kuzum ben kilo aldigim icin cok gidiyo daha yerlesmedi aldigim kilo ondan yoksa hergün 100 gr gitse haftaya super yansir

En güzeli az az vermek kuzum ben kilo aldigim icin cok gidiyo daha yerlesmedi aldigim kilo ondan yoksa hergün 100 gr gitse haftaya super yansir
Bencede cnmmmm benim onceden haftada 1 kg giderdi artik haftada 3 5 ile idare ediyorummm ne yapcemmm mecburrr

Yaa niye kahvalti hazirlamiyon kendine sabah bi haşlanmis yumurta ye 3 kasik yulaf ezmesinin üstüne süt ekle al sana kahvaltii 5 dkni alir

geç kaldım kuzum baktım annem süt kaynatmiş akşamdan ocakta duruyo ondan içtim koca bi bardak yanıma da 1 elma aldım fabrikada yedim ama cok tok hissediyorum niyeyse
normalde biliyosun her sabah 1 yumurta kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…