- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #176.261
Anladim canim ben de yemek yemege korkuyorum oyle olunca yanlisim o aslinda burda olmasam simdi kahvaltiya ekmek yememeyi planlamistim amaDurdugu zamanlar ben normalden biraz fazla yiyorum 1 2 sonra tekrar düşmeye başlıyor kilom benimde gitmeyince moralim bozuluyor ama toparliyorum sonra
bencede yeterliEvet kuzum 30 dkya indirdim sabah sporumuzaten squatlarim falan da 20 dk sürüyo yeteri kadar oluyo bence 30 dk cardio 20 dk egzersiz yapmis oluyorum
Hmm tamam kuzum kahvalti kilo vermek icin cok onemli biliyisingeç kaldım kuzum baktım annem süt kaynatmiş akşamdan ocakta duruyo ondan içtim koca bi bardak yanıma da 1 elma aldım fabrikada yedim ama cok tok hissediyorum niyeyse
normalde biliyosun her sabah 1 yumurta kesin
Bencedebencede yeterli51 e in tekrar başlarsın sana pek yaramadı spor
Oooo havada rekabet kokusu vaaaarrBakiicagiz artık cumayaBende bu hafta kendimden iyi biseyler bekliyorum iki haftadır az az verdim hep
Yeni baslayanlar kiymet bilin kilolar cabuk gider. Ama uzun suredir ugrasanlar gram gram ugrasirnerdeee haftada 2 3 verdigim zamanalar
Keske biyerden sonra hizlansa bende tutamasammmeriyip bitsem
Ahh dimi yaa keskeee keskeeeeeYeni baslayanlar kiymet bilin kilolar cabuk gider. Ama uzun suredir ugrasanlar gram gram ugrasirnerdeee haftada 2 3 verdigim zamanalar
Keske biyerden sonra hizlansa bende tutamasammmeriyip bitsem
Tartiya takilmamak lazm aslinda onemli olan incelmekhemen bunula ilgili görseller paylaşıyorum o eriyip gidenleri görelim fazlası zarar diyerekten
Ossunnnn :) skılasiyoruzzzAhh dimi yaa keskeee keskeeeee
hedef ilk 3 evet bencede herkes günlük suyunu yarım litre arttırsa iyi olcak sankiBu hafta ilk 3 hedefimiz varsa bol su kızlar, yağları yakalım
Tartiya takilmamak lazm aslinda onemli olan incelmek
İvit daş gibi ficudun vağOssunnnn :) skılasiyoruzzzben meselaa hicccc 68 gostermiyorum dimi ov beni ahhaahahahah
Evet cnm kesinlikle oyle bizzat sahidim. Ayni kiloda olup kesinlikle inceliyosunhedef ilk 3 evet bencede herkes günlük suyunu yarım litre arttırsa iyi olcak sanki
tartı bence de cok yanıltıyo vücuttaki yağ-kas oranı önemliymiş öle okumuştum bi yerde
Ayyyyyyİvit daş gibi ficudun vağve cok sıkı git duruyosun yasasin saglikli kilo vermek meyvelerini toplamaya devam
YihhuuuAyyyyyyevvet yasasin sagljkli kilo verip sıkılasmaaaaaaak
Olacaaaammmmmmbence yaza kadar sen öyle olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?